- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
- Google AI segíti az amerikai áramhálózat fejlesztését
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
- Trump óriási adót varr a TSMC nyakába, ha az nem gyárt az USA-ban
- Synology NAS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A Musk-féle DOGE AI segítségével figyeli az USA szövetségi dolgozóit
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PR-Telecom
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Videó stream letöltése
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
...ezt az újpesti gyepet a románok fosták így össze, vagy alapból ilyen gyönyörű?
-
mephi666
nagyúr
válasz
mephi666 #193611 üzenetére
...6:20-nál meg is jött a válasz: az első pl gólja előtt 3 nappal vették ezt fel
így nézve vicces ez a videó... poénkodik, hogy nem fifázik, mert ő "score in real life..." aztán szabadkozik, hogy "not yet... not yet" ...mármint hogy még nem rúgott gólt náluk, aztán 3 nap múlva ballal akasztott egy nagyon szépet
Matip nagy arc
hiányozni fog ő is, ha elmegy nyugdíjat alapozni
-
mephi666
nagyúr
HOT OR NOT? | Jota, Szoboszlai & Matip dispute initiation songs, haircuts & more!
...ezt valószínű nem a napokban vették fel, mert itt még amikor a tenisz jön szóba, azt mondja Szoboszlai, hogy "nem tud teniszezni, de szeret... mert a barátnője teniszezik" ...és ez már pár hete nem aktuális... hacsak nem szedett össze egy másik teniszező csajt... pl Anna Kurnyikovát
-
mephi666
nagyúr
válasz
sh4d0w #193602 üzenetére
...mai szemmel nézve igen, de 25 éve szerintem kérdés nélkül berakta volna bárki a válogatottba
sokat változott ennyi idő alatt a foci és a játékosok átlagos erőnléte, futómennyisége... anno azon a poszton szvsz a legjobbak közt volt, de a fiatalkori énjével egy Robertson-t se lehet már összehasonlítani... és nála azért akad sok jobb játékos a mostani felhozatalban
-
mephi666
nagyúr
válasz
komlo654 #193569 üzenetére
ez az: biztos megdicsérték azt, akinek a fejéből kipattant az ötlet a klubnál
...nézem közben ezt a Beckham sorozatot, utolsó résznél járok: már majdnem el is felejtettem, mi csapatot raktak össze 20 éve a margitnál: Figo, R9, Carlos, Zidane, Beckham... arról nem is beszélve, hogy Casillas védett... csíter egy csapat volt, na
-
mephi666
nagyúr
válasz
Napfénysüti #193565 üzenetére
...marketingesek előbb kapják meg a pulykapénzt idén
...eladják pár soron az összes frissen nyomott kapusmezt a nevével
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #193553 üzenetére
...nekem abból a meccsből Owen gólja maradt meg, ahogy Beckham adott neki egy labdát, ő meg 18 évesen átcikázik az argentin védelmen és kíméletlenül beveri
...az elég gáz volt, hogy Beckhamet megszívatták a pályán és a sok birka nemhogy mellette állt volna ki, inkább szopatták otthon is megállás nélkül... nagy sztár volt... '90es évek második felében még szüleim falujában a megye2-es csapat öltözőjében is volt kint róla egy rajzolt kép a falon, ahogy a 7-es mezben szabadrúgáshoz készül
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #193551 üzenetére
felét megnéztem, Beckham jó arc... ő volt a '90es évek Haalandja/Szoboszlaija, akit az apja hajtott a siker irányába
szarrá gyakoroltatta vele a pontrúgásokat, amiben világklasszis lett és 1 gól hátrányból a segítségével fordították meg '99ben a bl-döntőt a bayern ellen... 90. perc után... nem volt gyenge...
...meg az se, ahogy a makkarcú simeone kiállíttatta... és akkor elég durván szopatta a saját közönsége is... valahogy az angolok belefutottak párszor az ilyen színészekbe: 2006ban CR7 Rooney-t szopatta meg a vb-n
...régi unitedben volt azért pár arc, aki 'pool drukkerként is szimpatikus volt/maradt: Ferdinand, Scholes, Giggs, Beckham...
-
mephi666
nagyúr
...úgy-úgy, habár a kavicsosról kellett volna így bepattanni
Aké ezt szó szerint benézte
-
mephi666
nagyúr
...Gábrielt szépen leBödézték 2kézzel
persze var se nézte
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #193483 üzenetére
oké, akkor benéztem, viszont az 1 meccs kihagyás is erős, mert visszanézve kontakt sem volt egyik esetnél sem... talán az elsőnél annyi, hogy futás közben a hátralendülő lábán az egyik stopli karcolt Jota térdén 1 szőrszálat
...és a 2. sárga előtt meg lökte-rúgta Jota-t és az nem volt fault... csak amikor dobta magát a semmire, az már igen... mindegy, vicc...
Jones esete meg ahogy mondod: szerencsétlenül a labdáról csúszott a lába... nem telibe rúgás hátulról, hogy labda a közelben sehol...
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #193479 üzenetére
Virgilt is sokkal kevesebbért meszelték el instant
itt meg piros helyett sárga... perceken belül megint rúg egy hasonlót, amire semmi... nem gond... minden hétvégén kilóra veszik ezek a játékvezetőket...
ui: ja és Jota 2 "no kontakt" esetre kapott 1 percen belül 2 sárgát... de neki kedvezményként csökkentették 1 meccsre az eltiltását... az is szép
-
mephi666
nagyúr
...és persze az rúg gólt, akinek pályán se kéne már lenni?
...ebből hogy lett BHA bedobás?
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #193445 üzenetére
...persze, de a bíró hallja, hogy varcheck van pirosra, nem? ...lehetne annyi logika a gondolkodásában, hogy akkor már minimum egy sárga, ha esetleg elfelejtette volna
...vicc amúgy, hogy Szoboszlainak nincs még gólpassza, amikor több értékesített büntetőt kiharcolt és meccsenként van több halálpontos, gólt érő labdája, amit basznak berúgni a társak
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #193437 üzenetére
Sára legalább berakta... Szoboszlai érdemelne már idegenbeli gólt is
...izé: varcheck volt pirosra oszt sárga se lött? (meg ha Szoboszlaira nem fújnak faultot, Diaz legyakása is megért volna utána egy videót)
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #193434 üzenetére
...persze, de könnyebb volt így begurítani, mintha Ali a megszokott helyéről várja a támadást
-
mephi666
nagyúr
...hogy szopassuk meg magunkat 2 lépésben:
- Ali menjen ki 20 méterre és adja Virgilnek a labdát
- Virgil passzoljon Macca-ra, akire 3 irányból futnak azonnal -
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #193390 üzenetére
...és azt mondják, hogy "megfizethetetlenül drága a gólvonaltech, azért nincs"
...elég sok dolog megfizethető volt már eddig az adónkból, de erre nem fussa
...nem vagyok Nobel-díjas tudós, de szerintem kapunként 2-2 jó kamerával is megoldható lenne, hogy a mostani szitut 100%osan lehessen elemezni... mondjuk, hogy drága, 50ezres kamerával ez akkor pályánként 200ezer pénz... 12 nb1es csapatnál 2.4milla?
megfizethetetlen?
ui: Böde csak azért kapta a 2. félidőt, mert mostanra fejezte be a vacsorát és senki nem merte közben megzavarni?
-
mephi666
nagyúr
...baszki KTE meccsen paksi kapus kb beesik labdával a kapuba, labda a hálót is érinti, kecskeméti odamegy és fejel egyet a labdába, kapus emberkedik, tesz egy fejelő mozdulatot a játékos felé, erre: nincs gól, 1-1 sárga
...komolyan: KTE a hazai 'pool, amit látványosan szopat a játékvezetés
-
mephi666
nagyúr
...na brüsszeli gyerek kezez, utána Tsimikas megfogja a labdát, erre neki sárga és belga szabad
-
mephi666
nagyúr
Darwinnak kéne kis célzóvíz
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #193309 üzenetére
Klaksvik-nak küldeném a klasszikust
...megoldották
-
mephi666
nagyúr
válasz
Tibiajax #193305 üzenetére
Marseille cserekapusa
vezetéknevénél a macska belelépett a billentyűzetbe, amikor anyakönyvezték
#193305: hehe... pedig direkt gugliztam rá egyet, hogy wikin mit írnak... most nézem újra, tényleg ott van Alexis... elsőre nem láttam
lesz kis pikantériája így a meccsnek
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #193303 üzenetére
pont most nézem, mifajta kutya ez az "unió szent-gilinyó" ...van egy bekkjük: Kevin Mac Allister
25 évesen azért nem vitte annyira, mint a névrokon: argentínos junioros csapatot erősített, ahonnan a bokához került kölcsönbe és onnan ment a belgákhoz...
...Anfielden ezeket jól meg kell ütni
ui: Szoboszlai padról kezd... gondolom utolsó fél órát kapja most is
(nem baj: vasárnap BHA... ott kell élesnek és fittnek lennie)
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #193298 üzenetére
...ez az és elég alulértékelt volt kb mindig... jobb az ilyen stabil teljesítmény, mintha néha hozna 10/9-eket, átlagban 7-eket, a legrosszabbkor meg becsúsznának mocskosul nagy bakik
meg nem is egy aljas favágó jobb-bekk létére...
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #193295 üzenetére
...majd kinövi, gyerek még
Trippiert kedvelem amúgy annak ellenére, hogy soha nem volt topjátékos és megjárt nem túl szimpatikus klubokat is... dolgozik mindenhol becsülettel és jó nagy teherbírása van
...meg tán pirosat se kapott soha?
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #193290 üzenetére
rá van írva az arcára:
- oké, megvan, mehet a kép instára... ezt a sz*rt meg adjuk anyádnak portörlőnek
--- Szoboszlai után szabadon
-
mephi666
nagyúr
válasz
dellfanboy #193240 üzenetére
létrehozták a var-t, hogy kiküszöbölhető legyen vele az emberi hiba... pont ki tudnának szűrni egy komoly emberi hibát, de nem tehetik meg, mert újabb emberi hiba miatt tovább engedték a játékot és "nincs már joguk belenyúlni"
vicc... és ott van ellenpéldának, amit DeathAdder is felhozott: amikor lefújás után ítéltek egy büntetőt a united javára és azzal győzték le a BHA-t... érdekes, hogy ha egyes csapatokról van szó, akkor lazábban értelmezik a szabályokat és lefújás után is belenyúlnak... másik csapatnál (már sokadszor a 'poolnál) pedig szigorúan kell venni mindent: meccs hevében nem lehet egy ilyen döntést igazságosra változtatni, sárgákat+pirosakat viszont azonnal dobálni kell mindenre (még az ellenfél szimulálására is)
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #193238 üzenetére
"It's so hard to win at Old Trafford, even Man United can't win there."
-
mephi666
nagyúr
Boey megint mit rakott oda Icardinak
...oda kell figyelni erre a gyerekre, ha ilyeneket tud folyamatosan
-
mephi666
nagyúr
válasz
Napfénysüti #193212 üzenetére
...szép ez a meccs, megérte idekapcsolni
erre megjött asszonyverő ajtony... tőle is jöhet valami show
...törököknél ez a Boey nagyot melózik ma
-
mephi666
nagyúr
...most nézem, hogy Zaha meg Icardi is a Galában nyomja? Icardiné Wanda Maximuff szeret a török piacon vásárolni?
Onana majdnem adott egy gólpasszt
jól bevásároltak vele... hahahha 2-2
-
mephi666
nagyúr
...jön törököknél penge Baris... remélem akaszt egy jót mindjárt a unitednek
Hojlund akkora lesen állt gól előtt, amit a lelátó túlsó sarkából is látni lehetett, erre jól megünnepelték a vonalban álló szektorok is nagyon
-
mephi666
nagyúr
válasz
forceberg #193184 üzenetére
...játékvezetői labdával is simán lehetne folytatni fals megállítás után... pl teljesen impotens labdajáratosból percek alatt felépített akciót kár végigvárni, ha úgyis 99%ra vissza lesznek pörgetve ezek a percek
193186: na igen, erre gondoltam
ott tudják alkalmazni azonnal a jv-i labdát
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #193174 üzenetére
...és itt még viszonylag normális formába öntötték
...készült róla jópár nem túl előnyös kép:
-
mephi666
nagyúr
válasz
bagyulajuve #193171 üzenetére
...a 'poolnál meg van egy Missy Bo, akit a legmutatósabbnak tarthatnak... vicces, hogy 3. gúnya bemutatójára férfifronton azonnal Szoboszlait dobták be mellé... Alisson meg gitározott hozzá
...kár, hogy Fab lelécelt... Alicia Keys-ben verhetetlen
-
mephi666
nagyúr
Marco Rossi ezekben a percekben lett magyar
a nevét lehetne magyarítani: Vörös Márk-ra
...aztán indítványoznám, hogy a magyarországi Velencében is legyen egy "Szent Márk tér", közepén egy életnagyságú Rossi szoborral
#193166: erre mondják, hogy "lapos elölről, mint egy lángos hátulról"
-
mephi666
nagyúr
ja, vasárnap a meccs hevében elfelejtettem írni: DVTK-KTE meccsen a 63. perc környékén hosszabban állt a játék és M4-en elkezdték mutatni a közönséget, profilból rázoomolva egy kissrácra, aki szerintem Joachim Löw rokona lehetett... állt a játék, ő meg az időt bányásztevékenységgel múlatta, majd szépen elmajszolta, amit talált
ha tényleg figyelik trollfocisok a topikot, hamarosan viszont látjuk ott a jelenetet
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #193160 üzenetére
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #193155 üzenetére
beszéljünk lényegesebb dolgokról: az AV játékosok panaszkodtak az új mezre, hogy nagyon szívja a nedvességet és utána tapad... ebből a fajta mezből kaptak a női játékosok is
...aztán döntse el mindenki, hogy ez most bug, vagy feature
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #193151 üzenetére
...belefáradt a fejem, mire ennek a sok betűnek meg al-jas, al-attomos kecskebaszó tróger nevének a végére értem
...oké, és akkor most mi lesz meg hova tovább?
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #193139 üzenetére
Fulham ma beleszaladhat a késbe nagyon
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #193137 üzenetére
Werneri magaslatokban kezd
Caicedo meg "elefánt a porcelánboltban"
-
mephi666
nagyúr
válasz
gabross #193114 üzenetére
...na de +2 emberrel és játékvezetői brigáddal a hátuk mögöt egy öngóllal megnyert meccset úgy ünnepelni, mintha bl-t nyertek volna elég cink... arról nem is beszélve, hogy Macca-nak is beszólt valamit az iq-bajnok honfitárs, hogy "menjen haza sírni" ...kb mintha vért izzadtak volna ezért a győzelemért... jócskán lerontották nálam a brigád megítélését
-
mephi666
nagyúr
válasz
Peterhappy #193112 üzenetére
+2 emberrel is csak az öngól döntötte el a meccset... van sok változó, Ali is baromi jól védett, de 1 emberhátrányt még le tudtunk védekezni úgy, hogy közben 2 gólt is szereztünk
tovább kellett növelni a létszámkülönbséget, hogy ne tudjunk annyira kimozdulni... játékvezetés szempontjából ennél nagyobb szégyenre nem emlékszem az elmúlt kb 30 évből... volt 1-1 igen cifra időnként, de hogy 1 meccsen 3 olyan belenyúlás, amiből 1 is képes eredményt befolyásolni?
és ezek után egy öngól dönt...
kíváncsi vagyok, hogy a klub milyen pakkot rak össze, amit bíróságra visz és hol áll meg a történet
-
mephi666
nagyúr
válasz
ProEvoFan #193103 üzenetére
jó lenne, de szerintem ilyen nem lesz... pár órája is elég komoly közleményt tettek ki a honlapjukra
nem akarnak lavinát elindítani azzal, hogy most olyan 'poolra kedvező döntést hoznak, ami után heti szinten elkezdenek fellebbezgetni...
vicc, hogy 3 ponton is keményen bele kellett nyúlni a meccsbe, ami után önerőből a csirkék még mindig nem voltak képesek vezetést szerezni
még Macca is összebalhézott az ellenfél honfitárssal, aki úgy ünnepelte a győzelmet, mintha rajtuk múlt volna... kellett erősen a játékvezetés közbenjárása is, de a játékosok gondoskodtak róla, hogy csirkék csúsztak lefelé nálam jókorát a "szimpátia listán" ...eddig semlegesek voltak, de mostantól jókat fogok röhögni, ha cumiznak... először is: szombat 13:30 Luton... nekem az is megfelel, ha kompenzáció gyanánt a tőlünk elrabolt pontokat nekiadják a Luton-nak
de úgy, hogy orrba-szárba szopatja a játékvezetés a csirkéket... legyen a Lutonnak ajándék 11-es, minden érkező letámadást fújjanak be lesre, pöcsorrliszont takarítsák le azonnal pirossal, ha Luton játékos fél méterre megközelíti
...érezzék a törődést és tudják meg, milyen a fasz másik végén lenni
-
mephi666
nagyúr
válasz
Tibiajax #193099 üzenetére
...meg hát az Inter mezt is elég fekete-fehérre átkonvertálni és olyan lesz, mint a Juve
#193100: ezt láttam, oké... és akkor hova tovább? ...mert eddig balfasz ítéletek után a klubra nézve legpozitívabb korrekció az volt, amikor pl Macca eltiltását törölték... eredményt nézve meg ilyenekkel kb kitörölhetjük
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #193082 üzenetére
elmúlt 4 meccs nb1-ben: 1 rúgott és 8 kapott gól, 4 vereség... (1éve a szezon végére lett 6 vereségünk összesen, úgy hogy elég durván elcsalták zárásnak néhány meccsünket, hogy ne legyen szoros a fradi befutója) a rúgott gól is ma büntetőből...
az az érdekes, hogy stat alapján kiegyenlített volt ez a mai meccs 4-4 kaput eltaláló lövéssel, 48-52% birtoklással, 488-509 passzal, 81% passzpontossággal... játékképet látva meg a KTE-ből egy ideje hiányzik a tavalyi tűz és a passzpontosságot is 50-60%-ra tippeltem volna, annyi volt a hiba... kb mintha 1 éve 'pool módban lettünk volna, most meg Luton-mód megy... fel kéne valamivel pörgetni a csapatot, hogy előremozdulhassunk a középmezőnybe
-
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #193076 üzenetére
...Gera és Rossi mester is azt nézi élőben
itt is megfordult a fejemben, hogy a 2rule mezhez "ajándék ítéleteket" kaptak biztos... pl Zsótért kb seggberúgták a 16osunknál, erre szabadrúgás befelé
meg a 11est megelőző szabálytalanság is eléggé a vonalon történt és inkább szabadrúgásnak kellett volna jönnie
#193077: szigetlakó játékvezetés ezen a hétvégén kimaxol mindent
-
mephi666
nagyúr
válasz
hdanesz #193072 üzenetére
thx, hogy kiválogattad helyettem, ezekről beszéltem
plusz a másodiknál meg lehet nézni, ahogy kontakt megelőzése miatt Jota húzza is vissza a lábát azonnal... nagyon meglepődnék, ha nem törölnék el az eltiltását
ui: egyébként mintha a var pirosat is felülbírálhatna... de ezt már az első félidőben bizonyították, hogy melyik oldallal vannak... nem lehetett erre számítani
-
mephi666
nagyúr
válasz
atee_13 #193064 üzenetére
...ezt mondom én is, hogy nem véletlen
ha ellenünk kell ítélni, akkor a legszigorúbban nézik a szabálykönyvet, ha pedig részünkre kellene, akkor a játékvezető(k) belátása szerint a leglazábban... csomó eset van, amire bárki rávágja kapásból, hogy lap (minimum sárga), szabadrúgás és/vagy büntető ...erre semmi...
-
mephi666
nagyúr
válasz
atee_13 #193062 üzenetére
ja, durva ez a 4... duplára én nem is nagyon emlékszek a múltból
de lehet úgy is nézni, hogy az első nem volt az, mivel az eltiltást törölték... és a tegnapi 2 is kérdőjeles: gondolom a klub ezekre is kérte az eltiltás törlését, ha pedig ezt megteszik, az azt jelenti, hogy 4 pirost kaptunk, amiből 3 eltúlzott ítélet/hiba volt
-
mephi666
nagyúr
válasz
atee_13 #193053 üzenetére
remélem ebbe az egy meccsbe belesűrűsödött az egész szezonra való elbaszás meg szopatás... mert 9 emberrel és 3 cb-vel azért nem sok lehetőséget adtunk
ez így nem néz ki rosszul, hogy idegenben -1 emberrel is fordítunk csirkék meg szarkák ellen...
mert igazából nézhetjük így: Diaz elvett góljával emberhátrányban ott volt a fordítás most is
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #193048 üzenetére
...ezeket pályára csak akkor engedném, ha épp a birkákat viszik legelni valami utolsó világvégi megye3-as faluban...
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #193044 üzenetére
most néztem vissza Jota 2. sárgáját: mekkora kamura kapta már... löknek rajta egy rohadtnagyot, odarúgnak, semmi, ő meg megy labdára, a csirke meg már előre dobja magát, Jota meg húzza vissza a lábát, mielőtt összeérnének... kontakt se volt... és ha lett volna is, már jóval előtte elindult a műesés
az elsőt meg amire kapta, abszolút vicc
-
mephi666
nagyúr
válasz
forceberg #193038 üzenetére
...nézd vissza: először labdát talál, csak a labda tetején végiggördült a lába és úgy találta el az ellenfélét... nem volt ebben semmi túlzott erőbevetés
#193033: nem lesz ebből szerintem semmi ilyen, maximum 1-2 sorry meg max a játékvezetés rövid pihentetése... befizeti őket a kopasz egy kurvázós wellnessre és minden megy tovább
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #193032 üzenetére
Jones-ét azért, mert abszolút nem lábra akart menni, csak nagyon hülyén a labda tetején megcsúszva érte el a lába az ellenfélét... fájhatott meg ott volt a sérülésveszély, de ez nálam "véletlen baleset" kategória, nem szándékos kihágás...
Jota meg? ...az első ítélet túlzó, a második esetről meg majd holnap nézek lassítást, de egyik ismétlésből nekem úgy tűnt, hogy kontakt se volt
-
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #193024 üzenetére
az a baj, hogy vizsgálhatnak bármit: minimum, hogy eltöröljék Jota és Jones eltiltását, de a jogtalanul elvett gólt és a ponto(ka)t nem fogja visszaadni senki
...és az a durva, hogy 9 emberrel se bírtak minket megverni, hanem mi vertük magunkat... tisztára Bruce Lee módban volt a csapat
...ez most elég nagy port vert fel, mert az utolsó utáni fórumon is csapatszimpátiától függetlenül a játékvezetést ekézik
-
mephi666
nagyúr
válasz
atee_13 #193009 üzenetére
ezt elcsalták... már az elvett szabályos gólnál éreztem, hogy itt nem engedik, hogy nyerjünk... aztán Jota kiállításánál már biztos volt... meg lehet nézni mindkét mozdulatát, amire sárgát kapott: az első egy minimális vétlen kontakt volt, amiből minden meccsen van 20... utána meg tette a lábát, húzta vissza és műesésre megkapta a 2. sárgát (egyik lassításon az látszódott, hogy tán össze se értek)
kíváncsi leszek mi lesz ennek a visszhangja: az érvényes gól elvétele egyértelmű, de a 2 piros miatti eltiltást is simán lehetne törölni... onnantól meg nem kérdés, hogy beismerték az elcsalt mérkőzést
-
mephi666
nagyúr
...bazmeg Matip
-
-
mephi666
nagyúr
...rég láttam ilyen látványosan egyoldalra fújni a meccset
...ez a sárga Jotanak mi a faszomra volt? Most meg piros, ezt nem hiszem el
-
mephi666
nagyúr
...remélem Darwin már küldi intravénásan a matéteát és hoz 2 gólt, mint a szarkák ellen
...ezt a buzifejű bírót
-
mephi666
nagyúr
....ezt vedd el te buzi
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #192963 üzenetére
...ott volt a fű vágása, mellette méterre fehér láb, Diaz meg vagy még 1 méterrel hátrébbról indult
...na most Diaz indulna, faragják, esik, erre "szimulál"
-
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #192955 üzenetére
...véleményes piros (99% hogy az eltiltást törlik), elvett érvényes gól, amit emberhátrányban szerzünk... erre kapunk egyet... ki a faszom van a varszobában? gecifejű ratkinson és a klónjai?
...ennyi erővel ez meg lehetett volna büntető
-
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #192951 üzenetére
...nem les, a gecis kurva szájukat... ezt szépen elcsalták
-
mephi666
nagyúr
...nafaszom, hogy megint hátrányból kellene alakítani...
-
mephi666
nagyúr
az a szép
32% birtoklás mellé 55% passzpontosság meg 2 kaput eltalálóból 2 gól
egyedül Steve Austin-t sajnálom, mert a kutyaütő Burnley-vel a lehetőségekhez képest nem volt olyan rossz... innen viszont gyorsan repülni fog
az kell akkor, hogy jövő héten Kerkezék is darabokra szedjék ezeket, utána meg jöhetnek az Anfieldre
-
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #192926 üzenetére
...várjunk ezzel még 70 percet
...már 1-2
Kerkezék közben otthon 2 hátrányban vannak Arsenal ellen... előbb hoztak össze egy ostoba büntetőt
-
mephi666
nagyúr
...közben vezet a Luton
és ezt a meccset nem képesek adni
-
mephi666
nagyúr
ez az Arsenal gól: Saka-ra egyedül Kerkez érkezett vagy 20 méterről, amikor ott álltak mellette a társak és csak bámészkodtak...
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #192917 üzenetére
...legjobbakkal is előfordul: mi 7-2-t hoztunk össze velük pár éve
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #192901 üzenetére
...Klopp lehet most faragja Gravenberch-et bicskával 6-os formájúra
-
mephi666
nagyúr
...mai napra csak 1 dolgot kérek: liverpooli csapat csak idegenben nyerjen
...de szép lenne a Luton győzelme a kék retkek otthonában
-
mephi666
nagyúr
...na ez a picsamacsó is megfogdosta, amit 'pool játékosok közül is csak azoknak szabad, akik már nyertek valamit a klubbal
(oké, nem teljesen a címert... de akkor is)
...szerencsére ilyenkor ez ellenfél játékosoknál negatív teljesítményt szokott produkálni: ki is hozott egy 10/5-öt, ami a rókáknál a legrosszabbak közt volt
Szoboszlai meg thisisanfield.com-on ezt kapta
Dominik Szoboszlai (on for Doak, 65′) – 9
This fella’s better than Lionel Messi!
Stunning strike that Steven Gerrard would have been proud of, and nearly did it again soon after. What a footballer.
ui: minél többször látom, annál jobban szabálytalannak érzem a rókák gólját, mert úgy indult az akció, hogy szépen rátapostak Tsimikas bal vádlijára
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hamarosan újabb részleteket kapunk a Cronos: The New Dawnról
- Suzuki topik
- Gaming notebook topik
- Politika
- EA Sports WRC '23
- Trump óriási adót varr a TSMC nyakába, ha az nem gyárt az USA-ban
- Ukrajnai háború
- iPhone topik
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst - 3év garancia
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3D Nyomtatott Városi Tapsi-hapsi figura. Megrendelésre egyedi színekkel is!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest