- Windows 11
- Microsoft Excel topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen routert?
- Új típusú árháborút hirdet az EV-piacon a BYD
- Sweet.tv - internetes TV
- Az OpenAI nem kér Musk 97,4 milliárd dolláros vételi ajánlatából
- Microsoft Office és Office 365 topic
-
IT café
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarthFater
tag
Sziasztok,
Úgy néz ki skerül beszereznem egy DFGT-t a mai nap, egész jó áron
Tudnátok légyszi segíteni, hogy milyen hibái lehetnek?
Esetleg milyen gyakori hiányosságot figyeljek meg rajta?Esetleg hogy lehet "tuningolni" a jószágot, hogy még élethűbb legyen a szimulátorozás?
Köszi előre is
Fotózásért, filmezésért keress privátban :)
-
DarthFater
tag
Hello
Szerintetek egy T300 Base +T3PA pedálszett mennyire túnik valósnak 50.000-ért?
-
DarthFater
tag
válasz
tobias88888 #29222 üzenetére
Wow! Ez de király!
Igazából nekem egy ilyen házilag összeállított Atesz-féle is tök jó lenne
Köszi a segítséget!
-
DarthFater
tag
válasz
ForRedGlory #29217 üzenetére
Huh, elég király jószágok már ezek úgy látom
Szerintem hamarosan ezekre is beruházok
Köszi a segítséget!
-
DarthFater
tag
válasz
ForRedGlory #29215 üzenetére
Szupi, köszi
Valaki am használ ilyet errefelé (tapasztalatok miatt)?
[ Szerkesztve ]
-
DarthFater
tag
válasz
DarthFater #29131 üzenetére
Hali
Erre valaki?
Úgy értem, a kövi kérdésre: egy szimulátor állvány, esetleg egy alap, de normálisabb ülés, stb mennyiért összeállítható, vagy milyen fajtát ajánlotok?
Köszönöm
-
DarthFater
tag
válasz
atomeec #29118 üzenetére
Köszi!
Látom 89€, annyira nem is vészes költség, sőt a vélemények alapján a tudása elég jó lehet.
A kinézete érdekes
De azzal szerintem hamar meg fogok barátkozni. Gondolom a szállítás + 5000 biztos van, ugye?
Ha nagyon bejelönnék a simbe, egy szimulátor állvány, esetleg egy alap, de normálisabb ülés, stb mennyiért összeállítható, vagy milyen fajtát ajánlotok?
[ Szerkesztve ]
-
DarthFater
tag
válasz
atomeec #29111 üzenetére
Köszi az infókat, tényleg hasznos volt!
Lehet, hogy most egy 2 hónapos Thrustmaster T300 GT-t be tudok szerezni akciüsan, garival 85-90ért egy ismerőstől.. Szerintem lecsapok rá, vétek lenne kihagyni egy szíjas 3 pedálos kormányt ennyiért.. Viszont a váltó úgy látom baromi drága hozzá. legalábbis nekem sok lenne 60k csak egy váltóért..
Esetleg van valami alternatíva váltó részlegen, amit tudtok ajánlani, és működik is vele?
[ Szerkesztve ]
-
DarthFater
tag
válasz
tobias88888 #29104 üzenetére
Köszi mindenkinek a választ
@atomeec:
A G29- G920 "vitával" kapcsolatban már én is hallottam a napokban, hogy a G920-as verzió egy fokkal jobb, mert nincs rajta az a piros tekerős cuccos
Viszont ugye mivel a Logitech G29 a PlayStation, míg a G920 az Xbox konzolokhoz lett szabva, ha valaki konzolon tolná a Sim-et, akkor ugye a kettő közül nincs nagy választási lehetősége közvetlenül.Én PC-n játszottam eddig több játékot (Dirt 3 -> Dirt Rally, Dirt 4), de jelenleg is még kormány híján vagyok sajnos... Ezért szeretnék már egyet, és látva az árakat gyűjtögetni kell még egy kicsit. Viszont ha már lúd, legyen kövér alapon, egy normális darabba szeretnék beleinvesztálni, amivel lehetőleg nincs sok probléma..
3 pedálosat szerettem volna, de szíjasból az nem is kicsivel drágább.. Szóval, ahogy a lelkes kolléga, iceman007 írta, pontosan az a helyzet, hogy "vagy veszel egy elfogadható kormányt egy jó pedállal (Logitech) vagy veszel egy jó kormányt elfogadható pedállal (Thrustmaster)."
60 környékén úgy láttam vannak Hardveraprón és máshol is "normálisabbak", van amelyik váltóval, van amelyik 3 pedállal, de némelyik garancia nélküli már... szerintetek érdemes olyanra beruházni, ha olcsóbb de nem garanciális? Milyen problémái lehetnek általában ilyen "minőségi" kormányoknak?
Köszi előre is!
-
DarthFater
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy a Logitech G29 tényleg ennyire rossz szimulátorokhoz?
Megbízhatóságán kívül sok jót nem hallottam róla... 1-2 hónapon belül tervezek kormányt venni, lehetőleg elérhető áron, valósághoz legközelebb állót FFB-est(árkategória kb 70 lenne... ^^)
Úgy láttam, a T300 -at ajánlottátok, viszont ott meg a megbízhatósággal van a gond.
Lehetőleg szeretném az olyan szimulátorosok véleményét kikérni, akik próbáltak már többet is, és el tudnak vonatkoztatni attól, hogy a sajátjuk mennyire szuperNagyon köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
-
DarthFater
tag
válasz
tobias88888 #27818 üzenetére
Köszi
Na az úgy király lesz akkor.. nézegetem erősen aprókon de alig vannak sajnos.. Ha meg van akkor szétszerelésre van meghirdetve, alkatrésznek xDD
Vagy túl drága, vagy hamar lecsapnak rá..
De azért nem adom felFotózásért, filmezésért keress privátban :)
-
DarthFater
tag
Nem tudom, jó lenne kideríteni, ezért is írtam ebbe a topikba hátha tud valaki ilyet
Esetleg ha párszor használt, az is jó... Jófogásról nem szívesen vennék, rossz tapasztalatok miatt...
Hardveraprón meg lehetetlen jót találni normális eladóval (vagy 2 perc után jegelik is a jókat) XDDFotózásért, filmezésért keress privátban :)
-
DarthFater
tag
Hello
Véleményetek szerint hol lenne érdemes új DFGT-t beszerezni?
Hardveraprón mindegyik lefoglalva, stb xDDFotózásért, filmezésért keress privátban :)
-
DarthFater
tag
Sziasztok!
Dirt Rally-hoz, illetve Dirt4-hez keresnék kormányt.. A keret kb 30k.. Tudom nem túl sok, de ennyiből szeretném kihozni a dolgot.. ha többet szánok rá, otthon tuti megölnének xDDDSzóval nem tudom mik a lehetőségek, Force Feedback-eset érdemes e venni, jól működik-e ebben az árkategóriában...
Előre is nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5490 Intel Core i5-8350U
- GAMER PC R7 7700X 32GBDDR5 1TBSSD 850W vízhűtés ASUS ROG konfig hazsnált
- Akai MPC Key 61 Zenei munkaállomás - Fekete ( Este teszek fel saját képet!)
- LGA1700, AM5 ... processzor foglalat JAVÍTÁS, CSERE
- Dell E7450 i7-5600 és Dell E7470 i7-6600 működő alkatrészek.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest