-
IT café
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
idioty
tag
válasz
bambano #4263 üzenetére
Igen, azért értetettem félre, mert a készülék feliratán lévő N750 szövegre utaltál. Ami pedig vezeték nélküli hálózat elméleti sebességét takarja. Mármint olyan készülékkel, elvileg, ami egyszerre képes kihasználni a 2,4N-es és 5 GH-es csatornákat. Amiből manapság nem sok van
u.i.: én nem mértem vezetékes tesztet, de érezhetően lassabb volt nekem is a másolás, mint ha gigabites lenne. De mint mondtam nálam nem kizárt, hogy kábel okozza ezt.
-
Claude Leon
senior tag
válasz
bambano #4263 üzenetére
A rádió nem vezeték, erről a felületes szemlélő gyakran megfeledkezik.
Ugyan ez korábbi generációra vonatkozik, de azóta legtöbbnyire csak az átviteli sáv szélesedett (értem ezalatt még az ac-hez kötődő 2.4/5Ghz csatornák egybefogását is), az átviteli keretből hasonló arányban csíp le azóta is a protokoll, a szélesebb sávnak megfelelően nagyobb mennyiségben begyűjtött zavarokkal, máris elérkeztünk a dobozra írt rátával elérhető adatátviteli sok-sok hiányzó bitjéihez.Ezzel párhuzamban a régi, még switch nélküli ethernetet szoktam felemlegetni, megfelelő számú, hangoskodó végponttal megnézhetted, mennyi maradt a névleges sávszélességből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politikai mémek
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Formula-1
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Energiaital topic
- Túra és kirándulás topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DUNE médialejátszók topicja
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest