Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Qtya123 #115473 üzenetére
Azt azért jegyezzük meg, hogy amennyiben hímnemű vagy, úgy hadkötelezettnek számítasz, azaz alkalomadtán
kérhetik tőledkötelezhetnek rá, hogy életed árán is védd a hazát, függetlenül attól, hogy felesküdtél-e rá. (Régebben sorkötelesnek is számítottál volna, azaz békeidőben is kellett volna katonáskodnod, ami nem volt a legveszélytelenebb elfoglaltság, a halálozási mutatókat elnézve.) -
válasz
Qtya123 #115473 üzenetére
"Nem tudom van-e bármilyen esküje egy ápolónőnek, de kétlem, hogy tartalmazná az élete árán is részt."
Ez mostmár, hogy az eü-személyzet nagyrésze nem kevés halálos áldozat árán átesett az első variánsokon +oltást is kapott, kevésbbé téma, mint 1 éve, de jogos. És értelmezhető úgy is, hogy az élete "részét" sem feltétlen köteles feláldozni PTSD, burnout, stb formájában - miközben az orvosbáró osztrák beerpong-partyról hozza haza a covidot (ok, ez még korai sztori volt, de a feudális rendszer semmit sem változott).
#115472: ó, neaggódj, sokszor az az érzésem, hogy a brit statisztika pár % oltatlanját mind az itt élő magyarok és románok adják
... Ahányszor felmerül az utazós csoportokban, hogy "oltatlan vagyok, tényleg ellenőrzik a karantént beutazás után", "hol van nekem a legolcsóbb teszt", stb kérdések, engem inkább az lep meg, ha az ideszakadt honfitárs felvette az oltást. Az itt dolgozó magyar eü-sök mondjuk mind felvették, pedig nem kötelező nekik, plusz jellemzően a kevés értelmiségi.
De beleolvasva a német-osztrák csoportokba, csak úgy rajzanak az oltásellenesek, nem ritkán tolva a mélykonteós (grafénoxid, stb) baromságokat - bár ilyen helyen chippeset még nem láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- Házi hangfal építés
- Videó stream letöltése
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest