- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- C# programozás
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Total Commander
- Programozás topic
- VMware
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolf13
őstag
válasz #42308056 #7825 üzenetére
Kipörgésgátlót használsz ? Én úgy vettem észre , ha 0-án van rajtnál kapja el legjobban a verda a startot.
Ha nem használsz, akkor nincs ötletem. Szerintem ezekbe, mint ahogy a fentebb belinkelt videókba is nagyban hozzájárulhat a lagg is.Lehet placebo, de pl amikor csináltam a single feladatokat rallynál vettem észre, hogy a ghostom akkor tudtam rajtba megverni, ha le volt véve teljesen.
-
¤Demes¤
tag
válasz #42308056 #7825 üzenetére
Drafting - vagyis szélárnyék. Mindenki mögötted szélárnyékban autózik, ami pont elég arra a 2-3 tizedre, és hacsak nem nagyon rövid az első kanyarig az egyenes szakasz, pont elég ahhoz hogy védekezned kelljen a kanyarban.
Néhány pályán valóban elég fura pozícióban rajtolsz, nem ugyanakkora különbséggel, de ez általában csak 5-6. hely és hátrébb fordul elő, amikor nem "férnek be" a célegyenesbe. De lényegében amit Te írtál az csak a szélárnyék, és annak hiánya az első helyen ami okozza, semmi más.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Beszámítás! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest