Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
Fazio--> Spurs
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
NyxNyxNyx
addikt
-
NyxNyxNyx
addikt
48 passz a 3. gól előtt ez annyi mint a tavalyi legtöbb góllal végződő passzsorozat duplája a PL-ben. (sebességet lehet jobb alul állítani)
-
NyxNyxNyx
addikt
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz 7600 GS #55583 üzenetére
Ráadásul ahhoz az emberhez hasonlítjuk, aki régebbi meccsei viszonylag nagy részén használhatatlanul szar volt. Ez volt az első olyan éve, hogy konstans jó teljesítményt nyújtott. Ráadásul sérülékeny és nem melleseleg el akart menni. Így a 60-70 millió teljesen reális ár egy ilyen szezon után.
James nyilván túl drága volt, de nagyobb piacon népszerű ezáltal a marketingje is nagyobb. Nem játszott ő olyan szarul a második meccsen, felesleges őt elővenni ezért. Ronaldo-nál sokkal jobb volt abból amit láttam a meccsből.
És hogy a horvát tahó miért illett be az atleti játékába az első meccsén? Mert illik a stílusa a csapathoz, kemény, melós, jó játékos.
-
NyxNyxNyx
addikt
Ilyen szépen nem játszott a Spurs 'arry óta. Persze ez csak a kjúpíár.
-
NyxNyxNyx
addikt
ajjaj
szerk.: hát igen, mindig ez van mikor Arsenal meccset nézek.
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
A kommentátor nem arsenalos egy kicsit?
-
NyxNyxNyx
addikt
Nem tudom elfogultságom miatt-e, de szerintem a játék sokkal kevésbé élvezhető mikor Ronaldo a pályán van. Olyan mintha hátráltatna. Persze akármikor vághat egy gólt ettől függetlenül.
-
NyxNyxNyx
addikt
Istenem ez a védelem.. Mint a csirkék.
-
NyxNyxNyx
addikt
Mai meccs 50-50% nálam. Inkább ezt bukjuk(ezt miért húzza alá a ph?) el mint a nagyobb téttel bíróakat, de jó lenne nyerni.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Integra #55389 üzenetére
Szerintem tizenegyes volt, kapura veszélyes lövésbe belekezelt nem leszorítva. Nyilván nem volt szándékos, akkor piros is lett volna.
Ezzel nem azt akarom mondani hogy "húú elcsalt meccs, a Realnak kellett volna nyernie"."I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
NyxNyxNyx
addikt
Szépen védekezik az Atletico, én lehet befejezem a meccs nézését. Bale-t és Ronaldo-t nagyon kiveszik.
ez kétmeccses? mi a tökömnek, nem ér annyit az egész
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
10v10
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DeathAdder #55115 üzenetére
_______
Tottenham 10 emberrel. De eddig így erősebbek[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
A Spurs meccs miatt fogok késni 2 órát egy kerti partyról, remélem összeszedik magukat mert ez eddig siralmasan silány.
-
NyxNyxNyx
addikt
" luí ván gaal " angol kommentár
és 0-1
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Tibiajax #54913 üzenetére
Hegyi Iván egy elfogult szurkoló akit beültetnek a szakértői székbe. Ezerszer inkább Salival-t hallgatnám, pedig ő is szokta kritizálni a kedvenc csapataimat, de egyszerűen jobban ért hozzá. (pedig ő is szurkoló)
-
NyxNyxNyx
addikt
James eddig elég fos. Legalább akiket szeretek jól tolják: Kroos jól mozgott és védekezett, Bale klasszis, Modric fasza, Coentrao egy hibája ellenére jó volt.
Carvajal meg egyszerűen szörnyű. Pontatlan indítások, fos védekezés. Ronaldo idegesítő.
szóval kétes az egész na...
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Napfénysüti #54840 üzenetére
Miért kell spoilerezni
-
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Tibiajax #54773 üzenetére
Ez tényleg jól néz ki, de az idei nem tetszik. A szabása nagyon rossz, a teste karcsúsított eddig jó, de az ujja meg ilyen csőben jön le és olyan mintha konyhás nénikre/ testépítőkre tervezték volna.
Bár tulajdonképpen nekem mindegy milyen mezben játszik a rivális
Egy pinknek azért jobban örültem volnaA Spurs mezek idén sajnos nem lettek szépek. Mindegy, azért nem rondák csak a tavalyi kit elkényeztetett.
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Sztbeni #54530 üzenetére
Komolyra fordítva, szerintem rossz döntés. Az orosz bajnokságban teljesen eltűnne és azért Casillas nem olyan fiatal még, hogy eldobja a karrierjét. Schalke szerintem ideális, mert azért szem előtt marad és megvannak a kihívásai, de egy középerős csapat ahol össze tudná szedni magát. Ha meg ott nem menne neki akkor utána mehetne Oroszországba, vagy Olajhonba, vagy akárhova ahol megfizetik a nevéért.
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Rypejakten #54528 üzenetére
Én is ilyen Schalke szintű csapatot javasolnék neki.
-
NyxNyxNyx
addikt
basszus a 89. percben kapcsoltam be de megőszülök...
szerk.: pff
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
Ezt a gólt csak azért vehették el mert barátságos volt, ugye? Mármint a bíró már egyszer megadta.
-
NyxNyxNyx
addikt
A Realnak hátul össze kell szednie magát, de Bale nagyon jól tolta. A United-nek grat, kíváncsi leszek év közben mi lesz velük.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz szami777 #54131 üzenetére
Ez a kommentátor totálkáros volt. Meg Zomboriék is alakítottak. összeszedek párat fejből és másik fórumból:
Harry Kane - Hoddle -hoz hasonlítása
Bryan Rose,
Capoue-t mindig Bentalebnek nézte és aztán szidta Capoue-t, hogy mintha a pályán sem lenne.
Zombori szerint Fryers adta a gólpasszt 3-1nél ezzel kijavítva az öngólját.
Benteke mint Spurs játékosAnnyi faszságot hordott össze, nem lehet megjegyezni mindet. Ezeknek jobb is, hogy nem adják oda a PL-t.
-
NyxNyxNyx
addikt
Ma lehet nagy Real verés ha ugyanazzal a kerettel állnak ki a spanyolok. MU-nál lesz motiváció bőven.
Tottenham AB eléggé elpicsázta a
Celtic BC-tCeltic ifi akadémiát. Még Soldado is lőtt egy gólt kipattanóból miután belelőtte a kapusba. Jó ez a csapat, egy-két KH híján fullos a keret. Még a B csapat is viszonylag erős.[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Rypejakten #53790 üzenetére
Jay Rodrigueznek mindenképpen örülnék, Schneiderlin-re nem tudom szükség van-e. Utóbbi nevét sokáig kéne Ctrl C, Ctrl V-zni.
Viszont akkor valaki biztos repül. Nem tudom mi a konkrét posztja, kire lenne veszélyes a túltelített középpályán.
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz 7600 GS #53713 üzenetére
Minek lett megvéve ez a Rodriguez ennyiért te jó ég
Ma láthatjuk Kroos-t és őt a pályán? mert akkor megnézném
Basszus még mindig nem hiszem el... Kroos fele annyiba kerül mint James, wtf. Lassan ott tartunk, hogy 80 milliós játékosoknak kell padozniuk. (Vagy Modric-nak Kroos miatt, amit szintén nem szeretnék) Azt hittem Perez a nagyképű nyilatkozata után nem igazolnak ennyiért feleslegesen.
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
Ez a Ben Davies nem is tűnik rossz játékosnak ráadásul brit(walesi) Végre egy ígéretes, szimpatikus balhátvéd. A csapat már szinte kész, kéne még egy CB, meg esetleg egy csatár de nem dőlök a kardomba ha csak egy előbbi jön. Az elvárásom idén annyi így előre, hogy játszunk szépen és ne égjünk be. Negyedik hely messzinek tűnik.
Itt a Toronto - Tottenham összefoglalója ha valakit érdekel. Lamela végre mutatott valamit, nincs bombagól a meccsen de szinte mind szép.
szerk.:
nem tudom mi van nem tudok linkelniszerk.:adblock megtréfált
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
Úristen mennyi igazolás történt az elmúlt másfél hétben, valaki elvetemült összefoglalná nekem egy kommentben a fontosabbakat pls?
-
NyxNyxNyx
addikt
Nem tudom kinek szurkoljak, majd meccs közben kialakul. Valószínűleg a németek lesznek ebből, de Argentína is rendben van.
Sirandrish: Ki játszik szebben, ki buszozik, ki mekkora parasztságot csinál, ki nem kapott meg egy tizenegyest, és még sorolhatnám...
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DeathAdder #52304 üzenetére
De sok volt, itt tárgyaltuk. Van benne még 3 jó év és aztán már csak "apróért" lehet elpasszolni. Szerintem jobban nem érte meg mint Bale.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Felhasználom #52103 üzenetére
+1 (tapsikolós smiley)
Azon gondolkoztam minek szurkoljak jobban a Hollandok biztos kiesésének vagy a döntőben való égésének. Pont ezt a párosítást szerettem volna, az eredmény kárpótol a retek meccsért.
C4mp3r: Pont így ahogy mondod és az argentinok bunkereztek, a hollandok meg fociztak
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz troland26 #51989 üzenetére
Mert kellett bűnbakot keresni és hát ő gyengén játszott végig. Ha valami jó momentuma volt az is az volt hogy elvitt egy védőt míg a másik betudta lőni. Azért sajnálom szegényt, nyilván megtett mindent csak ennyire tellett.
-
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DeathAdder #51786 üzenetére
A nagy orrút? mert akkor +1
BMW: Azért ez a meccs után szidni Özilt egy kihagyott helyzetért...
7600 GS: Oscar simán klasszis
Egyébként szerintem még talán Willian is.
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
odds-ok ha valakit érdekel
Németország - X - Brazília
2.7 - 3.25 - 2.9Argentína - X - Hollandia
2.4 - 3.2 - 3.451624 azt hittem már elfelejtettél ragozni
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz szentes711 #51570 üzenetére
Jó kis meccs lehetett.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz homeless09 #51496 üzenetére
Tipikusan olyan mez, amiben pocakosnak látszik az ember Nem igaz, hogy nem bírták feljebb tolni azt a logót
-
NyxNyxNyx
addikt
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Sirandrish #51387 üzenetére
de az a 3-4 ember fedi a fórum fele hozzászólásait
Látnod kellett volna Szegeden. Előttünk ült 4 holland csávó narancsban, sál sapka, narancs mez, minden. Na ők minden helyzetnél felugrottak, a végén nagy örömben hátranéznek mindenki fogja a fejét és szomorkodik. A több száz ember közül volt vagy húsz Hollandia szurkoló.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz MPowerPH #51371 üzenetére
Miért Argentína bunkerezni fog? Kibaszott szerencsétlen volt ma Hollandia, de nem mondanám hogy rosszul játszottak. Costa Ricának meg volt áldva a kapuja.
Sokkal meggyőzőbbek voltak, mint tegnap a semmilyen németek.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest