Hirdetés
- Ubiquiti hálózati eszközök
- AliExpress tapasztalatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- YouTube
- Felnyittatja a Google mobilappos üzletágát egy amerikai bíró
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Microsoft Excel topic
- Seed szerver topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Windows 11
-
IT café
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asrach
tag
A HyperX Cloud II fejhallgatót nagyon jónak tartják sokan, még az is esélyes lehet nagyon masszívnak néz ki, kérdés hogy mit lehet kihozni belőle xonar d2x-el mélyek és 7.1 terén.
[ Szerkesztve ]
-
Asrach
tag
Sőt azt kell mondjam egyre jobban tetszik.
-
Asrach
tag
Úgy gondolom HyperX Cloud II Fejhallgatóval jól fogok járni úgyhogy megrendelem, az ára is kedvező.
-
fpatrik17
senior tag
válasz Asrach #15004 üzenetére
Elég új vagyok a topicban, lehet hülyeséget mondok, de ha király a hangkártyád, szerintem pénzkidobás a Cloud II.. Bőven jó az a sima Cloud jack csatival. Ha tévedek javítsanak a hozzáértők Tudtommal a II csak a beépített hangkártyával tud többet, az meg neked adott.
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
salmiakki
tag
A HyperX Cloud II-nek van sima jack-es változata, vagy csak USB-s kivitel létezik?
Illetve ez lehet hülyeség, de feljebb írta valaki, hogy xonar hangkártya mellé akarja venni, így ha csak USB-s van belőle, le lehet tiltani a beépített hangkártyát, hogy a számítógépét használja? Nekem is xonar mellé lenne, ha tudom vele használni.
[ Szerkesztve ]
-
F.B.I.
veterán
válasz Asrach #15009 üzenetére
Egyetlenem! Azt írtad, hogy 55K a max. keret, akkor miért drága a Bayer? Azt nem írtad, hogy boxhoz is használni akarod, mert ha igen akkor Astro A40 (bár erre nincs itthon garancia és van jobb is sztereoban de nem a te keretedhez). Sok sikert a Cloudhoz de boxnal sok lesz a kábel, arra készülj fel.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
bokszz
újonc
Szisztok!
A segítségetek szeretném kérni egy gamer fejhallgató vásárlásában!
A válaszaim a kérdésekre:1, Játék
2, 10-20 ezer forint
3, mindegy
4, Circumaural
5, mikrofonos
6, Stereo
7 USB
8, Asztali számítógép
9 NemszámítLenne egy 10. óhalyom is mivel gyakran nem tudok hangosan beszélni ezért olyan hadsetet keresek amelynek a mikrofon "érzékenysége" igen magas,erős!
Előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
t-zotya
csendes tag
Szisztok!
A segítségetek szeretném kérni egy fejhallgató vásárlásában!
Amire használnám az online játék játszására: Americas Army és Battlefield 4
Zene hallgatás se egy utolsó szempont.
Mikrofonja nem hátrány ha van neki, de az se baj ha nincs.
Rászánt pénz 30.000Ft-45.000Ft között lenne.Előző fejhallgatóm egy Zalman 5.1-es volt
Köszönöm szépen előre is a segítségeteket és az ajánlott fejhallgatót
-
d1abLo
senior tag
válasz bokszz #15016 üzenetére
creative alpha vagy logitech g430 (a két véglet), köztes megoldás lehet használt steelseries siberia v2 (heat vagy a frostba van beépitett hangkártya, vagy csak simán usb verzió), de szerintem ha teheted akkor g430
Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
Stukker1987
senior tag
Rossz helyre ment
[ Szerkesztve ]
Eredendő bűnünk: vagy mindenben hiszünk, vagy semmiben sem.
-
zsombors
tag
Mit tudtok mondani nekem a steelseries elite prism fejhallgatóról?
Jó vagy nem jo?
Hangzásban milyen ?
Kényelmes ?Az élet egy szar dolog, és végén meghalunk!
-
meszike91
senior tag
Sziasztok, kinéztem magamnak a sharkoon rush-t. Viszont helyből három fajta találatot kaptam: sima, Core, ER1. Miben különböznek a kinézeten kívül?
du, du hast, du hast mich
-
d1abLo
senior tag
válasz meszike91 #15029 üzenetére
Kiadásban. Amilyen sorrendben irtad olyan sorrendben jöttek ki. Az er1 a legújabb. Árkategóriájában ajánlott fejesek mindenképp.
Azt tudjuk hogy a sima és a core megéri az árát, er1-ről még nem hallottunk beszámolót.Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
Devilhun_HUN
aktív tag
Sziasztok!
Ezt a két fülest néztem ki játékra és zenére.
Szerintetek melyiket vegyem?
STEELSERIES Siberia v3
RAZER Kraken 7.1 ChromaYoutube csatorna: Devilstudio 2015™
-
d1abLo
senior tag
válasz Devilhun_HUN #15032 üzenetére
A kettő közül a siberia a jobb egyértelműen, viszont a beszámolók alapján nem éri meg a felárat a v2-höz képest. Javaslom a siberia v2-őt + a fennmaradó pénzen egy jobb hangkártyát beszerezni. Ha esetleg az usb megoldásokat preferálod (pl laptop) akkor apróról javaslok siberia elitet ennyiért.
-
d1abLo
senior tag
válasz Devilhun_HUN #15034 üzenetére
mehet nyugodtan, mondjuk asus xonar-t szoktuk javasolni (ilyen kategóriában dx) de ez is tökéletes, akár később is, ha új fejest akarsz venni
-
d1abLo
senior tag
válasz Devilhun_HUN #15036 üzenetére
Nagyjából ugyanaz a szint , viszont a creative újabb kari valami jobb technológia. Illetve a creative gamera reklámozza ezt a karit, mig az asus inkább zene & film, de amúgy játékban se volt még rá panasz. Nyugodtan vehetet a creativet, mellé nem lőhetsz vele és hallhatunk egy beszámolót arról a kariról is
-
CsonkaImo
addikt
válasz Devilhun_HUN #15038 üzenetére
Sound Blaster Z nem egy kategória a DX-el. Jóval magasabb ligában játszik, és nem csak játékokban teljesít jól, hanem úgy összeségében filmre és zenére is jó választás. 1500W-os hangrendszert is próbáltunk már vele, persze erősítővel, de meglepően jól szerepelt.
-
CsonkaImo
addikt
válasz Devilhun_HUN #15040 üzenetére
Nem ment teljes hangerőn, és szerencsére nem is panelban volt próbálva.
-
Nxn908xxx
őstag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy olyan hangkártyát amivel maximálisan kihasználhatok egy Razer tiamat 7.1-et?
Illetve akinek van ilyen fülese, meg van vele elégedve? Engem elsősorban a térhangzás érdekel, az a legfontosabb. BF3-hoz lesz és fele annyiért tudok hozzájutni most. Vagy van amivel jobban járok?
Előre is köszi!! -
Nxn908xxx
őstag
válasz d1abLo #15044 üzenetére
Nem tudom milyen árrban mozog egy jó hangkártya. 12-14 körül már vannak?
De ha 30-35 körül tudtok mondani olyan megoldást amivel jobban járok akkor ne tartások magatokba. Sokan szidják ezt a tiamatot meg hogy nem kiforrott a 7.1 ezért kicsit bizonytalan vagyok.[ Szerkesztve ]
-
d1abLo
senior tag
válasz Nxn908xxx #15045 üzenetére
személy szerint köztük vagyok, de féláron (25ért) jó vétel. Bár nekem magával a márkával vannak gondjaim, szerintem az utóbbi jó pár évben mélyzuhanást vett a razer megbizhatóság terén a fejeseknél (félreértés ne essék az egerek és a billentyűzetekkel semmi bajom).
hangkarira megoldás lehet simán 30k-s kategóriába
- Creative Titanium Fatal1ty
- xonar phobeusFlash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
Asrach
tag
Végül mégis csak SteelSeries 9H lett a megvásárolt fejhallgató.
Hát az usb csoda nemsok mindenre való a hangkártyával (xonar d2x) viszont szépen teszi a dolgát a mély is jó filmeknél.
Térhangzás is jó.
Nagyon kényelmes is könnyű
Szerintem jó vétel voltSzerencsére kipróbáltam egy hyperX Cloudot az is tetszett, de azért gondoltam meg magam mert én ott picit keveselltem a mélyet filmeknél meg az azért kell.
Ennyi lenne
ÜDV!
-
Asrach
tag
Azért kíváncsi lennék mit tud egy Tiamat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ázsia Expressz 5
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések