Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
idioty
tag
válasz bambano #4263 üzenetére
Igen, azért értetettem félre, mert a készülék feliratán lévő N750 szövegre utaltál. Ami pedig vezeték nélküli hálózat elméleti sebességét takarja. Mármint olyan készülékkel, elvileg, ami egyszerre képes kihasználni a 2,4N-es és 5 GH-es csatornákat. Amiből manapság nem sok van
u.i.: én nem mértem vezetékes tesztet, de érezhetően lassabb volt nekem is a másolás, mint ha gigabites lenne. De mint mondtam nálam nem kizárt, hogy kábel okozza ezt.
[ Szerkesztve ]
vót de egyelőre nincs
-
Claude Leon
senior tag
A rádió nem vezeték, erről a felületes szemlélő gyakran megfeledkezik.
Ugyan ez korábbi generációra vonatkozik, de azóta legtöbbnyire csak az átviteli sáv szélesedett (értem ezalatt még az ac-hez kötődő 2.4/5Ghz csatornák egybefogását is), az átviteli keretből hasonló arányban csíp le azóta is a protokoll, a szélesebb sávnak megfelelően nagyobb mennyiségben begyűjtött zavarokkal, máris elérkeztünk a dobozra írt rátával elérhető adatátviteli sok-sok hiányzó bitjéihez.Ezzel párhuzamban a régi, még switch nélküli ethernetet szoktam felemlegetni, megfelelő számú, hangoskodó végponttal megnézhetted, mennyi maradt a névleges sávszélességből.
-
zsolt501
nagyúr
Linux verziók vannak fent torrentként és sokan is seedelik, szerverekről is, szóval tesztnek nem rossz.
[link] innen DVD verzió is leszedhető, aminek a mérete már tesztre nem rossz''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest