- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
-
IT café
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
copin
őstag
A Xubuntut lehet indítani CD-ről, ahogy a Puppy-t, vagy a Damn Small-t, tehát a képfájlt kiírva, külön program segítsége nélkül?
-
copin
őstag
Meg oldva a probléma, de jött egy másik. Kiírja a program elérési útvonalát és nem történik semmi. Erről ennyit. Suse alatt se megy, de ott fokozottan.
-
copin
őstag
Telepítettem egy programot puppylinux alatt, de nem tudom elindítani. Gondolom ott van a probléma, hogy a telepítés vége előtt nem tudtam megadni, melyik felhasználónak legyen elérhető a progi, mert én ilyet amúgyse adtam meg, alapból meg nem tudom mi van. Valami tipp?
-
copin
őstag
Mire jó az unleashed core fájl? Puppylinux Elég lesz az iso fájl is a telepítéshet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest