- SQL kérdések
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Synology NAS
- ASUS routerek
- Windows 11
- Mi tartja még életben a vezetékes telefont?
- Az európai gyógyszerügynökség otthagyta az X-et
- Sweet.tv - internetes TV
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Aszondja bedobásnál: "mi jövünk".
Azt megértem, hogy egy nemzetközi kupasorozatban szorít a magyar klubcsapatnak és örül a góljuknak, de a T/1 talán kicsi túlzás.
-
törölt tag
6. gólnál amikor csekkolták a lest, azt vajon miért nem mutatták meg kikockázva, behúzott vonalakkal?
Nem mintha bármit számított volna az az egy gól, de akkor is.
-
-
törölt tag
válasz LyonnaisFan1 #133846 üzenetére
Mondtam, ilyenkor soha nem tudnak nyerni...
-
törölt tag
válasz LyonnaisFan1 #133808 üzenetére
Nem akarom az ördögöt festeni a falra, de általában ilyenkor szokták elbénázni, amikor lenne lehetőség előzni.
Remélem most kivételesen ki tudják majd használni a többiek botlását. -
törölt tag
"És ha valaki nem ért egyet vele, és nem csinálja, akkor mi van?"
Valószínűleg ugyanaz, mintha leragasztaná a szponzor logókat valamivel, az ilyen kampányokban való részvételt is valami ahhoz hasonló szerződéssel kötelezhetik.
Többek között ettől is ilyen képmutató ez az egész dolog. Ha őszinte lenne, akkor engednék a játékosoknak, hogy támogassák a BLM mozgalmat (vagy bármi mást), nem pedig köteleznék rá őket.
De a különböző vállalatok, szervezetek reakcióideje is beszédes. Hetekkel Floyd halála után kezdtek tömegesen "beszállni a buliba", amikor már látták, hogy lehet vele népszerűséget növelni az erre fogékonyak körében.
(#132939) mephi666:
"ha annyira megy a blm, beszeljunk mar arrol, hogy afrikaban hanyezer gyerek hal ehen naponta"
Nem is kell Afrikáig menni. Maradjunk az afroamerikaiakat ért gyilkosságoknál és nézzük meg hány százalékban követik el ezeket feketék.
Black lives matter, de erre csak akkor hívjuk fel a figyelmet, amikor fehér ember öl. -
törölt tag
válasz venember83 #132771 üzenetére
All lives matter van, de nem az a baj vele, hogy hülyén hangzik, hanem hogy ugyanúgy sértő, mint az it's OK to be white.
A Black Lives Matter-rel nekem az a legnagyobb problémám, hogy ez nem csak egy szólás, hanem egy mozgalomnak és szervezetnek is a neve, akik enyhén szólva megosztó igéket hirdetnek.
Mi van akkor, ha egy focista például nem ért egyet a "defund the police" kezdeményezésükkel, vagy amikor azt hazudják és azzal hergelnek, hogy Amerikában vadászva vannak a feketék, miközben sokkal több a "black on white" gyilkosságok száma, mint fordítva?
Főleg hogy a Premier League-nek már ottvan a saját no room for racism kapmánya. Ha már valamit oda akarnak írni a nevek helyére, akkor miért nem lehet inkább ezt?
-
törölt tag
Index címadás: "Visszavonul az olasz védő, akit megharapott Suárez"
Mintha valami noname csapat noname játékosa lenne, akinek a nevére úgysem emlékszik már senki, hanem csak erről az egy esetről tudják az emberek beazonosítani.Aztán persze a cikk fele is Suarez-ről szól.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Braithwaite jó választás volt Dembele helyére, már a bemutatóján a nyomdokaiba lépett.
-
törölt tag
Man City ki lett zárva a következő 2 BL idényből.
[link][ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Én bírom Cavanit, de remélem nem jön.
Rashford, Martial, Greenwood, még ha ketten is kidőlnek közülük, akkor is van egy harmadik, aki tud középen játszani.
De ha jön egy "Lukaku pótlék", akkor Martial vagy padozni fog, vagy a szélre kényszerül, ahol szerintem nem olyan jó, pazarlás lenne.BTW szélsők, azokból sokkal rosszabb opciók vannak most, mint középcsatárokból, oda kéne inkább még valaki szvsz. Meg persze egy jó támadó középpályás.
-
törölt tag
-
törölt tag
Végre...
Remélem igaz. -
törölt tag
válasz Tibiajax #129243 üzenetére
Elég lesz amúgy 3 új ember a támadó szekcióba? Még valaki, esetleg? -
törölt tag
Hogy kicsit szomorúbb hírek is legyenek: a felnyírt haj + man bun kombó sajnos nem fog a 2010-es években maradni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Tibiajax #128858 üzenetére
"egyszerűen csak elég volt abból, hogy olyannak szurkolok, olyanba ölöm egyáltalán a drukk-energiáimat hosszú hosszú évek óta, ami zsákutca...szopok, csak szopok"
Képzelem milyen szar érzés lehet azért, amikor a 4 kedvenc klubcsapatod közül 3 vezeti a bajnokságát.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz DeathAdder #128290 üzenetére
-
törölt tag
válasz DeathAdder #128318 üzenetére
Gondoltam, hogy ezt a videót fogod linkelni, de azért nem ezt csinálta egész évben...
Utóbbi két Barca meccsen is amit láttam, neki volt a legtöbb labdaérintése, nem mondanám, hogy csak elől sétálgatott.A változatosság kedvéért lett volna jobb, ha VvD nyeri, de Messi is teljesen megérdemelte.
(#128326) sh4d0w:
A Liverpool nyerte a BL-t, nem van Dijk. Egyéni teljesítményt ne a csapat által elért sikerek alapján díjazzanak.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz venember83 #128218 üzenetére
"Rengetegszer előfordul, hogy a torinói reptérre érkezve a nyomkereső kutyák úgy tesznek, mintha te lennél Pablo Escobar."
De gondolom azok banánt nem dobálnak felé, lehet csak szimplán nőgyűlölők.
-
törölt tag
válasz Viszlát #128150 üzenetére
Mert 3 olyan támadó volt a csapatban, akiket padoztatni kár lenne, viszont eredeti posztjaikat tekintve középcsatár mindegyik és egyedül Rashford tud közülük szélsőként is jól játszani. Martial-tól meg nem volt jobb az utóbbi időben.
És ha a gólhozzájárulás/meccs arányt nézzük, akkor idén sem jobb tőle...
Nekem értelmes középpályások hiányoznak ebből a csapatból, nem ő.(#128161) Enzolord:
A csapat már továbbjutott, rajta kívül csak 18 évesek lesznek a keretben: [link]
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz venember83 #128050 üzenetére
Pocsettínó in!
-
törölt tag
válasz bagyulajuve #127490 üzenetére
A védő válla hátrébb volt kicsit a térdénél.
Valóban les volt, vagy 2 centivel előrébb volt a támadó. Picit genyóság ennyire kicsi különbséget nem egyvonalnak tekinteni, de ha nem fekete-fehér lenne, hogy mi les és mi nem, akkor még több botrány lenne ezekből.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz DeathAdder #127343 üzenetére
De nem is Lukaku posztjára kellett itt hozni valakit.
Amikor 2 szélső/1 center felállásban játszik a csapat 3 olyan játékossal, aki eredetileg középcsatár lenne, akkor az egyikük távozása után valódi szélsőt (D. James) logikus hozni szerintem.Akár Martial, akár Rashford kerül középre, mindketten vannak olyan jók ott, mint a belga.
A 6/4, illetve 11/8 meccs/gól-hozzájárulás arány nem annyival rosszabb szerintem, mint a 11/9.A playmaker-t azért írtam, mert ha lenne egy értelmes játékos azon a poszton, akkor lehet fel sem merülne, hogy bármi baj lenne a támadó szekcióval.
Pereira viszont egy Lukaku-nak ugyanúgy nem tud helyzetet kialakítani, mint egy Martial-nak.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz DeathAdder #127339 üzenetére
Láttad a két gólját? Az egyik tizi, a másik meg egy kapusról pont elé pattanó labda, fél méterről kellett az üres kapuba pöccintenie...
Nem, még mindig nem ő hiányzik, hanem Pereira/Lingard helyére egy jó CAM, a kreativitás/játékzervezés hiánya a legnagyobb baj.
Nincs szükség 3 olyan középcsatárra, akik közül kettőt ki kell kényszeríteni a szélre, mert padoztatni őket azért kár lenne.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Lovrencsics után szabadon: [link]
-
-
törölt tag
Imádom a VAR-t.
-
törölt tag
válasz Peterhappy #126873 üzenetére
Eddig bejött a sűrű váltogatás, biztos vagyok benne, hogy Allegrivel is szárnyalni fog a csapat, mint a korábbi nagynevű edzőkkel.
-
törölt tag
"Lassan minden védőnk elkövetett már valami nagy hibát"
15 perc alatt ez azért teljesítmény.
-
törölt tag
válasz venember83 #126680 üzenetére
Legalább úgy jövőre összejöhetne a
bajnoki címtop 4.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz DeathAdder #126415 üzenetére
A labda nem látszik, de a játékosok testhelyzetéből ítélve ugyanannak a pillanatnak tűnik:
-
törölt tag
Tavaly a Lukaku-Martial-Rashford hármasból Lukaku volt az egyetlen, akinek nem volt gólpassza. Martial-nak 2, Rashford-nak 6. Gólok tekintetében 12-10-10 volt az arány.
Idén a bajnokságban Lukaku eddig 0.5 gól+assziszt meccsenként.
Rashford 0.7, Martial 1 (igaz, ő csak 3 mérkőzést játszott).Ők hárman középcsatárként ugyanazt tudják nagyjából, viszont eddig kettejüknek ki kellett szorulni eredeti posztjaikon kívülre, a szélre. Most az egyik helyett lett hozva egy valódi szélső, akinek egyébként annyi gólja van idén, mint Lukaku-nak a Serie A-ban...
Továbbra is tartom, hogy nem a belga hiányzik innen, vagy egy másik középcsatár, hanem kreatív playmaker-ek kellenének Lingard meg Pereira helyett.
-
törölt tag
Lukaku akkor érne ebben a csapatban valamit, ha lennének kreatív játékosok, akik helyzetbe tudják hozni, vagy legalább megbízhatóan a fejére ívelgetni a labdát.
Martial és Rashfrod eredetileg középcsatár, de végszükség esetén még James, Lingard, Greenwood is bevethető lenne ott, mert ők is inkább tudnak lőni, mint helyzetet kialakítani.
Nem egy ügyetlen, benga center hiányzik innen, hanem egy f@sza playmaker. -
törölt tag
válasz Citroware #126043 üzenetére
Citro, attól hogy nem mondtunk rá semmit, még értettük a poént elsőre is.
No offense, csak így negyedjére már veszített kicsit az erejéből.
-
törölt tag
-
törölt tag
De jó United meccs közben megnézni ezt a Liverpool gólt 86 kameraállásból...
-
törölt tag
Szerintem kéne egy olyan topik is, hogy "magyar válogatott, PL és BL".
Engem csak ezek érdekelnek.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Ringman #124983 üzenetére
Nézd meg a videón is, ha hallod a hanglejtést is, akkor teljesen máshogy jön le, mint írásban. Számomra egyértelműnek tűnik, hogy hasonlatként szúrta be a brexitet.
Írásban inkább így lehetne átadni hitelesebben:
"...megmondják [egy nemzetközi szervezet], mit csináljunk a játékunkkal. Ezt abba kéne hagyniuk – a brexit-et is ezért támogatom, arra szavaztunk mindannyian [hogy ne mások dirigáljanak nekünk] –, nem mondhatják meg, hogyan űzzük a saját játékunkat."
Vagy szerintetek tényleg nem tudja egy angol másodosztálybeli edző, hogy nem az EU hozza meg a foci szabályait? Ennyire azért nem kell hülyének nézni őt.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz ZavaBalazs #124848 üzenetére
Pedig van még lejjebb: [link]
-
törölt tag
válasz DeathAdder #124816 üzenetére
"nagyobb amerikainak hiszi magát ha így ejti a nevét"
Vagy csak nem akarta folyton kijavítgatni az embereket, ezért inkább úgy ejti, ahogy az angol anyanyelvűeknek lenne logikus.
Bevett szokás, így jöttek létre az olyan nevek is, mint a Szpílbörg, Vájnsztín, (Corey) Luöndászki, stb."Ez olyan mintha Sallai azt mondaná, hogy ő Szalai, és mindenki ezentúl Szalaizná."
Nem lenne példa nélküli, Kleinheislert is Klájnhájzlernek mondták a kommentátorok, amíg ki nem derült hogy ő nem úgy ejti. Pedig az eredeti német kiejtéshez is az állt közelebb.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A Chelsea ma is nagyon érzi a kapufát.
-
törölt tag
válasz DeathAdder #124497 üzenetére
"A másik nagy kérdés, hogy vajon ki a franc fogja pótolni Lukaku meccsenként kiesett 0,7 gól-gólpasszait."
Premier League 2018/19 statisztikák:
Lukaku: 12 gól, 0 assziszt
Rashford: 10 gól, 6 assziszt
Martial: 10 gól, 2 asszisztA két játékos közül bármelyik tudja őt pótolni, középen is. Meg kiegészülnek majd ezzel a Greenwood gyerekkel, ígéretesnek tűnik ő is az eddigiek alapján.
Nem lett volna rossz igazolni egy már bizonyított játékost Lukaku helyére, de azért olyan túl nagy érvágást nem fog jelenteni a hiánya szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz omfgk #123792 üzenetére
Bernado-val kapcsolatban egyetértünk, de ne gondold, hogy csak a tizi góljai húzták fel ennyire Pogba pontszámát.
Ha azokat nem vesszük figyelembe, akkor is az egyik legjobb középpályás volt tavaly a bajnokságban.Legalábbis szerintem nem sok játékost tudsz mondani, akinek volt legalább 9 asszisztja, valamint ilyen passz ÉS védekező statisztikái, mint neki.
Igen, ha védekeznének helyette, akkor még több gól és gólpassz lehetne a neve mellett.
De így, box-to-box középpályásnak is rohadt jó, a csapatból egyértelműen felfelé lóg ki. Nem értem miért pont tőle akarnak megszabadulni egyesek.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
[link]
Ez a Wan-Bissaka tényleg hasznavehetetlen támadásnál, követelem vissza a Young-Valencia párost.A semmirekellő Pogba (lol) meg igazán eltakarodhatna már. Ma sem lőtt gólt = nem csinált semmit.
Ellenben a rossz hozzáállása ráragadt a többiekre, akik így nem tudnak koncentrálni rendesen, ezzel magyarázható a két kapufa is. -
törölt tag
Próbálom nézni a női vb-t, de mindig elveszik tőle a kedvem azzal, hogy felhozzák a játékosok fizetéseit. "Milyen igazságtalan, hogy ugyanolyan szinten ennyivel kevesebbet keresnek a férfiakhoz képest".
Vajon figyelembe veszik azt is, hogy mennyien követik a női vs férfi meccseket? Hogy mennyi pénzt generálnak ezek a játékosok?
Meg mi az hogy ugyanolyan szinten? Miért jó azt hazudni, hogy ez a francia és usa csapat ugyanolyan színvonalon játszik, mint a top férfi válogatottak?Elhiszem, hogy ők is nagyon keményen dolgoznak. Ahogy a kevésbé népszerű sportot űzők, vagy akár a gyári munkások is. Ezek esetében valamiért mégis mindenki számára rendben van, hogy gazdasági okokból kevesebbet keresnek.
Az azonos sportot űzést nem lehet párhuzamba állítani az azonos munkahelyen, egyazon pozícióban történő munkavégzéssel.Bocsánat az "incel kirohanásért", de engem kimondhatatlanul aggaszt ez az egyre népszerűbb, hazugságokra épülő világnézet.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ez is izgalmas lehetett.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
O2G
-
törölt tag
válasz venember83 #122844 üzenetére
Ami késik, nem múlik.
Nem csak focimeccsen csinálta már ezt, bár valószínűleg a jövőben is olyanokat fog választani, amit néznek is, nem kézilabdát.
-
törölt tag
válasz Cs1csó #122840 üzenetére
Igen, nagyon érdekes volt az az 1 másodperc amíg látható volt, az meg különösen amikor állt a játék miatta és mindent mutatott a kamera, csak a pályát nem.
De szerencsére készültek jó fotók, így legalább utólag lehet rá nyálat csorgatni.Olyan jó fej tényleg ez a Vitaly, meg a lotyó barátnője, hogy minden nagyobb sporteseményen ezzel reklámozzák a legallja trash műsorukat.
-
törölt tag
válasz omfgk #122529 üzenetére
De szerintem nála ez inkább fittség, mintsem mentális erősség kérdése.
CR-rel ellentétben ő soha nem egy terminátor típus volt, ebben a korban meg már pláne. Szerintem fizikailag képtelen ő arra, hogy sokat fusson, hátramenjen védekezni és emellett még elöl is Messi tudjon maradni.A nagy meccseken lőtt gólok számát meg azért tartom csalókának, mert amikor CR csapatának nagyon kell a gól, akkor az ő fejére ívelgetik a labdákat, utóbbi években meg egyébként is egyre inkább befejező csatárt játszik, Messi pedig mindig is sokkal inkább playmaker típus volt.
Aki mentálisan gyenge, az csak akkor tud jól játszani, amikor a csapatának is megy. De nála nem ezt látom, hogy a saját fejében lenne probléma, ő általában hozza a szintjét, de a csapattársakra nem tud úgy hatni.
Nem hergeli őket, nem ordít velük ha valamit rosszul csinálnak, nem csk-nak való.
Nem egy Puyol, na. -
törölt tag
válasz DeathAdder #122526 üzenetére
Nem hasraütés-szerűen osztják azokat a rating-eket pedig.
Második legtöbb labdaérintés, 12 kapura lövés. Számomra ezek nem a rossz hozzáállásnak és a győzni akarás hiányának a jelei.
Afelől nincs kétség, hogy CR-től sikerorientáltabb focista nem létezik, a csapattársaira is jobban tud hatni, de úgy gondolom van némi átmenet közte, meg a mentálisan rohadtul gyenge között.Nekem legalábbis eddig nem jutott eszembe ez a jelző Messi-ről, de ha csak annyi történik másképp, hogy nem kifelé pattan a kapufáról a lövése, akkor szerintem más se mentális gyengeségről beszélne most.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz DeathAdder #122278 üzenetére
#EqualGame
Sajnos Mikire ez nem vonatkozik. Neki otthon kell maradnia biztonsági okokból, mert az azeriek nem biztos hogy olyan toleránsak lesznek, mint amilyennek mi próbálunk tűnni, görcsösen.
Európában van még egyáltalán ez az olajos város?
Az UEFA szerint nem, legalábbis más okot nem tudok elképzelni, hogy miért hagyták le azt a területet a logójukból:
-
törölt tag
Ez rohadt jó.
-
törölt tag
válasz DeathAdder #122011 üzenetére
meg kettő manchesterben
Tényleg, amikor a spanyolok uralták Európát, akkor is volt ilyen, hogy 4 La Liga csapat döntőzött és egy ötödik nyerte a bajnokságot?
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz DeathAdder #121044 üzenetére
Úgy szól a szabály, hogy az idény kezdetén kell 23, vagy az alattinak lennie. Ő decemberben lett 24.
-
törölt tag
válasz Cs1csó #120838 üzenetére
Viccet félretéve a csíkok miért fogynak a Juve mezekről
Muszáj változtatni valamit folyamatosan, mert ugyanazt nem vennék meg minden évben az emberek. Biztos elmennek majd a másik irányba is pár éven belül és lesz vonalkód dizájn is...
Az a lényeg, hogy ne a klasszikus csíkos legyen, mert olyan már van mindenkinek otthon. -
törölt tag
Vezet az Ajax.
-
törölt tag
válasz salesman #120372 üzenetére
Bolond Kassai, pedig biztos vagyok benne, hogy az ő szemszögéből egyértelműen megállapítható lett volna, felül keltett volna bírálnia a partjelző döntését.
Szégyen, a lassított és a megfelelő pillanatban megállított képen én egyből láttam, hogy fél centivel hátrébb volt a támadó.
-
törölt tag
"A játékos és klubja azzal védekezett, hogy Gil Manzano játékvezető félreértette őt, ugyanis ő a saját anyját szidta, és nem a bíróét."
-
törölt tag
válasz Cartevo #120291 üzenetére
Én örülök neki, hogy nem vártak a szezon végéig és ő írt alá.
3,5 hónapja nem úgy nézett ki, hogy egyáltalán a 4. hely közelébe kerülhetnek, ennél más edzővel sem állnának jobban, meg valószínűleg ugyanúgy nem ütnék ki a Barcát sem.Ole számára legalább jelent valamit a United és jól kijön a játékosokkal, tiszteli és szereti őt mindenki. Többet ér, mintha jönne egy újabb nagynevű, angolul alig beszélő "taktikai zseni", akit fél év után már legszívesebben elkergetnének a szurkolók, meg a játékosok is.
Várjuk meg az igazolásait is, mert jelenleg nincs egy normális védő a csapatban, úgy meg nehéz nagyot alkotni. Talán egyedül Shaw ér valamit, amikor jó napot fog ki.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Citroware #120034 üzenetére
Hát igen, ollózós gólt még senkitől nem láttunk rajta kívül, egyértelműen neki kellett volna kapnia a díjat.
Főleg ha azt is hozzátesszük, hogy mennyiszer ugrott magasabbra a védőknél, meg mennyi tizit értékesített. A bicikli cselekről már nem is beszélve.Bámulatos játékos, a világ legjobbja. Modric-tól mikor látsz ilyeneket?
-
törölt tag
Na jó...
-
törölt tag
Azok a fejek.
-
törölt tag
-
törölt tag
Szoboszlai be lett árazva [link]
-
törölt tag
válasz DeathAdder #116241 üzenetére
Tegyük hozzá, hogy jelentős részben közönségszavazás volt, inkább szólt arról, hogy kivel játszanak szívesen, minthogy ki érdemli meg.
De hogy tovább borzoljam a kedélyeket: lesz még +1 játékos is és valószínűleg Pogba lesz a befutó.
Bár ő legalább VB nyertes. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- SQL kérdések
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Formula-1
- Visszatér a Pebble
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- OLED TV topic
- World of Tanks - MMO
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest