Új hozzászólás Aktív témák

• BalanceR

addikt

válasz Gsx-rr #109897 üzenetére

Tisztában vagyok vele, hogy korrupció mindenhol van, nálunk is, Ukrajnában még inkább, de a történeted (amit végül is nem mondtad, hogy magad láttad volna, szóval marad a hallomás / szóbeszéd...) ettől még nem áll meg.
    Én is láttam ilyen posztokat ( antivaxx csoportokban) amiben ezt állították, persze bizonyítani ott sem tudták. Egy darabig ment a licit fel-le hogy 10.000-et , 60.000-et, 120.000-et adnak ha ráírhatják, ami megint csak azt erősíti, hogy kamu az egész... Valaki valahol kitalálta a többi meg elkezdte szajózni a hülyeséget, tudod jól, hogy a megrögzött járványtagadók minden szart képesek elhinni, továbbadni (Férges maszk, Grafén és mikrochip az oltásban...).
    A story alapja valahonnan az államokból indulhatott, ahol a biztosítási rendszer másképpen fizet az ellátásért, ha covid volt a megállapított diagnózis, de ott is veszélyes lenne ilyet játszani, mert a biztosítók a csalásokat nagyon figyelik.
    De gondolj bele, behív az orvos, elmondja hogy a szeretted meghalt, nincs többé. Hatalmas, feldolgozhatatlan fájdalom, tehetetlen düh, és kétségbeesés...
    Majd később az orvos azt mondja, hogy "de ha ráírhatom a papírra, hogy kovid halott, akkor mindketten jól járunk". $$$
    Még a legbékésebb, legkapzsibb ember is töré az orrnyergét annak aki ilyet mond, aztán rommá perelé a kórházat, mégsem volt sehol, soha ilyen, sem nálunk, sem Ukrajnában.
    ( Nálunk a paraszolvencia tiltásának bevezetésével, kb minden doki az állásával játszik, már azzal, ha bármit bárkitől elfogad, hátmég, ha ilyesmivel élne vissza.)

Új hozzászólás Aktív témák