Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
lmno
őstag
válasz mephi666 #12237 üzenetére
"az árukból pedig gyorsabban tudnék 1-1 15-20milliós legend kocsit megvenni"
Pont ezért nem fog bekerülniNekem a legjobban a GT7 single részéből a rendes bajnokságok hiányoznak időmérőkkel, nem értem miért nem lehet beletenni, minden adott hozzá. Így a Sophy se ér sokat, hogy van 3-4 köröm leelőzni őket leghátulról.
-
lmno
őstag
2 opció még oké, Quality meg Performance; de ez már túlzás ami itt van. Bár hozzáteszem a 30 fps senkinek nem jó autós játékban (nem véletlenül verseny közben nincs is a GT7-ben).
Egyébként pár próbálgatás után nekem az jött ki, hogy Performance módban RT és PSSR nélkül fut most a legjobban. Csak akkor felmerül a kérdés, hogy minek ide a Pro? -
lmno
őstag
válasz mephi666 #12205 üzenetére
Ezidáig rendben van, de a fejlesztőknek kellene megoldani, hogy attól függően hogy milyen géped van, PS4 / Slim / Pro, állítsák be ahhoz a lehető legjobban, ne nekem kelljen kapcsolgatni dolgokat. Eleve a Pronál ne legyen semmi kompromisszum, de főleg ne 6 féle variáció.
-
lmno
őstag
Hát nem tudom, nem jó ez az irány. Az volt a mondás hogy a Pro-nál majd nem kell választani Quality meg Perf között, mindent a lehető legjobb minőségben tol.
Ehhez képest azt látom, hogy több játékban is (itt is), ugyanúgy van quality/perf (+ rt), plusz még kapcsolgathatom a PSSR-t is, ja meg a 120hz-et is (ez mondjuk nálam nem játszik). És akkor találjam ki a 6-féle variációból hogy melyik nekem a legjobb.
Régebben a konzolozás nem erről szólt, betetted a lemezt / letöltötted a játékot és play, nem kellett semmit állítgatni, mint PC-n. -
lmno
őstag
Itt írják mi lesz a patch-ben, PS5 Pro említést nem látok
[link] -
lmno
őstag
válasz papi77 #12188 üzenetére
Persze, le se kell tölteni semmit, annyi hogy onnantól digitális licenszed lesz, és nem kell betenni a lemezt.
Mármint PS5 Pro-ra ha nem tudtad lemezről feltelepíteni, akkor nyilván le kell tölteni a játékot digitális formában, de a felhőben tárolt mentések működni fognak (meg gondolom ha átviszed kézzel a mentéseket a másik gépről, azok is).[ Szerkesztve ]
-
lmno
őstag
Azért amíg ingyen osztogatják ezeket, addig szerintem nem érdemes panaszkodni. Van amikor jobb a felhozatal. Már így is iszonyat sok autó van benne, és itt legalább mindegyik ki van dolgozva rendesen, nem úgy mint a konkurrenciánál.
Zenét mondjuk én nem hallgatok verseny közben, csak replaynél szoktam, ott meg ki is lehet választani. -
-
lmno
őstag
Júliusi update: [link]
Sajnos csak a hónap végén jön, de jó cuccok lesznek benne. -
lmno
őstag
válasz GalaHU #11965 üzenetére
Nekem a Bugatti meghívót valami 1 év után adta be, és az is kellett a 3 autós collectionhöz. Mondjuk a trófeák annyira nem izgatnak, a Gold license-eset úgyse tudom megcsinálni Asszem az maradt hátra, a 3 legendary autós, meg hogy csináljak 100 képet; a többi meglett majdhogynem "magától", a párszáz óra játék után, anélkül hogy ezekre koncentráltam volna.
-
lmno
őstag
Melyik kocsival mentek? Én Porscheval próbálkozok.
-
lmno
őstag
válasz fczolika77 #11695 üzenetére
Nekem is. Főleg az online roncsderbikhez hasonlítva
Mondjuk a Sport módban azért lehet jókat menni néha. Top 3-ba kerülni nem könnyű viszont. -
lmno
őstag
Az emojikat meg a prüntyögést nem lehet kikapcsolni a Sophynál?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest