-
IT café
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
libus
őstag
Sziasztok!
Kinek van ilyen kormány állványa?.
Az írjon privit!Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
libus
őstag
válasz Danecay #25749 üzenetére
Gamepad módban volt. Nem tudtam hogy trükközni kell (PS gomb nyomva tart, és így kell bedugni a Pc-be az USB-t), hogy működjön Pc-n.
Most a controll panelen mutat minden funkciót.
Csak annyi, hogy így folyamatosan villog a piros led a kormányon, de gondolom ez így oké.Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
libus
őstag
Üdv!
Megjött a T80-as kormányom, de nem működik Pc-vel!
Win10 Pro van a gépen, a controll panelen mutatja a T80-at, de a tulajdonságaiban nem érzékeli a kormány fordítást és a pedálok lenyomását.
Csak a gombokat érzékeli, ahogy megnyomom a kormányon.
Segítsetek!Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
libus
őstag
válasz neilszab #25519 üzenetére
"De tennék ár egy kisebb összeget, hogy a T80 tök ugyan az belül mint a Red Legend és csak a konzol támogatás felárat kell megfizetni.."
Lehet, de szerintem jobb lehet, mert a Red Legendet szídják, de konzol támogatás van a Red Legend-en is, de csak Ps3.
Akkor megrendelem a T80-at.
Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
libus
őstag
válasz neilszab #25511 üzenetére
Mondjuk a T80 felé hajlok jobban. De ez jó választás ebbe az árkategóriába? Vagy inkább más??
Remélem a felfogatása ennek nem tapadókorong!
Erősítsétek meg, hogy ez a T80-as működik Pc-vel is, ugye?
Mert mindenhol csak PS4-et írnak, viszont Youtube-on van fent Pc-s videó is róla!Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
libus
őstag
Sziasztok!
Kormány vásárlás előtt állok, és szeretnélek megkérdezni benneteket, hogy melyiket ajánljátok inkább.
A keret 20-25k környéke. Pc-vel lenne most használva a kormány, de Nov. körül lesz vételezve PS4 Slim vagy Pro, és azzal is szeretném majd használni.
Ezeket néztem ki:
Thrustmaster T80 Racing Wheel
Thrustmaster Ferrari 458 Italia Racing Wheel
Thrustmaster Ferrari Racing Wheel Red Legend Edition
Melyik lenne jobb választás? Esetleg más ajánlatot is szívesen fogadok!Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
libus
őstag
válasz neilszab #2277 üzenetére
Először is köszi a segítséget!
Nem úgy értettem a féket, hogy van-e benne FFB!
Hanem úgy, hogy pl. az autóban ahogy nyomod a féked, úgy egyre keményebb lesz és nem tudod ütközésig nyomni, de itt igen!
A holtjéték témában megnézem hogy van-e benne deadzone beállitás.Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
libus
őstag
Egy kis segítség kellene!
Pár napja próbálgatom az új DFP-m, és nem tudom hol lehetne a TDU-ban beállítni a kormány holtjátékát, mert ebben a játékban igen nagy! Ha elfordittom 11 óráig és 1 óráig semmi. Azaz 11 és 1 óra közötti mozgást nem érzékel a TDU-ban.
Ezt a holtjátékot hol tudom állítani???
A GTR2-ben nincs ilyen probléma!
A másik kérdésem az lenne, hogy a féknek nem kellene keménynek lennie?
Mert úgyan olyan erővel tudom nyomkodni a pedálokat játék közben, mint kihúzott, kikapcsolt álapotában.Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
libus
őstag
Segítsetek! TDU-ban hol kell beállítani, hogy kormánnyal lehessen irányitani? Szájbarágóssan, jó?!
Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
libus
őstag
DFP!!! (Driving Force Pro).
Nagyon tuti kormány, állítólag!
Nekem is ez van már 2 napja, de VGA hiány miatt még nem tudtam kipróbálni.
És tegnap jutott eszembe, hogy a szomszéd srác vasárnap délután megy vissza suliba, és tőle addig el tudnám kérni a kriját míg meg nem jön (1 hét).
Így is tettem, és ma délután hozza is át a karit, és kipróbálhatom én is életem első kormányát (DFP)!
Már nagyon várom, hogy hozza!Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
libus
őstag
-
libus
őstag
Hááát, elég sokat is olvasgattam az ügyben, hogy milyen kormányt is érdemes venni!
Most még csak mások tapasztalataiból tudom, hogy egy KIRÁLY KORMÁNY, mert saját tapasztalatom csak akkor lesz, ha meglesz az új VGA-m és ki tudom próbálni!
Igaz, viszonyitási alapom nincsen, hiszen életem első kormánya, de mindenképp valami jobbat akartam venni és ezért is esett a választásom a DFP-re!
Tegnap leszedtem, hozzá a legújabb szoftvert (Logitech Gaming Software 5.01.256), amit már fel is raktam, s már csak arra vár a kicsike itt mellettem, hogy tekergessem!Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
libus
őstag
Belépek én is a klubba!
Ma megjött életem első kormány egy Logitech Driving Force Pro.
Már csak az Új VGA-m hiányzik, és kipróbálom milyen is kormánnyal tolni az autós game-ket, mert eddig még próbálni sem tudtam sehol!Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
libus
őstag
Köszi!
Ezeket én is megtaláltam, de ezeknél jóval drágábban vannak mint amennyiért nekem hozták volna ide a boltba. Azaz én 23k-ért kaptam volna.
Itt pedig azt hiszem, hogy csak a PCLand-ba van 26.200-ért +posta ami kb 27-28k-ra jönne ki.
Most adjak 5k-val többet?
Az a valaki, akit keresek ezzel foglakozik és ő pedig 20k-ért tudna hozni.
Érted!Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
libus
őstag
Logitech Driving Force Pro kormányt ki tud szerezni?
illetve valaki egyszer írt nekem,hogy ő foglalkozik ennek a kormánynak a beszerzésével.
Ha kérhetem tőle, akkor írjon megint privit.
Sajnos nem nagyon tudnak szerezni a PC boltban.
Előre is kösz!Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
libus
őstag
Ha minden igaz, akkor pénteken megjönn a DFP-m!
Életem első kormánnya!
Ráadásul, még soha nem próbáltam egy versenyt sem kormánnyal! (mindig gombokkal játszottam).
Szerintetek, ott tudom majd hagyni a gépet hétvégén?
Húúúh, már nagyon várom, hogy megízleljem milyen is lesz kormánnyal menni!Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
libus
őstag
A Driving Force Pro miért is esett ki nálad?
Én éppen ilyent akarok a napokban venni. Sokkal jobb mint a MOMO!
Olcsóbb, és strapabíróbb is. Ugyanúgy megvan benne minden mint a MOMO-ban, +ezen 900 fokos a kormányfordulás van. Ami úgye csak a G25-ben található meg, csak nem ennyiért!
Ja, és ezzel nincsenek bajok a pedállal fél év után, mint a MOMO esetében.
Ha úgy hiszed nem lehet már kapni a Driving Force Pro-t, és azért eset volna ki nálad, akkor tévedsz, mert még jó pár helyről be lehet szerezni!Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
libus
őstag
válasz kzoltann #1869 üzenetére
Utánna olvasgattam ennek a Logitech Driving Force PRO-nak, s úgy nézz ki, hogy tényleg jobb választás a MOMO-nál. A fő érvek, hogy kevesebb vele a gond ill. strapabírobb mint a MOMO, + ezen 900 fokos kormányfordulás van ami csak a G25-ben található meg, de nem ennyiért!!! + az ára is kedvezőbb a MOMO-nál!
Viszont hiányolom a pillangó váltót a DFP-ről. Vagy van hozzá???
Itt ennyiért találtam DFP-t: [link]
Vagy esetleg tud valaki olcsóbb helyett? TescoPs5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
libus
őstag
Sziasztok!
Én most készülök egy Logitech MOMO Racing Force kormány vásárlására.
Remélem jó választás!? Szerintetek?
Egészen eddig billentyűzettel nyomtam, de úgy gondolom, hogy kormánnyal sokkal precízebben ill. könnyebben tudom majd a versenyeket nyerni ill. nagyobb élvezet lesz játszani a játékkal.Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Bitcoin topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mini-ITX
- Milyen monitort vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest