Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
atish15
aktív tag
válasz 7600 GS #21102 üzenetére
Most nem a felmentésére de pár év alatt hatalmas vagyonra tett szert, és ki tudja mennyire jártas a pénzügyekben de saját tapasztalatból elég egy rafinált könyvelő aki saját zsebre dolgozik vagy egyszerüen valamit elnéz és rögtön jön a vizsgálódás. A médiában meg úgy kezelik vagy az jön le mintha valami tőzsdecápa lenne közben lehet hogy csak a labdát kergeti és a bevallását vagy vállalkozásait más intézi.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz 7600 GS #21051 üzenetére
Fölső sarokra kell rúgni és kész onnan senki nem szedi ki.
Átlagnál több szerencséje lehet egy kapusnak meg esetleg még anyni hogy egy rutintalanabb játékosnál apró dolgokból lehet tippelni hova rúgja. De szerintem ilyen profi szinten csak nincsenek ennyire amatőrök.Més que un club!
-
Enzolord
addikt
válasz 7600 GS #20927 üzenetére
VAn.. Az első: Van egy jóképű SPANYOL , ahogy Torrente mondaná, fiatal labdarúgó, aki mehet a naptárba a hölgyeknek, nem úgy, mint a másik két úriember, akik szintén nagy játékosok, de, se nem szép, se nem spanyol...
A második az elsőből fakad, az tény, hogy a lányok odavannak a focistákért...
De hogy egy 20 éves csajnak a Realból pont a TörökNémet tetszik? Hát ez azért hogy is mondjam...
Mindezt úgy, hogy még csak látens meleg sem vagyok..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz 7600 GS #20925 üzenetére
Melyik részre gondolsz?
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz 7600 GS #20802 üzenetére
Ezek mind megvannak, de ha megint kikap Messitől az aranylabda szavazáson, akkor szerintem elege lesz..
Nem tud veszíteni..
És hogy most beszereztek még egy 40 kilós cselgépet Neymar személyében, ő is 1-2 éven belül meg akarja kapni az arany golóbist..
Az egyéni címek kellenek neki...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz 7600 GS #20799 üzenetére
Csak rájött, hogy ott nem kap olyan elbánást, mint Nálunk, ezért kicsit frusztrált..
Én bízom benne ,hogy visszatér..(#20798) baluka26 Pontosítok.. A klubok első emberei..
[ Szerkesztve ]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz 7600 GS #20794 üzenetére
Mint United drukker?? Nem is tudom...
De, utálom a Glazereket is, az Olajmilliárdosokat, az orosz oligarchákat, és egyéb Klubirányító beképzelt .... emberkéket...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz 7600 GS #20793 üzenetére
Hát ez így elég kétélű. Ha úgy játszik, mint most és ennek ellenére sok játéklehetőséget kap nálam elássa magát Carlo, de ha miatta látunk egy régi, jól játszó Kakát akkor nagyon hálás lennék. De akkor a rendszer nem tudom hogy lenne. Modric, Zözi, Kaká, Isco, Maris osztozik 2 helyre.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Enzolord
addikt
válasz 7600 GS #20784 üzenetére
Tehát az biztos, hogy elmegy, de olvastam, hogy a Cikibe akar menni Pellegrini után, meg hogy nagy Barka fun...
Bár manapság már olyan, hogy klubhűség nincs sajnos.... Illetve ritka..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz 7600 GS #20752 üzenetére
Isco-t bejelentették már?
-
ronson
őstag
válasz 7600 GS #20752 üzenetére
A Realnak sose volt gyenge a támadó sora. Viszont azt a tendenciát, hogy hosszabb időre nem lehet a világ tetejére ülni, semmilyen támadósorral nem lehet megtörni.
Egyébként én úgy érzem el jött a real ideje, szerintem a következő 3 évben tuti begyűjtenek egy BL címet.
-
Integra
titán
válasz 7600 GS #20695 üzenetére
most már a psg is megerősítette erre blanc szerződtetését.
ja, a nápoly "hivatalos" focirádiója (radio marte ) biztos forrásból tudja, hogy cavani a chelsea-be igazolt, hallod balu? de lehet, hogy ordas kacsa
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
TommyGun
őstag
válasz 7600 GS #20689 üzenetére
Ezmár rohadt nagy off.
Bocsánat akkor lehet nem jól fogalmaztam, az árvíz megelőzésre gondoltam, amíg nincs egy átfogó árvézvédelmünk addig túlzásnak tartom hogy a fradi stadionra költsünk...4 napot voltam pakolni homokzsákot, szánalmas hogy ez megy 2013-ban...
Csak olvastam minap, hogy mennyi pénzt adnak bele. Tavaly 8 milliárdot idén 15 milliárdot költenek stadionok építésére. A teljes dunai árvízvédelem pedig 350 milliárd lenne, amit nem is egyben kéne elkölteni hanem csak végre el kéne kezdeni, mivel 2-3 évente elönt mindent és sokmilliárd kárt okoz.
Mobilgátakkal, esetleg dúzzasztógátakkal+víztározókkal amik áramot is termelnének (mellesleg megjegyzem mi vagyunk az egyetlen ország akik nem használják ki a Dunát áramtermelésre, Nagymarost is jól megoldottuk, felbontottuk a szerződést, kártérítést kelett fizetni és a szlovákok így is megépítették a sajátjukat oda, 2-őt is...Paksot addig nem is fogják tudni bővíteni amíg ott nem lesz egy gát mert már most is milliókért szivattyúzzák a vizet) Nembaj inkább az áramot is vesszük, sajnos egyik se gondolkodik tovább 4 évnél...
Bocs, rohadt nagy off ez csak engem dühít hogy egy nyomi fradinak meg egy felcsútnak új stadiont építünk amikor sokkal jobban is lehetne hazsnálni azt a pénz.Mellesleg tegnap azt mondta PEP most olvasom hogy Gomez egyelőre ott lesz az edzéseken de olaszból erősen érdeklődnek utána.
[ Szerkesztve ]
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
-
fatal`
titán
válasz 7600 GS #20515 üzenetére
Inkább olvasnád el a cikket, mielőtt hülyeségeket írsz. Nem Xavi nyilatkozott.
(#20519) atish15: Ez inkább a a Mou féle Real Madridra (volt) jellemző (lásd kupadöntő). Én nem emlékszem semmi gusztustalan dologra a BL meccsekről, hátrányban sem.
Maximum a szokásos bírózás.
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
válasz 7600 GS #20439 üzenetére
Audinál a szerelők csapatják az egyes kocsinak, konkrétan kiveszik monocoque-ból a motrot. Négy-öt órás pihi, hármas Audi meg egy 12 kilóméteres defekt után ötödik. Kettes Audi közben eszméletlen tempót megy..
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
NyxNyxNyx
addikt
-
salival
aktív tag
válasz 7600 GS #20386 üzenetére
"okosan fog erősíteni a Pool"
Eddig leigazoltak egy drogos öreg négert, egy ifistát aki nem kellett a barcának és egy spanyol kiscsapat húzóemberét.
Na majd ha jön egy Mkhitaryan/Eriksen szintű játékos, meg egy Papa/Alderweireld szintű védő, akkor lehet beszélni a BLről.Arsenal is nagyon erős lesz Higuainnal, végre nem kell Zsiru szerencsétlenkedéseit nézniük a drukkereknek.
(#20387) ronson: gazdag ruszkit nagyon nem szeretnék a klubnak. Nélküle is versenyképesek gazdasági szempontból szinte minden nem olajos klubbal.
[ Szerkesztve ]
YNWA
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz 7600 GS #20179 üzenetére
Ismerős a story Én is kamiont pakoltam tavaly, csak le. Több, mint 2 és fél órát csúsztunk a végén, mert a gyárban dolgozóknak akik adták az utasításokat, műszakváltás volt. Az első magasan leszarta hol tart a munka, mert ugye nem őt fogják számon kérni a végén. Kb. a felét szedtük le vele, mint kellett volna. Azt aki váltotta meg egy "kissé" szenilis öreg koma volt, na vele már haladtunk úgy-ahogy. Mondta mindig, hogy hova pakoljuk és olyan hülyeségeket mondott/csinált, kis híján megőrültem. Mondom neki, hogy ez így nem lesz jó, erre ő vállat von csinálja tovább. A végén újra kellett békázni 20 raklapot. (+ 1 óra)
Na azóta inkább nem dolgozok ilyen helyen. Inkább marad a szokásos nyári életmód: alvás, kondi, foci/strand, ivás, alvás. A kukoricás az viszont fasza volt tavalyelőtt.
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
válasz 7600 GS #20023 üzenetére
Váci utca, Árkád. Ott tudom, hogy vannak jó Adidas csukák.
De itt tuti több van.
Szerintem menj el, próbáld fel, hogy miből mekkora kellene, és rendelj innen féláron
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
-
baluka26
nagyúr
válasz 7600 GS #19821 üzenetére
Torres nagyon tönkre lett téve. Mióta nem ott játszik mindent megnyert a világon.
Inkább olyan poszt kéne, hogy hány "világ legtehetségesebb fiatala" tűnt el a süllyesztőben Chelsea által.
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
válasz 7600 GS #19752 üzenetére
Á értem.
Carvalhot és Ballackot is elkapták Chelseasek a ghánai Ess-féle jótékonyság meccs előtt.
Akit érdekel:
Ballack klasszul érzi magát, van ideje mindenre, még nem hiányzik neki profi foci, örül, hogy pihenhet és hogy családjával van. Pozitívan értékeli Mou visszatérését, szereti Londont, blablabla.Carvalho: Dubai, MLS és Seria A ajánlatai voltak Monaco mellett, a Monaco volt a legjobb választás szerinte. Úgy érzi tud még egy egész szezonon át kezdő lenni, szeretne focizni. Elmesélte, hogy a Madrid meccsek előtt a hotelekben Mou-val mindig az aznapi/hétvégi Chelsea meccsről beszélgettek, email kapcsolatban van a cobhami orvosaival.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz 7600 GS #19654 üzenetére
középpályán jó nagy torlódás lenne:
Ronaldo, Bale, Isco, Modric, Özil, Di Maria, Kaká, Callejón,
Bale-re nincs is feltétlen szükség. Isco viszont nagy igazolás lenne.Azt mondom:
tetszőleges VKP, Isco, Cavani legyen a befutó 3-as.
-
-
pohár
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest