- Emulátorok
- Starlink
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen program, ami...?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Brave
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
-
IT café
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
krealon
Topikgazda
Multiwan kérdés:
Wifi "jelerősítőt" kell betennem két AP közé. A két hálózat egyesével csak 10 Mbit sebességűek. Arra gondoltam, hogy terhelésmegosztásos módszerrel beteszek egy TL-WR1043ND-s routert, így elvileg a több szálon futó letöltések 20 Mbittel is jöhetnének. A kérdés a hogyan:Probléma 1 (megoldva):
A wifi beállításoknál be tudtam állítani egyszerre a két hálózatot, de egyszerre csak az egyikre akart csatlakozni (létrehoztam egy új wirtuális wifi kártyát, azzal próbáltam). Végül az USB portra dugtam egy usb-s wifi adaptert, azzal tudtam mindkét hálózatra csatlakozni. Ez tényleg csak ilyen körülményesen oldható meg?Igen.
1 darab kliens radio, egyszerre csak 1 darab Access Point-ra lehet felcsatlakozva, mert csak 1 darab csatornat tud kezelni.
A virtualis AP egy masik teszta, mert ott az AP hatarozza meg a felhasznalt csatornat.
Új hozzászólás Aktív témák
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest