- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- Sweet.tv - internetes TV
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Synology NAS
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Milyen routert?
Új hozzászólás Aktív témák
-
John_Deere
tag
válasz Yasofix #8871 üzenetére
Pontosan, úgy ahogy írod.
Természetesen, úgy tudom, következő hónapban már teljesen normál Season lesz (eddig pedig test-seasonok voltak).
(8872) sly54: Tulajdonképpen alapesetben nem a fiatalabbak a domináns játékosok, hanem akik:
1. Régóta játszanak szimulátorral vagy GT-val, pláne ha kormánnyal
2. Béta óta GT Sport-ozik, és van napi több órája, sőt, fél napja játszani vele.Mondjuk, mi számít fiatalabb korosztálynak. Nekem a 10-20 évig. Onnan felfelé található meg szinte az összes profi "e-versenyző". A fiatalabb korosztály inkább a pályán történő magatartásban látszik meg. Ebből kiindulva, bölcs gondolat hétvégéken enyhén hanyagolni a Sport módot (kivéve FIA GT, ott egy S kategóriás Sportsmanshipnél nincs balhé, mert tényleg igyekszik mindenki penalty nélkül végezni, a jó pozíció érdekében).
Ui.: Mondjuk vannak fehér holló esetek a való életben, például a 17 éves leányzó AZ r8-cal: [link]
[ Szerkesztve ]
-
John_Deere
tag
válasz Yasofix #8863 üzenetére
Figyelj, a helyzet egyszerű. Gyakorlatilag szezonális ranked versenyekről van szó.
Jelenlegi állás szerint havi 2x8 futam van (1 Nemzeti - 1 gyártói), amiken egyszer tudsz résztvenni. Hetente 2 alkalmat jelent ez, pre-season alapján szerda és szombat estéken.
A sport móddal ellentétben ezeknél nem lehet jó előre beidőmérőzni, versenyek előtt van 10 perc rá. Ilyenkor mindenki egyszerre van a pályán, és a büntetési rendszer él, szóval nem is olyan egyszerű ám.
Tehát teszem azt 8-kor bejelentkezel a meccsre, beenged, 2 perc bemelegítés van (mindenki Ghostban van ilyenkor), utána 10 perc qualify, majd a verseny (általában a köröket úgy lövik be, hogy 1 verseny 20-30 perces legyen és legalább egyszer ki kelljen állni).
Futamonként pontokat kapsz, ami abból tevődik össze, hogy hanyadik helyezett lettél és milyen DR-ben. Értelemszerűen, magasabb DR-ben keményebb ellenfelek után több pont jár ugyanazon helyezésért.
Természetesen a játék írja, fontos, hogy szezononként 1 gyártónak írhatsz alá, és nem változtatható (pl. adott gyártó Gr.3 és Gr.4. autóit használod, ha van, ha nincs, adnak), Nemzeti kupán ha kategória van megadva bármi vihető, ha típus, akkor nyilván azt viszed (de meg kell lennie garázsban, saját autót viszed).
Szerk.: jah és igen, a 8 meccsen elért 4 legjobb pont összege fog érvényesülni a szezon végén, persze, akkor érdekes ez, ha mind a 8 meccsen részt veszel, mind a Nemzeti, mind a Gyártói futamokon.[ Szerkesztve ]
-
-
hitchins
őstag
válasz Yasofix #8195 üzenetére
Eleg gyakran. Boxkiallas utan sokszor rosszul mutatja a helyezeseket.
Pl egy sraccal egyutt mentunk ki boxba es egyutt jottunk vissza 6 es 7. helyen. Mikor visszajottunk ugyanugy elottem volt a palyan mint boxkiallas elott de helyezeskent 17-nek mutatta (6 helyett) a befutoig csak akkor javitotta.[ Szerkesztve ]
-
hitchins
őstag
válasz Yasofix #8007 üzenetére
Discover menupontban tudsz keresni letolteni liveryt az autokhoz. Search ful alatt lehet a konkret tipusra valot keresni. (csak ugyanilyen autora teheto ra) Azt fel tudod tenni a kocsira de csak egy az egyben, modositani szerkeszteni nem lehet.
A livery editorban vagy garazsban tudod kivalasztani. (nem tudom most biztosan melyik) Csak jobb felso sarokban at kell valtani hogy ne a sajat terveket mutassa hanem a letoltotteket.[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
válasz Yasofix #8003 üzenetére
Bármilyet nem, a GT weboldalán a játékos profiloddal belépve tölthetsz fel svg fájlt, ami nem haladhatja meg a 15 (vagy 12, most nem ugrik be pontosan) kB méretet. PNG képből lehetne svg -t kreálni mondjuk Adobe Illustatorral, de kell butítani/optimalizálni a végeredményen, mert jóval nagyobb méretű az svg általában.
Használhatod mások által feltöltött decal-okat is, amiket a Discover funkcióban találsz. Ezeket a Livery Editor funkcióban tudod használni.
[ Szerkesztve ]
Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
lbandi777
aktív tag
válasz Yasofix #7775 üzenetére
B-S szinten 1.40.3-as idővel 8-9 helyről indultam mindíg,a versenyen csak 41-es időket futottam 11-12. helyen futottam be mindíg köszönhetően a sok bespeedezett megane versenyzőnek.Undorító FF kupa lett a gr4-ből,kérem vissza az 1.0.6-os patch-et.Én meg aston coorvette mustang lexus bmw autókat használok,sajnos az MR kocsik még lassabbak pedig szívesen használnám azokat is.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Yasofix #7757 üzenetére
A győzelmeket engedd el egy időre. Ha mindenkinek igazságosan jutna akkor 20 futamból egyszer nyernél, de vannak nálad tapasztaltabbak és jobbak dögivel, úgyhogy kevés futamgyőzelemre számíts. Vannak most elég OP autók, ha nagyon élmezőnyben akarsz menni, akkor elkerülhetetlen, hogy azokkal csapasd. Bővebb infóért nézd meg a rankingot az adott versenynél.
A friendshipet (sportsmanshipre gondolsz) told fel S-ig, ott tisztabbak a versenyek.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Windows 11
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Xbox Series X 1TB + Xbox Stereo Headset Bundle (bontatlan+garancia)
- Nintendo Switch Lite 32GB + 128GB SD kártya CFW okosított + tok + üvegfólia
- Xbox Series X 1TB
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival