Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
-
IT café
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
warta
csendes tag
Sziasztok!
TL-WDR3600 v1 OpenWrt vargalex v1.1.7 r35342Ez a hiba üzenet mit jelent?
/usr/lib/lua/luci/sauth.lua:87: Session data invalid!
stack traceback:
: in function 'assert'
/usr/lib/lua/luci/sauth.lua:87: in function 'read'
/usr/lib/lua/luci/dispatcher.lua:352: in function 'dispatch'
/usr/lib/lua/luci/dispatcher.lua:195: in function </usr/lib/lua/luci/dispatcher.lua:194>
Mostanában napi szinten mókolom a routert, vagy a transmission áll le, vagy a miniDLNA. Sajnos nem nagyon értem, hogy miért. Most meg ez a hiba üzenet. -
warta
csendes tag
válasz vargalex #8108 üzenetére
Sikeresen beléptem az OpenWrt-be. Ez mindig így lesz, (a DHCP miatt) hogy ki kell bogarásznom az IP címet?
De ami a legfontosabb a torrenthez, hogy mik a szükséges portok, amiket forwardolni kell? Azt hol lehet megnézni?
Talán ez?És még egy kérdés. A DLNA szolgáltatáshoz is csinálni kell valamit? Nem jön be az a pingvines ikon, ha érthető mire gondolok.
[ Szerkesztve ]
-
warta
csendes tag
válasz Headless #8102 üzenetére
Megnyomtam az elküld gombot. Utána elküldtem újra az előző parancsot, de nem tűnt el amit töröltem.
Ha megakarom nézni amit írsz át kell lépnem arra a routerre de azon nincs net. Pill és jövök.
Ugyan annyi a szabad hely 64 kB.
Nem tudom elmenteni a FixIP -> DHCP cserét, azért kell a hely.[ Szerkesztve ]
-
warta
csendes tag
válasz vargalex #8089 üzenetére
Sajnos csak este fogok tudni ránézni. Szóval az /overlay rémlik, hogy láttam, de ha megtalálom mit is kell csinálnom? Mert akkor gondolom a 2.a ban leírt módosítást sem fogja tudni elmenteni. Egy fájlkezelővel betallózom, és törlöm a mit? Gondolom nem találok .szemét kiterjesztésű fájlokat
És akkor dugjam csak be a kábelt a LAN-ba, ha már sikerült elmenteni a módosításokat?
Az mindegy, hogy melyik LAN aljzatba dugom? -
warta
csendes tag
válasz vargalex #8087 üzenetére
Köszönöm a választ! Neked is mezis. Így leírva logikus, meg úgy érzem értem is, a baj akkor kezdődik, ha belépek a router adminisztrációs felületére. A rengeteg lehetőség közül, hogy találom meg, és ott pontosan mit kell beállítani.
Alex, a három lehetőség közül, amit vázoltál, melyikkel fog működni a rendszer az igényeim szerint.
Az igényeim: 1)egy hálózat legyen, 2)transmission működjön, a routerre kötött USB-s winchesterrel 3)DLNA szolgáltatás működjön.
Én így kaptam okosítva a routert, és ezeket eddig is tudta.
1. Ha a T-s HGW IP je 192.168.0.1, A TP-Link-é 192.168.1.2, akkor más a LAN tartományuk? Vagy ez nem ennyire egyszerű?
A WAN interfészt megpróbáltam átállítani.
Itt megnyomom a szerkesztést, előjön egy másik ablak:
Itt a lenyíló ablakból kiválasztom, hogy DHCP. Erre megjelenik egy protokoll csere gomb. Megnyomom. Erre a sarokban kiírja, hogy Módosítások 3 nincs elmentve. Mentés gombra semmi változás. Mentés&Alkalmazásnál dolgozik. Majd a DHCP alatt egy gomb Protokoll csere. Megnyomom. Na most, ha kilépek visszalépek, újraindítom a routert, visszajön az eredeti beállítás. Most rossz helyen csinálom, vagy rosszul?[ Szerkesztve ]
-
warta
csendes tag
Sziasztok!
Volt már hasonló kérdés, de abból nem sikerült kihámoznom, hogy mit kell csinálnom. Szóval telekomos netre váltottam, hozták a kábelmodemjüket, és egy lan kábellel rá szeretném kötni a régi routeremet. Ha WAN ba dugom, akkor nem látja, és nem is tudja tovább osztani, se LAN-on, se wifin, viszont hálozaton látom az mnt könyvtárat, de net hiányában torrentezni se tudok. Ha egy lanba dugom, akkor van net, de nincs transmission, sőt egyáltalán a webes felületen be se tudok lépni a kezelőfelületre (192.168.1.2) Szeretném, ha segítenétek, hogy mind a kettő egyszerre flottul menjen. Jelenleg ez van:[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest