-
IT café
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Horvi
őstag
Nekem otthon Manjaro KDE van, próbáltam a dolgot Lutrison. Elvileg ugye ingyenes a régi StarCraft(nem a remastered) és le lehet tölteni Battleneten keresztül.
A lutrison keresztül próbálva felment a Battle.net, be is tudtam jelentkezni, el is indítottam a játék telepítését de valahol 10% környékén elhalt. Most meg nem mondom milyen hibával. Estefele megnézem megint aztán dobok be képet va hibaleírást hátha segít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Meggyi001: Telefonjaim a kezdetektől máig, avagy: My phone's antology
- Apple MacBook
- Spórolós topik
- Ukrajnai háború
- Suzuki topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest