Új hozzászólás Aktív témák

• CPT.Pirk

Jómunkásember

válasz Jester01 #16487 üzenetére

Jártam pár kört, a /.asoundrc fájlt létrehozva már voltak eredmények, ha jó hangeszközt írtam be, akkor bejött a tálcán egy hangerő szabályzó. A betett Creative Live így sem szólalt meg, végül kiszedtem, mert időközben véletlen megszólalt az alaplapi, biosban letiltott hangkártya. Igaz nem volt stabil, de aztán leszedtem a két pulse csomagot, onnantól szólt, csak megint korrigálni kellett a device értékeket az asoundrc-ben.

Most a skype és Youtube hangja is megvan, bár csak az egyik csatorna szól, valszeg hibás a hangkártya, de a következő gép upgradeig már így marad, úgy is csak mono tartalmak szólnának rajta...

siebener: nagyjából bármelyik disztró vígan elvan 1G rammal, max a proci lesz kicsit gyér. Ha pl. most win alatt vagy, akkor válassz egy diszrót a Linux Live kompatibilitási listájából: [link] Mivel vacakolni kell a cuccoddal, javaslok valami Arch alapú disztrót, ahol használható az Arch wiki, pl. a Manjaro-t a neked tetsző felülettel.

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

Új hozzászólás Aktív témák