-
IT café
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
rento
őstag
Ebben a sorrendben csináltam, ahogy leírtad. Kipróbáltam egy ddwrt-s fw-vel, (mert, hogy a gyári linksys oldalon már nincs fenn routerhez való fw, csak egy googli által talált weboldalról tudtam leszedni, így arra is gondoltam, hogy valami gond van azzal az fw-vel amit leszedtem) ott végigmegy az upgrade csík, ki is írja, hogy sikeres a flash, utána pingel is folyamatosan. Utána áramtalanítom a routert, visszaállítok mindent dhcp-re, visszadugom és utána megint olyan mint volt, hogy csak néha ping, illetve annyi változás van, hogy kapok ip-t dhcp-n, de csak 3-4 perc után. Először kéri az ip-t, nem kap, kiírja, hogy korlátozott kapcsolat, aztán várok még 1-2 percet, és egyszer csak kiossza az 1.100-as végű ip-t. Viszont hibába ossza ki, még mindig nincs normális kapcsolat a routerrel, weben keresztül nem elérhető, illetve a mint ahogy írtam, nem is pingel rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politikai mémek
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Formula-1
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Energiaital topic
- Túra és kirándulás topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DUNE médialejátszók topicja
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- PC játékok Gamestar és PC Guru
- Office 2021 Professional Plus, Office Pro Plus 2021 online 32/64 bit - MEGA akció!
- Piper3D látványtervező szoftver
- World of Warcraft : War Within ! Battlenet GIFT ! Game time !
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Cooler Master CK350 Mechanikus billentyűzet Brown Switch RGB Megkímélt állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest