Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
Emlékeztek még a betárcsázós időszakra, amikor a szolgáltatók még fizettek is a reklámok nézegetésért...?
Egyébként én meg inkább szabályoznám a reklámpiacot (vagy legalább magába nézhetne a szolgáltatói szektor egy kis önvizsgálattal és önszabályozással), hiszen rettentően manipulatívak és szuggesztívek, tucatnyi pszicho eszköztárat alkalmaznak vitatható mértékben, vagy szimplán időrablók (főleg a gagyi és scam jellegű reklámok) úgyhogy nem csodálkozom, ha az emberek elkezdenek reklámblokkolókat használni.Mivel a teljes szabályozás/ellenőrzés közel kivitelezhetetlen, ezért a reklámozó oldalnak kellene stílust váltania, ha változást szeretne látni a fogyasztó oldalon. szvsz.
Én pl. elismerve a szolgáltatói érdekeket, mindig is ellene voltam a reklámblokkolóknak, de az elmúlt évek alatt annyira elszaporodtak a villódzó meg scam és feleslegesen hosszú vagy szimplán gagyi és átugorhatatlan reklámok, hogy 1-2 oldalon már én is használok, mert a tököm kivan a felhasználók ilyen jellegű tárgyként való használatának. OK-okozat, szóval ne csodálkozzanak a szolgáltatók, ha túllőnek a célon és erre a reklámblokkolók terjedése a fogyasztók/felhasználók válasza.
#8 Dr. Akula: [irony on] Milyen maffia? Ez nemzetközi jog : Több ezer éves történelmi hagyománya van annak, hogy az erősebb népcsoportok védelmi pénzt/adót szed be azért, hogy békében élhessen a gyengébb nép. Ez evolúció. Nézd meg a ragadozókat, melyek csordában élnek, az erősebb alfa egyedeknek előjoga van fogyasztani, tehát annyit esznek, amennyit csak akarnak, vagy akár a gyengébbek vadásznak az alfa számára. [Irony off] Még ha irónia is, de minden iróniában van igazság.
[ Szerkesztve ]
Jevons paradox