- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hitman
aktív tag
Ha nem 5.1-re van állítva ,akkor ad vmi hangot? Megoldás lehet: a hangkártya driverének frissítése, windows alatt nézd át a hangkari beállításait (ott is lehyen 5.1-re állítva, ne csak a game-ben), telepítsd a szükséges creative cuccosokat...
ezt a fülest nem is lehet 5.1re állítani? ---végül melyik fülest választottad, mert nem derült ki a hozzászólásaidból...
vagy cseréljek hangkarit(sbliveomvan) ---szerintem elsőre semmiképp, teszteld le másik fülessel, vagy hangszóróval, állítsd 5.1-re a hangkarit(ha csak 2.0/1 hangszóród/fülesed van , akkor egyesével teszteld le a csatornákat pl DVD film tökéletes erre, vagy teszthanggal a hangkártya software-ében, ha tök süket távolíts el a hangkátyát az eszközkezelőben, majd telepítsd újra, vagy kipróbálhatod másik PCI sínben is...
Megoldás számtalan lehet, sok sikert -
csövi
tag
beraktam 1 Genius 5.1es hangkarit, és most a játékba szól ha beállítom az 5.1-et van is egy tesztbigyula rajt ami teszteli az 5.1et, de volt ien progi az sb live cdjén is és ott is jó volt, csak a játékba nem szólt ha 5.1re állítom nem értem
-
csövi
tag
és azt nem tom mire jó a 3 jackdugesz mer csak az F szól ha azt kihuzom akkor semmi nincs livenál még az r is szólt, nem értem még kezdő vagyok ebben a fülestémában valamit irjatok
-
zsulboy
senior tag
válasz Winner_hun #1309 üzenetére
Hali!
Vettél a végén ilyen Zalaman ZM-MIC1 mikrofont,mert túl olcsónak találom és érdekelne a minősége!?
Vagy esetleg valaki?? -
Hitman
aktív tag
válasz PhilBrick #1356 üzenetére
''Az enyém egy pont egy év alatt lett ilyen.'' - Ezek szerint nem egyedi ''bug'' , jut eszembe 1 hete vittem el rokonhoz (aki otthon van a varrás-öltés tudományában ) rákérdezek már mire jutott a problémás darab összeöltésével , ha szép lesz teszek fel képeket, ha nem.... hát öööö
-
Hitman
aktív tag
-
TESCO-Zsömle
félisten
Üdv mindenkinek!
Pár kérdés a témával kapcsban:
1.:Melyik a legjobb ár/érték arányú~
2.:Melyik a legjobb~
3.:TI Melyiket ajánljátok a leginkább??
4.:Melyik adja vissza legdurvábban a mélyhangok nyújtotta érzést??
Hát ennyi amit tudni szeretnék...
Válaszotokat előre is köszönöm!Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Hitman
aktív tag
Én már megoldottam a problémát, tű meg cérna , pár öltés és voala. Egyesek a hazai disztributornál tudtak szerezni új darabokat, de összeségében a support és a füles minősége is hagy kívánnivalókat maga után...
u.i.: Ha még benne vagy az 1 éves gariban akkor vidd vissza ahol vetted ki kell cserélniük!
Ha már túlcsúsztál a gariidőn akkor nem szóltam. -
deedee
őstag
még a gari lejárta előtt ment szét,de úgy gondoltam,hogy ilyen hibával nem foglalkoznak,mert ráfogják,hogy én csesztem szét.....Úgyhogy hagytam a fenébe....Végülis a hangzás az maradt,a külcsíny meg nem fontos...De azért bosszantó kicsit,mert nem kínai piacos cucc a zalman...
-
krystman
őstag
Sziasztok!
Mi a véleménytek ''Trust 751B'' 5.1-es fejhalgatóról?Ha valaki próbálta, vagy van neki akkor légyszi írja már le a tapasztalatát!Ugyan is ezt néztem ki, és árban is elég jó ahoz képest, hogy 5.1-es fejhalgató.Köszi előre is. -
t1
addikt
Hali!
Mien 5.1-es fülest tudtok ajánlani max 8ezer ft-ig? -
KasztP
csendes tag
Üdv!
Régebben volt egy ozakim, de eladtam
Mostanában viszont gondolkodom egy zalmanon, a kérdésem az lenne, hogy Alaplapi SoundMax HD (Asus M2N-E) vs. Live 5.1 Digital között mekkora különbség lehet vele hangzásban? (Mert, ha sok, akkor nem adom el a liveot, hanem visszarakom az asztalról a gépbe ) -
Diliglyo
csendes tag
Heló mindenki.
A minap vettem egy Zalman RF6S+M fülest ugyebár mikrofonnal. Az oka hogy megvettem ezt a ''drága''ságot az az volt hogy le akartam cserélni a régi Azona DJ Headsetemet. Ez egy jó hangzású füles volt. Szép hangokkal és jól adta vissza a játékbeli térhangokat, egyetlen kellemetlen dolog az volt hogy olyan 1,5 óra warozás után már szétnyomta az ember fülét mivel a kagylót nem éppen cuppantottak be az ember fülcimpáját hanem mint a satu közrefogták.
Szóval olvasgatok olvasgatok keresgélek vajon milyen fülest vegyek. Néztem Sennheisereket dehát drágának véltem a 18ezret kiadni egy HD-515ért vagy 24ezret egy HD-555ért. Itt is olvastam hogy Ozaki csatázik a Zalmannal és mindenki nagyon jókat írt róla. persze nem olvastam végig a teljes topicot de az elején lévőket igen. Mindenki isteníti.
Na Google: ''Zalman RF6S'' ki is ad jónéhány találatot megnéztem a ''leírásokat''. Ezalatt azokat az oldalakat értem ahol fellelhető valami ajánló vagy a terméket forgalmazzák és mindegyik csupa csupa jó dolgot mondott. Oké persze hogy jó dolgot mondanak hiszen vagy eladni akarják vagy jol jattolt a forgalmazó. És akkor mondom tovább keresgélek. SG forumon is irtak hogy ez az ozaki meg más egyéb fülesek között vacilálnak az emberek.
Végülis beadtam a derekam és azt mondtam kipróbáljuk. Megvettem Pesten a Demandnál és hát haza is hoztuk. Egyből be hangkariba húú minden fasza. Vagyis lettvolna.
Tapasztalataim a következő 10 percben:
1. A csatlakozok pöppet rosszul voltak felcimkézve. a center az rear a rear az front a front az center. szal körbeverik egymást. Mondom nemigaz hogy félrenyomták. Fogtam a régi Creative 5.1es hagszettet mindent benyomok ugy ahogy fel van cimkézve és tátámm nem a hangkarim (integrált AC97-es) csatlakozoi vannak összekeverve. Nem is lehetett mondjuk mer előtte 3 évig igy használtam mind 5.1 mind a headsettel.
2. Najó. Problémát megoldottam hogy bedugdostam ugy hogy jól szóljon. van ugyebár az a kis aranyos teszt hogy minden satelitet megszólaltat hogy jol működik e. FrontL ok. Center OK. FR ok. RearL ok RR ok. Subwoofer: -.
Mondom mivan? nem szól! Rányomtam megint az 5.1es hangcuccot és hát azon bugott a subwoofer ahogy annak kellett. Visszanyomom a fülest. többször megcsinaltattam a ''testet'' dehát nem akar szólni a basszus.
3. Elkezdenék játszani, de előtte egy winamp. Szépen szól bal jobb minden oké. Akkor jöjjön az én tesztem Counter-Strike 1.6. Végülis azért vettem mer ehhez kell meg kevésbé filmhez és zenéhez. De legjobban azért mert CS-zek és hát a mikrofon meg ventrilohoz. Elindul a játék: BZZZZzzzz. Mondom mivan? miez az alap zúgás? Játszok és jól adja a térhangokat csak hát eltér egy picit a masik fülestől a mély magas közep hangok aránya és picit mashogy hallom a dolgokat de ez kalibrálható bármikor a hangkari equalizereben. Nem tellik bele pár perc 1on1 szituba keveredek ahol jól esik ha az ember sétálgat hogy a meglepetés erejével csapjon le. A pályán kussvan. CSAK EGYEDÜL NÁLAM SZÓL VALAMI. kimegyek asztal alá nézem semmi nem fut, leveszem fülest megszűnik a zaj, mondom ez a fülesből jön! felveszem és tényleg onnan jött. hát ez meg mi? Ki is lépek egyből a játékből és keresgélem mi a probléma. ilyen nincs hogy ez zajos lenne hát azért 11k forintért egy zajos fülest. Leveszek mindent 0-ra (még a mikrofont is ). Haladás. Tisztábban hallom a zajt. Mozgatom egeret és vonyit a füles. Tekerem a görgőt és pattog. Ok hát utána nézek mi is ez.
Ezek után:
Szintén itt a forumon találtam meg a megoldást. Én voltam a hülye. Nem a füles a probléma. Az integrált hangkártya. Lényeg hogy az integrált hangkártya kimenetét zavarja valami belső alaplapi proci (északi hídé? már nem emlékszem) szóval ezért van az hogy az egér a scroll és az ablakok megnyitásánal különböző zajokat hallottam.
Megoldás: vegyek egy normális hangkarit.
Utánanéztem és itt Pakson lehet kapni. 2500-5000forintért valami noname 5.1est. Köszi inkább nem. Mi mást tudtok adni?
Van itt nekünk még SB Audigy 2 SE. 6700-ért. Áh mondom ez kell nekem. Ittis ottis mondogatjak hogy Audigy jó audigy fasza és hát Soundblaster. a név kötelez.
Meg is rendeltem egyet erre kiszámlázzák nekem Audigy 2 SE hangkarit (zacsis vezio ). Hazahozom és mit látok? Hát bizony ez nemaz. Már a boltban gyanus volt hogy csak 4 csatlakozója van. De mind1. 5.1-et tudja akkor nem szólok. Letelepítettem a drivert felrakom az SBét és lőn csoda. Eltünt a zaj. VÁÁÁ végre kielégültem e téren. A driver és egyéb szolgáltatás is nagyon tetszik tud mindent amit egy alapnak kell. Akkor go játék. Játékban is szépen szólt minden jó. Na hát akkor teszteljük élesbe. Warozzunk egyet.
Ventrilo izzít, CS izzít, ircen meg hirdetek hogy menjünk jatszani.
Elkezdődik a játék és minden jó térhangokkal csak ugy lövöm az ellenfelet. Aztan hát mint minden jónak ennek is vége. Ugy a 8. kör táján egyszercsak a csapattársaim elkezdenek ordibálni valakivel hogy ''HAGY ABBA. TAKARODJ. MENJ MÁR INNEN NEM ÉRTED? MIT CSINALSZ?''. Nem értettem semmit mondom mivan? kinek beszélnek? amig halottak voltak addig lementek asztal alá és mit látnak? Én beszélek folyamatosan és iszonyatosan idegesítő zörej jön tőlem. Semmi beszéd! Zörej. Zaj. Hivja mindenki magának ugy ahogy akarja de ez tipikusan az a hang amitől az ember félmásordperc alatt becsavarodik. Közel volt a barna hanghoz.
Mint kiderült minden jó és szép de Counter-Strike alatt a ventrillon egyszercsak a mikrofonom vagyis inkabb a hangkartyam - mer ugyanezt utana megcsinaltam masik 2 mikrofonnal - megzavarodik.
Ajajj mondom ez nem jó. Új driver.fel is rakNÁM az új Audigy/AU2/AU4 drivert dehát kirja hogy a választott termék nem található a gép konfigjában. Jeee.
hát akkor mit adtak nekem ha NEM Audigyt? Letöltöttem AU SE és AU value nevű termék driverét és felment ) hát ez kész mondom. Persze a problémát nem oldotta meg dehát mi mást tehettem volna. Előtte fél óran át bögettem zenét öcsémnek ventrillon és semmi baja. Ahogy elkezdek CSzni meghülyül.
A, Hát akkor ennyit ventrilorol. Akkor nem mikrofonozok. Menjünk Publicolni. Felmegyek serverre jatszok jatszok egyszercsak a hang torz lesz és zajos meg csökken a minősége.
Mivan már megint? Képzelhetitek milyen reakcióm volt már a 20. hiba utan. Lementem asztalra semmi nem fut de azért még a tuzfalat és a virusirtot is kilőttem. Visszamegyek jatszani eltünt a zörej. Áh. Játszok játszok megint ittvan ugyanaz. Le asztal alá vissza és eltűnik.
B, Hát ezzel valami baj van. Ez nem vitás hiszen még rendszer indulása utan is inditok egy winampot MAX hangerőn elkezd nekem recsegni a füles a zenével. és minden csuszka ugyanott volt. huzogatom a csuszkákat semmi változás. Ujraindítom winampot és ''megjavul'' normális hangerőn hallok mindent.
C, Nade ennyit a hangkártyámról, az nem ide tartozik csak megemlítettem. Ugyabár azért vettem uj fülest mer a másik már öregedett meghát mitmondjak. Szal 1-2ra folyamatos viselet után az ember feje mint valami présgépben.
Szerencsére ez már nem nyomja szét a FÜLEM. Ez a füles tökéletes ergonómiával rendelkezik. Leszámítva hogy 10 perc viselés utan a tulszivacsozott (van rajta egy kisebb szövetdarab a pánton, hozzáteszem a zalman feliratos rész tehát a pánt teteje több szivacsot kapott mint a fejemet érintő része) fejpánt be akarja törni a koponyámat. És a kagylók. Hát az egy külön világ. Már csak a szivacsozás. Elég durva, kemény és nagyon megerőlteti az embert hogy nem egy kényelmes szivacs hanem valami taiföldi nylon van rajta amitől vért izzad a fülem. Nem is beszélnék arról a nagyon szép megoldásról hogy amint a képeken is látszik könnyen összecsukható. Azért mert 2 helyen csan csuklója. Ez mind nagyon szép és jó csak egy bibi van vele. mire az ember megfogja hogy ne nyekljen összevissza (dehülyén néz ki leírva) az egy cirkuszi mutatvány. Persze Jó tulajdonsága hogy jól hozzásimul a kővel kirakott kagylokkal a fülemhez.
D, csak mellékesen hianyolom a hangerőszabályozót. És lehetséges mer most láttam itt az oldalon egy 5.1es GAMER füles ami lehet hogy megint átverés de lehet hogy nem de azon van. + beépített mikrofon.
Summa summarum: Meggondolandó hogy mit veszek legközelebb. nagyon szépen szól (mint az előző fülesem a 8ezer forintos (most már csak 5000)) de a kényelmessége nálam 0pontot kapott.
Zalman RF6S+M 10960.- Ft.
+SB Audigy (SE?/Value?) 7200.- Ft.
---------------------------------------------------
18000.- Ft.
Kéremszépen ebből az összegből egy Sennheiser HD-515 kijön amit már felvenni is egy kisebbfajta orgazmus nembeszélve a hangzásról. persze ahhoz kéne még 500forintos mikrfon dehát az mi ez mellett? Mondjuk azon sincs hangerőszabályzó.
De mint a reklám mondja: Az élmény hogy végigszenvedhettem egy windows ujratelepítést az esetleges ''azért van mert nem tiszta, nem uj rendszerre raktad a hangkarit és a drivert'' kifogásért, és az hogy mindezek hibák felkeresését. Hát igen felbecsülhetetlen. Az ember idegsejtjei száma 6-7éves korrá rögzülnek. Onnantól már csak pusztulás van. Namost ezen a hétvégén féléves alkoholpusztítást vittem véghez ezzel a fülessel és hangkarival.
ÉN:
Aki meg akarja venni:
Akinek mar van ilyen és neki megfelel:
Ui: Remélem senkit nem tántorítottam el semmitől. Én szimplán a játék terén használnám meg egykét film megnézésére. Hozzáteszem ha lenne egy olyan DVD lejatszom amihez hozzá tudnam nyomni siman akkor annál tökéletesen szólna. Sajnos csak digitális kimenet van ahhoz meg kell egy több ezer forintos erősítő hogy hozzácsatlakozzak a fülessel. -
törölt tag
Zalman füleshez audigy-ből asszem minimum a 2-es verzió kell, hogy külön lehessen szabályozni a csatornákat, mert a front hangosabb. Vagy esetleg kell hozzá az erölködője is, de ennyiből kijön egy tactik 5.1 ami digitális jelet is fogad meg valószinű hogy jobb is.
A potikkal csak probléma van. Én kénytelen vagyok használni az ozakimon, mert az erősítőjét lekukáztam(szebb hangja van nélküle) és nekem 1-es van.
Sub nincs benne meg komoly mély se gondolom mivel 50Hz-tól van írva.
Amúgy szerintem elég csak 4hangszoró én centert(ezzel is csak gond van) nem is használom az ozaki-mban. Meg aztán az audigy-t ott kell összekötni az erölködőmmel.
Ja, és szoros fülest meg kell kissé feszegetni(széthúzni) és már nem is fogja nyomni a fejet.
Üdv!
[Szerkesztve] -
Polter
csendes tag
Szisztok.
A minap beszereztem egy SHARKOON X-TATIC fülest, és a következő problémával állok szemben.Dekóderre kötve van egyfajta folyamatos alapzaj, egy elég zavaró sistergés, de közvetlenül hangkarira(alaplapi SB live) kötve teljesen tiszta hangot ad.Már kapcsolgattam, állítgattam de a sistergés maradt a régi.A másik:létezik hogy dekóderen keresztül nem működik a mikrofon?Nekem csak akkor megy ha az egész hóbelebancot a hangkártyára csatlakoztatom.Elég sűrün használom a mic-ot, de így van értelme a dekódernek egyáltalán?Az élet szar, aztán meghalunk.
-
-
Polter
csendes tag
válasz #67688960 #1374 üzenetére
Dekóderrel talán még egy picit jobbak a hangok is főleg zenéhez.Gondolom azért mert átkódolja pro logic-ra, marhára nem értek hozzá de azthiszem valami ilyesmit művel.Más játékban kipróbáltam dekóderrel, marha jó vót.Hát hogy megéri-e?Eddig 1-2000 FT-s fejesem volt ahhoz képest hihetetlenül szól, jók a mélyek, a vibráció lerázza fejemről a fülest és jó hangulatot teremt.Ahhoz hogy tudjam hogy megérte-e, hallanom kellene néhány hasonló kategóriájú tipust is, de egyelőre a sistergést leszámítva meg vagyok vele elégedve bár még csak 2 napja használom.Akinek van esetleg egy ilyen cucca az megoszthatná velem a tapasztalatait.Egyébként 26e volt, és sajnos meg kellett rendelni ugyhogy nem tudom még mi lesz a cserével, lehetséges-e egyáltalán.Ahol vettem még ők se próbálták ki ugyhogy nem tudnák sztem ők se hogy ez tökéletes vagy csere.
Az élet szar, aztán meghalunk.
-
Polter
csendes tag
Ja igen, a dekóder csak optikai vagy SPDIF kábellel csatlakoztatható hangkártyához.
Az élet szar, aztán meghalunk.
-
snoopy
aktív tag
sharkoonban gondolkodok én is most még egyenlőre, csak a comisc 5.1-ben.
arról tudd valaki valmait? nem sok használható dolgot találtam róla. -
cettlee
őstag
hali. jézuskátol valami 5.1es fasza fejhalgatot kéne kérni cs-hez meg filmekhez meg játékokhoz használnám.eddig valami zalmant néztem 10k ér meg meduzát 20 ér.
valaki tud ajánlani vmit? tapasztalatok? jolenne ha kényelmes lenne, mikrofonos(mondjuk lekapcsolhato mikrofon tetszik a meduzánál. jah és jolenne ha rádios lenne, mer zavarnak a madzagok -
billy
csendes tag
Zalman ZM-RS6F fülest vegyek, vagy inkább normális hangrendszert: genius sw hf 5000 5.1 ?? Az most épp nem számít, hogy hányan hallják egyszerre. Nekem az a lényeg, hogy szépen szóljon, és meglegyen az 5.1 élmény.
Illés
-
Messa
tag
A Zalmant a dobozon is 6 csatornásnak tüntetik fel és 5.1 ekvivalensnek nevezik ami helytálló mivel nem is 5.1-es. Fülesek között soha nem fogsz olyat találni ami helyetesít egy igazi 5.1-7.1 es hangfalrendszert.
Nekem van mind 2 a fülest a géphez, az 5000-est egy DivX-es Dvd Playerhez használom.
A Zalman füles 10K a hangfal 30K körül mozog,dönts legjobb belátásod szerint
Mod:[link] én tőle vettem a Zalman fülesem,mert így csak 7K volt természetesen bontatlanul és 2 hónap garival,mert kicsit túl vásárolta magát a kolega külföldi nagykerben
[Szerkesztve]Time is the fire in which you'll burn.
-
billy
csendes tag
''A Zalmant a dobozon is 6 csatornásnak tüntetik fel és 5.1 ekvivalensnek nevezik ami nem helytálló mivel nem is 5.1-es.''
(beszúrtam egy nem szót, mert hiányérzetem volt )
Ha Zalman nem ekvivalens 5.1, akkor pontosan hány csatornát használ a kimenetén?
Ha tényleg nem 6 ch, akkor természetesen nem fogja teljes mértékben helyettesíteni az igazi 5.1 hangfalrendszereket.
Kielégítő volt a válaszod. Így maradok az 5000res genius-nál.
A kérdést csak azért tettem fel, mert érdekel hogy mit tudhatnak ezek az ''5.1'' fülesek.
[Szerkesztve]Illés
-
cettlee
őstag
na rendeltem egy Sharkoon X-Tatic 5.1 et xD
-
Mindless
tag
Sziasztok!
Beruháztam egy új X-fi re és ehhez kellene nekem vmi jó kis füles... Gondolkodom az 5.1ben de sok a rossz tapasztalatom 2-t próbáltam de egyik se győzött meg a hangminőségével. Tipust pontosan nem tudok mondani bocsi csak annyit tudok hogy az egyik trust volt a másik genius. Na szóval mennyire jó ezekben az 5.1 hangzás? Mert a CMSS a 2 csatornát is széthúzza elég szépen. Vegyek inkább egy Sennheiser HD 212 pro fülest? Van vmi 5.1 es füles ami 20 k alatt megközelíti azt a hangzást?
Előre is köszi a helpet. -
Mindless
tag
Sorry azt elfelejtettem odairni hogy leginkább zenére lenne használva, meg néha játékra, film nézésre ritkábban. Ad annyira jó hangképet egy ilyen, játékban hogy megérje egy jó minőségű stereo füles helyett alkalmazni?
-
Mindless
tag
UP
-
vrobert
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata az alábbi fejhallgatóval kapcsolatban?
Nincs erősítője, csak kábeles hangvezérlője. Az ára viszont egész korekt, perzse csak akkor ha jó a minősége.
Sharkoon Cosmic 5.1 fejhallgató
( Sharkoon )
Egységár (darab): 9 888,00Ft (20 % áfával)
--------------------------------------------------------------------------------
Tulajdonságok:
- 8 hangszóró, rezgő mélynyomóval
- Kábeles hangvezérlő
(minden csatorna külön állítható)
- Kék ledes állapot kijelzés
- Leszedhető mikrofon
- Különlegesen magas viselési komfort:
párnázott fejpánt, fordítható fejegység
- Univerzális csatlakozás (3.5mm-es jack)
(pl. hi-fi rendszerekhez, DVD lejátszókhoz, TV-hez, stb.) -
Messa
tag
A ''nem'' szócskát felesleges volt beszúrnod,mert nem kell oda.
A Zalman 6 csatornás és 3 jack dugója van(front+surround+center,sub). Egy füles nem lehet 5.1 es hangzású,mivel a fejeden van és nem tudja helyettesíteni a megfelelően kör vagy más alakban elhelyezett hangfalakat.
Az 5.1 ekvivalens nem egyenlő az 5.1-el.Csak ''hasonoló'' hangzást biztosít ezért ekvivalens.Ha nem ekvivalens lenne akkor úgy kéne szólnia,mint egy 5.1-es hangfal rendszernek.
Na ezt bogozd kiTime is the fire in which you'll burn.
-
Allien
veterán
Én nem értek hozzá, de ez kb hülyeségnek hangzik (számomra). A 6db hangfal mennyiben más mint mondjuk 8 kis hangszóró (térben is külön vannak elhelyezve, mint egy hangszóró rendszer, és elvileg, még jobban is)? Már elvileg. Hiszen, csak arról szól, hogy külön-külön szóljanak, márpedig egy 5.1-s fülesnél is teljessen külön szól az összes csatorna, mint egy 5.1-s hangszórós cuccnál. Most a minőséget ne emlegessük. Tehát akkor miért is ne lehessen egy füles 5.1?
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Messa
tag
Tehát akkor miért is ne lehessen egy füles 5.1?
Mert nem képes visszadni azt az élményt,nem értek a műszaki oldalához csak nem láttam még se 5.1-es ,se 7.1-es fülest amire nem az ''ekvivalens'' szócska került volna rá. De mutasson nekem valaki egy olyan 5.1-7.1es fülest ami fel veszi a versenyt mondjuk a Genius SW-HF 5000 5.1-el. Talán a gagyibb 10k-15k-s 5.1es hangrendszertartománnyal lehet konkurens egy jobb minőségű ilyen füles 5.1 hangzása. Nem a hangminőségről beszélek hanem az 5.1-7.1 hangfalas ''élményéről''.Time is the fire in which you'll burn.
-
cettlee
őstag
?!?!?!?!? némely fülesböl jobban kilehet hallani a dolgokat mint hangfal szettböl...
fülenként 4 kis hangszoro mire nem elég? és ráadásul füles filing nekem jobban bejön, mer tisztábban hallok mindent mer elvagyok szigetelve a külvilágtol. csak nem szar minöséget kell venni -
Allien
veterán
Hát, tudattlan vagyok, mindjárt utánna nézek, mi ez az ''ekvivalens''. Ilyenre nem is emléxem, hogy valahol is láttam volna eddig fülesre írva. Olyan igen, hogy ''virtuális'', mint a mezei két hangszórós 5.1-t utánzó rendszereknél.
Genius SW-HF 5000 5.1 ellenfele minden olyan élőlény, aki ki nem állhatja, hogy esettleg Ő is halja, amint éppen lövöldözöl, a tv-ben meg más megy. Ergo, nekem tökmindegy, hogyan szól az a géniusz (bár szerintem nem szólhat olyan nagyon extrán, max a kategórián belül). Ebből következik, hogy minden, még a leggagyibb sterejjó füles is megveri, mivel kikapcsolt állapotban nem veheti fel a versenyt, ugye?
Ja, ami a füles mellett szól, az az, hogy a Genius hangfalait soha a büdös életbe nem fogod tudni ideálissan elhelyezni, legalábbis a felhasználói körében 99,99%-ossan, tutira, mert arra külön szoba kellene, és akinek ilyenre tellik, már nem azt veszi!
[Szerkesztve]Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Messa
tag
Azzal teljesen 1et értek,hogy a fülesnek és a hangfalrendszernek külön felhasználási területei vannak pl én egy Zalman 5.1-esen játszom,de minden DVD filmet a Geniuson nézek abban is igazad van,hogy a hangrendszerhez tér kell meg toleráns emberek. Eszem ágában sem volt leszólni az 5.1-es füleseket,nekem is van és szeretem,de mivel különbözőek vagyunk ezért más,más módon használjuk.
Time is the fire in which you'll burn.
-
Mindless
tag
Senki?
-
törölt tag
válasz Mindless #1385 üzenetére
Játék, és film miatt megéri megvenni egy jó 5.1 fülest fps miatt legalábbis mert sokkal jobban hallod hogy honnan jön a csóka. Szerintem próbáld ki és ha nem elég jó zenére akkor vegyél egy Sennheiser-t. Nekem ozaki van az erölködője rontja a minőségét, sokkal szebben szól nélküle szerintem zenére is tök jó, de már nem hiszem hogy kapsz nálunk.
Amúgy én 5.0 párti vagyok. Szerintem marhaság a külön szub, főleg ha zenét is azon hallgatok, mármint a házicumómon ami 5.0 egyenlőre, a fülest meg 4.0-ban használom. -
cettlee
őstag
nem jött mega sharkoon x-tatic és nemis lehet kapni sehol. pedig lovém is megvan rá.BAKKER
valaki nem tudja honnan lehetne szerválni? vagy hasonlo kategoriáju és minöségü fülest? -
Geister
csendes tag
válasz cettlee #1397 üzenetére
Én a HOC-KER-nél ( http://hardwareoc.hu/shop-k/ ) vettem.Hétfőn megrendeltem, szerdán már megvolt.Ha megvan akkor írd már le hogy neked milyen tapasztalataid vannak.Mert nekem egy kicsit sistereg ha a dekóderre van rákötve, de ezt leszámítva marha jól szól, bár az ezelötti az egy 1000FT-s izé volt.Ahhoz képest ég és föld, bár kicsit kell hangolni.
-
Mindless
tag
válasz #67688960 #1395 üzenetére
Köszi! A trust az mennyire jó választás? Mert azt hozzámvágná egy haver mert neki nem tetszik. Játékban tényleg van akkora különbség? Cod2zni szoktam néha. Vagy egy sennheisert már próbált vki cmms 3d vel? Mert azon gondolkozok megveszem mind2t. Csak az a kérdés hogy a sennheiser a cmms 3d vel tényleg annyira jó e? Mert ha igen akkor a trustot hanyagolnám...
-
cettlee
őstag
válasz Geister #1398 üzenetére
okok, de akkor elég neki az integrált hangkari meg minden nem? hoc hoz csak januárba hoznak,müszakidepoba nem tuttak szerezni, überkonzol még esélyes de sztem azis január.
hát a sisterggéssel nem lehet csinálni valamit? mer a dekoder elég fontos ugyh tuti arra fogom rákötni. az usb-s ugye? még milyen tapasztalatok vannak? film? game? zene?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest