Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

 • Allien

  veterán

  No, én az Ozaki melett döntöttem, mivel még akkor ezt a topicot nem találtam meg, illetve, csak erre van pezetám. Megnéztem a Bluefish honlapján, és a BpPiacban is a hirdetésükben szerepel. Felhívtam a központi számukat, és NINCSEN!!!!! Már megint átbaltáztak. :( No, marad a telefonálgatás. Mázli, Vision Computerben a tag azt mondta nincsen, de megrendelhető. :)) Óccsóbb, mint a kékhalban, egy százassal (hihihi). No, elmegyek, leperkálom, és a másik tag felhívta a nagykereskedését, de csak a hétvége felé lesz, viszont rámcsörögnek, azt mondta. Mellékessen, a Bluefish-nál érdeklődtem a nagykerük iránt, de azt nem árulta el. :)) Tényleg érdekessek, hogy van rajta miki, és tekerentyű. :F A Philips-emnél kénytelen voltam ezt a hangerőszabályzót szétkapni, és fixre kötni, mert KH-s lett, ráadásul, van rajta egy mono-stereo kapcsoló, ami szintén gázos lett.
  No, nagyon várom már, hogy kipróbáljam az Ozakit. Terveim szerint a Pirates of Carribian-nel is, meg a CoD-vel is lenyomom egy kicsit. Tapasztalataimat majd késöbb.
  Már rég óta foglallkoztatott az 5.1-s füles, de eddig csak AKG-ben láttam, illetve mostanában megjelent pár gyártó hasonló termékkel, de mind ~50E HUF, és felette van. Ráadásul, nem igazi 5.1-sek, hanem Dolby Prologic-os, tehát ez inkább nem ajánlott, szerintem (PC-hez). Külömben, AKG fülese ráadásul rádiós, nuku vezeték, ezért ''kicsit'' drágább, olyan 80 ropi körül. Ha valakit mégis inkább ilyen komolyabb cuccos érdekel, ajánlom a Médiát, ott láttam.

  Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |

 • Allien

  veterán

  válasz Wolverine #76 üzenetére

  O.K, ez már így nem rossz, csak most nem bizti, hogy be tudom szerezni azt a lapot. Jó lenne tudoni, hogy a többi résztvevők ''kik'' voltak, és azok milyen osztályzatot kaptak. :)) Esettleg, ha nem túl megterhelő, beírnád azokat is (nem kell a teljes teszt, csak a résztvevő - elért százalék). :B
  Előre is köszi, a fáradozásodat! (megpróbálom az újság honlapján, hátha ott is meglesz)
  Már csak azt nem értem a tesztben, hogy ki szokta rázni a fejét, ha játszik???
  :))

  [Szerkesztve]

  Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |

 • Allien

  veterán

  Ja, és most nézem, amit szintén nem értek, hogy a tesztelők miért nagyker árat írnak? Tök megtévesztő, mert ha jól tudom, a Pulsar kft az nagyker. A kisker ára bruttó 8800 huf körüli. :))

  Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |

 • Allien

  veterán

  He he, megnéztem a honlapon, és rájöttem, hogy az a szám nekem is megvan! Azért nem emlékeztem rá, mert alapból ezt írták:
  ''Ezek a fejhalgatók természetesen zenehallgatásra is kiválóak, és ez szintén fontos szempont volt a kiválasztásukban: java részük olyan gyártótól származik, amely a PC-s világban nem tevékenykedik, de a hifisták körében jól ismert.''
  Engem meg speciel csak az 5.1-s fejhallgatók érdekeltek, ezek közül pedig ebben a tesztben CSAK az Ozaki fent nevezett termékét piszkálgatták. A másik szempontjuk, hogy 20E HUF alatt legyen a nettó ára. Tesztelt modellek:
  Koss UR-20 (-müanyag párna, +élettre szóló gari, összegzés 71%)
  Koss R/80 (-műbőr párna, +könnyen cserélhető zsinór összegzés 75%)
  Sennheiser HD 212Pro (-kisebb kosárméret, +DJ-zéshez is össz 85%)
  Sennheiser HD 202 (-nem aranyozott jack dugó, + nagyméretü párna, össz 83%)
  Maxell HP-2000 (-viszonylag kemény lenyomómechanizmus, +nagy puha kosár össz 76%)
  Sony MDR-CD480 (-szövettel borított zsinór, +kosarak párnázása követi a fül formáját össz 79%)
  Ozaki Home Theatre (-fejbúbpárna kicsit nyomhatja a fejet, +5.1-s össz 77%)
  Panasonic RP-HT225 (- erőssen nyomhatja a fejet, +DJ-k előnyben össz 70%)
  AKG K-66 (-túl kényelmes, és megfeledkezhetünk, hogy a fejünkön van, +kényelmes össz 78%)
  AKG K-44 (nem aranyozott a jack dugó, +kényelmes össz 77%)
  Legjobb viselet: AKG K-44 (24/25)
  Legjobb hangminőség: Sennheiser HD 212Pro (36/40)
  Legjobb áthallás: Koss UR-20 (9/10)
  Legszebb design: Sennheiser HD 212Pro (5/5)
  Legtöbb extra: Ozaki Home Theatre (10/10)
  ár (ár/teljesítmény): Panasonic RP-HT225(3800+áfa), illetve Ozaki Home Theatre (5360+áfa)
  Mellékessen, az áthallás alatt ezt értették: ''Itt azt mértük, mennyire hallatszanak be, illetve ki a hangok.'')

  Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |

 • Allien

  veterán

  Ugye ,mint írtam, hétfőn megrendeltemaz Ozakit. Felhívtam őket pénteken, de sajnos még nem érkezett meg, sőt! Azt mondták, hogy a nagykerben is elfogyott! No, mostmár nagyon kíváncsi vagyok, mikor a rákba lesz nekem olyanom? Lehet, addigra meglenne a pénz a Zalmannra! Amíg nem szólnak, addig a lehetősség megvan. :))

  Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |

 • Allien

  veterán

  Nem sok jóval kecsegtetek senkit, bár ma még nem hívtam a Visiont, de majd pénteken megteszem. Azért, felhívtam egy nagykert (Pulsar), és nekik kb. 1,5 hónap, mire bejön. :( Ha ugyan innen rendelik, akkor elég gáz! No, majd holnap megkérdezem, hogy Ők (Vision) honnan szándékozzák beszerezni! :O

  Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |

 • Allien

  veterán

  No, esemény !!! Tegnap (hétfőn) felhívtam a Visiont, és azt mondták, lehet, hogy meglesz, éppen szállítás van. Mondtam, majd holnap újra érdeklődöm. Ami ugye ma eljött, és lőn csoda, meghozták az Ozakimat!!! :C 14:00- kor már jöttem is ki a bótbol. A helyszínen azért leellenőriztem. Első benyomásaim: valszeg használt lehet, vagy legalábbis, valaki visszahozta. :( De, úgy voltam vele, csak addig bírja ki, amíg letesztelem. Aki megnézi a honlapon, nem sokat lát belőle. Felraktam a fejemre, még ott, és felfelé húzza magát. Mintha fel akarná húzni a fejem tetejére, viszont az eladót nem hallottam, amikor eltakarta a füles a fülemet. :DDD A kialakítása, elég ''műanyagossan'' néz ki. Viszont a csatlakozók tényleg be vannak ''aranyozva'' (leellenőrizni az anyagot nem tudom). Ami még gázos lehet, hogy a zsinórján tényleg van tekerentyű (kisméretü, tojás alakun), méghozzá nem is egy, hanem 3 darab, külön a front, és hátsó ''sugárzóknak'', illetve a centernek. Még van rajta egy dvd/cd kapcsoló (hogy minek, még nem tudom). Majd otthon össze barkácsolom. A mikrofon viszont frankón néz ki, felhajtható, a füles mellé, és flexibilissen állítható! EZ pozitív, ha már van rajta. :) Terveim szerint az adaptert megpróbálom berakni a számitógép ház aljába, és onnan kivezetni a madzagokat, de ez még bizonytalan. Ami még ''érdekes'', hogy nem volt benne semmi dokumentáció. Ezért is gondoltam, hogy ezt használta már valaki. Végül is, 3 napon belül visszavihetem :)) Maximum, elzavarnak.
  Mielött BÁRKi is rohanna, és venni akarna, elmondom, hogy még nincsen bent a szállítmány, tehát a nagykerben sincsen! Mindegy, megyek haza, oszt jön a próba, és holnap majd írok 1-2 előzetest! :B

  [Szerkesztve]

  Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |

 • Allien

  veterán

  Elvileg igazad van, csak ugye hogyan bizonyítod be, hogy az használt? :DD Ezen kívül, 3 napon belül vissza is viszem, mert az egyik poti kh-s, igaz, nagyon enyhén, de mi lesz késöbb??? Külömben, rosszul láttam, ugyanis nem 3, hanem 4 poti van rajta, ugyanis, a Bass feliratost nem emelték ki, mint a többit. :))

  Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |

 • Allien

  veterán

  Akkor leírom az első tapasztalatokat. Először, hogy mivel is. Ami a lényegtelen, ecs k7s5a pro, duron 1600@1800-n, cheepo bios. A lényegesebb, a hangkari (méltóan a füleshez), Mercury (KOB C884-E), Bővebben: link gyártásu, C-Media CMI 8738 -s audio chip-s kártya, tehát a legolcsóbb változat, nem volt 3000 huf a boltban! Viszont, 6 csatornás (5.1-s) változat. Van egy saját tesztelő progija, ami abból áll, hogy beállítva a kért hangfalszámot (2 speeker-től, a 6-ig) lehetősség van a teszt zene, hang, játék (saját) meghalgatására. Nem lehet viszont külön-külön megszólaltatni a csatornákat. Azért alapnak nem rossz.
  Akkor nézzük az áldozatot. Elöször is, ki kell javítsam magamat, mert a helyszínen nagyon fejem búbjára raktam a fejhalgatót, ezért akarta leszedni magát a fejemről, és csak az elálló bot füleimnek köszönhető, hogy ez nem sikerült neki :)) . A pántot előrébb rakva már kellemes viseletnek minösíthető. A dobozban található egy 230V tápegység, a ''füles'' microfonnal, egy átalakító doboz, és kábelek. Szerelése nem igényel szakértelmet, még könyv nélkül is egyértelmü, mivel a kábeleken is, és az átalakitó dobozon is szinjelölést alkalmaztak, ami megegyezik a hangkártya szineivel (2x3 db, 3,6-s jack dugók, szinezve). A mikrofon kábele külön van, és a csatlakozók aranyozottak, azon részei, melyek az átalakitó dobozkához mennek. Érdekesség, hogy van 3 db bemenet (front, hátsó, center/bass), és ugyan ezek a kimenetek is megvannak, tehát elvileg további eszközök is csatlakoztatthatóak. Még itt található a tápcsati is. A doboz másik oldalán van a füles csatlakozója, ha jól tudom, ezt nevezik spdf tipusnak, ami szintén aranyozott, és kettő is van belőle, illetve egy on/off gomb is található. Először a ház belsejébe raktam, bele tuszkolva a kábeleket is, de bekapcsolás után sercegő hangokat hallottam a fejhalgatóban, és azt hittem, hogy valami bezavarja, ezért kiszedtem. Mint kiderült, nem erről van szó. Alapban, ha fullra fel vannak tekerve a hangerő potik, bizony zaj hallatszik, mint a hangfalakból, erősitő után, ha nincsen rajta jel. Egy kicsit lentebb tekerve őket ez megszünik. Először zenét halgattam, de még csak szterejjóban megy, így sem rossz. A mélyhang kiemelés megteszi hatását, és fullra tekerve enyhén, de torzít. Egy kicsit vissza véve, már nem, és erőteljessen ''dübörög'' a bass, a fülcimpát rezegtettve :DDD. Tisztára, mint a gizda ''gyerekek'', 100E forintos Ladaban, torz, és dübörgő bass-l, szétrázatva a verdát. De itt tisztán szól, csak lentebb kell venni a hangerőt egy cseppet.
  A saját tesztrésszel kezdtem, hogy be tudjam állítani a center- front-hátsó hangerő arányait. Sajna, a hátsó nem elég hátsó, legalábbis, én többet vártam volna, jobban elkülönítve az oldalsó hangoktól. Elöször a Wolfeinstein progival próbálkoztam, és itt azért más benyomást keltett (+ irányban). A pálya ezen része egy boros pincében kezdődik, és német zene hallatszik a pincén kívülről. Egy részeg német katona botladozik a lépcső alatt, és jól behatárolhatóak a zajforrás irányok, mind a zene, mind a részeg beszéde. Hogy ne zavarjon, gyorsan leszurkáltam szegény katonát, így csak a zene maradt. Itt megáltam, és körbe ''forogtam'', hogy haljam, ''honnan'' szól a fülesben, és az oldalirányig nincsen gond, de hátulról nem elég meggyöző. Inkább kicsit fentről hallatszik, és mintha két oldalra ''csúszna'' a hang, amit ugye hátulról kéne, hogy szoljon, de ez még belefér. Felmentem a pincéből, és egy kis gyilok után megláttam a zajforrást, egy darab hangszoró személyében! A lényeg, hogy eljutottam egy géppuska állásig, ahol le kellett volna lőnöm pár nácit, de elbaltáztam, kettő átjutott. Az egyik feljött, és az ajtón ''átszüremlett'', ahogyan nyitogatja a folyosón előrébb lévő ajtókat, keresve a tettest. Én beáltam az ajtó, és az ablak közé, a fal mellé. Tag bejön, rálövök, erre ''mögülem'' is megszólalt egy fegyver!!! Gyorsan elintéztem az elöttem lévöt, és megfordultam, tényleg ott volt a pali az udvaron! Tehát, ha nem direkte figyelem, honnan is jön az a hang, akkor úgy érzékelem, mintha tényleg hátulról jönne. No, ennyi volt, majd még kipróbálom egy repszimmel (vagy kettővel), és még 2 fps-t tervezek, ha hozzák azt, amit a Wolfban, akkor nem rossz vétel. Rajtam volt kb. 2 órát, igaz, nem teljessen folyamatossan, de nem fáradtam ki tőle (már a hangjaitól), és a viselete sem bántotta a fülemet.
  Bocs, egy ''kicsit'' hosszura sikerált, és még lessz! :B
  Többek között, Vision letesztelése, hogyan oldják meg a problémát. :))

  Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |

 • Allien

  veterán

  A mai rész (tegnapi tesztelés). :DDD Próba: GTA Vice City :))) . Sajna, nem tudtam értékelni, mert nem sikerült átállítani tényleges 5.1-re a hangzást. Annyi lehetősség volt, hogy ''több mint 2 hangfal''. Ebből nem derül ki, mennyi is! Azért, nem volt rossz, és külső nézetben be lehet határolni a mögöttem lévő autó motorhangját is. Váltottam Pirates of Carribian-re, itt jobb a beállítási lehetősségek, viszont nehezebb érzékelni a mögöttünk lévő zajokat, pl. a dzsungelben bóklászva tul nagy az alapzaj (de viszont élvezetes), tehát a madarak csivitelése! :)) A fűben elrohanó kis gyík viszont hangtalan volt (mily meglepő) :B .
  Telepítettem a Call of Duty-t, és a mentéseimet átraktam. Irány az orosz front, ott is a Stalingradi ominózus partraszállás. Gondolom, sokan hallottak már ezen részről, ezért ezt nem ecsetelem részletessen. Mindenesettre, itt sem igazán lehet pontosabban érzékelni a hátulrol jövő hangokat. Túl nagy szórásból jön, tehát jobb hátultól a bal hátsó részig túl folyamatos, nem lehet annyira jól elkülöniteni, mint pl. az elölről érkező zajokat, hangokat. :(
  Sajnos, ma nem fogom tudni tesztelgetni az Ozakimat, és pénteken vissza kell vinnem. Tervem szerint visszakérem az árát, hiszen ha már most kontaktos, akkor mi lesz késöbb??? Főleg, ha ezt újnak adták el. Ha sikerül, akkor megpróbálkozom egy Zalmannal, és megnézem a külömbséget, igaz, csak emlékezetből, de csak erre tellik. Már, ha visszaveszik, de azért reménykedem, nem kell (nagyon) felemelnem a hangomat, és fenyegetőzni holmi fogyatékosok védelmével, kisebbségi onbucimannal, Woodoo átkokkal, vagy PH!-s közönséggel, taxis blokáddal stb... :B
  Hiszen cserélni sem lehet, mivel a nagykerben sincsen, javítani meg ne javítgasson egy teljessen ''új'' ketyerót, mert ugye az elég furán hangzik.
  Összességében, meg lennék elégedve vele (az Ozakival), de tartok tőle, hogy a felépitése miatt korlátolt. A füles alakja, majdnem hagyományos, hasonlít egy tojás alakjára, és nem fekvő tojásra, hanem a fejére állitottra. Ha belegondolunk, akkor az a 2x3 hangszoró nem egymás mellett helyezkedik el, és ebből adódhat ez a hátsó rész gyengébb szereplése. A Zalmannál, elvileg egymás mellett vannak a hangszórók, de ez nem jelent semmit, csak ha sikerül letesztelni tudok véleményt mondani. Ami viszont nagyon jó (és ez előny is, hátrány is), hogy vannak hangerő szabályzói, külön-külön a csatornákra. EZ szerintem nagyon baráti, de mivel nem teljessen újjat kaptam, ezért nem tudom, hogy a kh (kontakt hiba) miből adódik. A mikrofon is nagy előny, még ha nem is használja mindenki. Mivel flexibilis, ezért könnyen a magunk szájíze szerint állíthatjuk. Ezért ennyi pénzért mégis lehet Best Buy (újjonan), mert aránylag szépen szól, vannak magas hangjai is, a közepe is megvan, és a mély az meg ugye ráadásul állítható is. Eddig sterejjo fülesem volt, egy kommersz Phillips, nem szólt olyan jól, mint ez! Most már mindenképpen maradok az 5.1 -nél, viszont a Zalmannal szemben is vannak fentartásaim, de ezt majd akkor, ha kezemben lesz! :D

  [Szerkesztve]

  Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |

 • Allien

  veterán

  válasz DummyBoy #96 üzenetére

  Ha hamarabb ide írtál volna, akkor jobban örültem volna, mert akkor megkérdezném, honnan lehet olyan tesztelő akármit letölteni! :)))
  Külömben, próbáltam filmel is, de sajna, nem sikerült átállítani a lejátszót 5.1-re. Külömben, senkinek a kedvét nem akarom elvenni az Ozakitól, sőt!!! Mikrofon van hozzá, és hangerő szabályozók, ami szerintem igenis fontossak, mert ugye nem egyforma az igényünk, és a hallásunk. De, egy stratégiai játékban nem valószinű, hogy szükség lenne a hátsó hangokra. :)) Igazából fps, és szimulátoroknál érdekes, talán a 3D-s mászkálósoknál is, mint a Raiman, és Wallace & Gromit tipusuaknál. :)

  Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |

 • Allien

  veterán

  Az érdekelne, hogy a hátulról jövő hangokat jól el tudod-e különíteni a Zalmannál?
  Tegnap visszavittem a fülest, mondván kh-s. Természetessen kipróbálta, és ott nem produkálta magát a poti. :( Ezek szerint mégse az a gond! Marad nálam az Ozaki !!! Átmentem egy másik boltba, és vettem egy SB Live! 5.1-t, még csak a telepítgetésig jutottam, ráraktam a kx drivert, de vannak gondjaim vele. Már nem a kx-el. Majd jobban utánna nézek, de a kh megszünt! Tehát a hangkarival lehetett valami, talán. Most kezdhetem újra. :DD

  Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |

 • Allien

  veterán

  válasz DummyBoy #98 üzenetére

  Ja, tényleg, hogyan oldottad meg, hogy csak az egyik füledre hallasz? Ez állandó, vagy ideiglenes baj? :F

  Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |

 • Allien

  veterán

  Akkorát néztem ezzel a Sb live-al, mint Rozi a moziban. Nem azokkal a színekkel van jelölve, mint a kábeleimen, és a jelölések is röhelyesek, nem lehet rájönni, csak kettőre az ötből, a másik hármon számok vannak. Gondolom, le van írva valahogy egy readme file-ben, de miért nem lett volna egyszerübb normális jelölést használni??? Ráraktam a Kx drivert is, és Wolfikámmal újra lementem a boros (v. sörös) pincébe, tesztelgetni. Sikerült az arányokat elég jól beállítani. Igaz, még így sincsen pont hátulról jövő hang, de sokkal jobb, mint az előző hangkártyával volt. Már ami a térhangzást illeti, mert mást még nem teszteltem. Tehát, akinek van normálisabb hangkártyája, azoknak nyugodt szívvel ajánlható EZ a fejhalgató berezdezés, nem fog nagyot csalódni, ha nem vár 100%-s térhangzást. :C :)) :C

  Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |

 • Allien

  veterán

  Nem hallgattam még Zalmant, de amit írnak, nem lehet olyan nagy külömbség. Mivel az Ozakiban ott a miki, ezért lényegessen olcsóbb megoldásnak tünik, csak éppen nem kapható. :))

  Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |

 • Allien

  veterán

  Be lehet azt is állítani, a startmenü, vezérlőpult, hangon keresztül, csak meg kell keresni, de ha jót akarsz, akkor inkább rakd fel a Kx drivert, ingyenessen letölthető, és nagyon jók a beállításai, főleg, van egy teszt része, ahol külön-külön tudod megszólalltatni a hangszorókat. Először rosszul ''kötöttem'' be, mert nem volt megszinezve rendessen a hangkártya kivezetések. De, a teszt segített, no meg a régi stereo fülesem. Most már a center is középről szól. :)))
  Az biztostuti, hogy ég, és föld a stereo kontra 5.1. Legalább akkora a külömbség, mint anno a mono-stereo között, de inkább sokkal nagyobb, még így, fülesen keresztül is! MINDENKINEK ajánlom egy ilyen füles beszerzését, függetlenül, hogy melyik tipust választja, nagyon brutális érzés pontossan hallani az irányokat. Szinte vakon le lehet küzdeni az ellenfelet, csak a hangok után menve!!!
  :C :)) :C

  Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |

 • Allien

  veterán

  Nem tudom, a problémák azért vannak, hogy megoldjad! :))
  Én speciel rosszul dugdostam össze azt a 3 jack dugót, és amikor lehalkitottam a fülesemen a hátsó hangokat, akkor csak a bal oldal halkult el, aztán ha az első hangokat, akkor is csak a bal oldal ment el. Nem tudom, hogyan volt összerakva, de egy egyszerü stereo fülessel meghalgattam, melyiket hova kéne, és az alapján raktam össze. Most müxik rendessen. :C

  Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |

 • Allien

  veterán

  Minden esettre, folyamatosan nyüstölöm a ph 007-st. Ami még érdekes, hogy veszettül hangos is tud lenni. Black Hawk Down (BHD)-ban is tesztelem, ott is jól üzemel, nagyon para, ha vélettlenül hátulról kezdenek rám lövöldözni. :)) A Wolf-ban is hasonló élmény, bár ott talán még jobban kijön a hangok iránya, mert kevés a nyitott tér, inkább zárt folyosókon barangolgatunk benne. Viszont, volt egy főellenség, egy templom romos kövei között, no, ott lehetett hallani, ahogy zilálva üldöz. Még hátra sem kellett néznem, mert éreztem a nyakamon, ahogyan fújtatva cammog a nyomomban, szinte a frecsegő nyálát is érezni véltem. :B
  Battlefield 1942, szintén nyitott térben, de jobban szét lehet választani az irányokat, mint BHD-ban. Akár tankban ülve, akár gyalogossan, de lehet a lövés irányokat aránylag pontossan betájolni. :DD

  Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |

 • Allien

  veterán

  válasz Akheron #123 üzenetére

  Szerintem, nyugottan vedd meg, nem lehet akkora bukás, főleg, ha 4+2 hangszórós! Nem fogod meghallani a külömbséget a tipusok között, ebben a kategóriában. Aztán írhatsz egy tesztet róla, ''nekünk'' PH-soknak. :)) Viszont, az sem mindegy, milyen hangkártyával akarod használni! :B

  Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |

 • Allien

  veterán

  válasz Akheron #125 üzenetére

  Ne aggaszon kábel erdő! Az Ozaki-hoz is van egy dobozka, az az erősitő, ráadásul, van 4 poti, egy kapcsoló. Elvileg, ez igényesebb dolog, mint mindig átmászkálni a windowsba, alt+tab-al, hogy a hangerőt állítgassad, mert alapból a játékokban csak az össz hangerő tologatható, nem lehet külön-külön az első, hátsót, meg a basst tekergetni. Az megint külön téma, hogy lehetőleg minnél kevesebbet használd, mert ugye az ördög nem alszik, és ha kh-s lesz, akkor lehet bütykörészni.
  Ami azt illeti, azért nem fogod a külöbséget hallani, mert ugye ahoz be kellene szerezned a konkurens termékeket. :B

  Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |

 • Allien

  veterán

  válasz Tomaz #139 üzenetére

  Anno, én is bajlódtam az SB Live kivezetéseivel, mert másképpen szinezik. Probáld ki KX driverrel, ott van hangfal teszt, külön-külön lehet megszólalltattni a ''hangfalakat''. Én egy sztereo fülessel teszteltem, mit hova kell átdugni.
  Játékoknál külön át kell állitani sajnos a hangzást. Van olyan, amelyik elég jól kihasználja, és van, amelyikben egy szterejjó füles is jobb. Szvsz, ez olyan, mint a grafika is egyik játéknál jó, és szép, a másiknál meg gagyi. Valszeg a hanghatásoknál is hasonló a helyzet. Erre egy példa. Playstationon van egy olyan sorozat, hogy Gran Turismo. Ebben a sorozatban az összes autó külön grafikát kapott (''beszkennelték''), és a motorhangokat is hasonlóan csinálták, tehát érezni, hallani, látni a külömbséget közöttük. Sajna, EZ a felfogás még ma is nagyon ritka, tehát, NEM mindegy, melyik játékkal tesztelgetjük a hanghatásokat!
  :B

  Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |

 • Allien

  veterán

  Előjött az első igazi probléma! Ozaki PH007, csak emlékeztetőül. Kicsúszott a kábel a fülesből, és kh-s (kontakt hiba) lett! Visszavittem a Vision Computerbe (ott vettem), és ők tovább küldik a nagyker felé. Kíváncsi vagyok, mit csinálnak vele. Remélem, nem csak annyit, hogy szétszedik, visszaforrasztják, és beragasztózzák. :B

  Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |

 • Allien

  veterán

  válasz Márton #150 üzenetére

  Nekem Ozaki PH 007-van, és kisértetiessen hasonlít az erősitő része hozzá! Elvileg, egy 10-15E huf-s 5.1-s fejhalgatótol nem érdemes extra hangzást várni (bár ha több hangszórós, akkor azért nem olyan rossz), de jobb, mint egy sztereo füles, már ami a térhangzást illeti. Külömben, már a márkásabbak is gyártanak, sőt, én pl. az AKG egyik fülesét néztem ki (kb. 2 éve már kapható), csak az valami 50-60E huf körül volt, vagy talán még drágább is. Igaz, bizti jobban hangzik, mint az enyém. Most próbálkozom kideríteni, hogy Sennheiser is gyárt már elvileg, illetve a Pioneer is, és hátha elfogadható árban van, mert akkor lehet, veszek egy ollantat. De, Sony virtuális térhangzásut semmiképpen sem, mert az nem ugyanaz!:B

  Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |

 • Allien

  veterán

  Látom, sok a bizonytalanság. Jelenleg az 5.1-s fülesek nem tudják visszahozni 100%-ossan egy házimozi szintjét, a hátsó hang hiánya miatt. Az én Ozaki 007-sem minősége kifogásolható. Kilazult a kábel a fülesből. Viszont, a potik nem lettek kontaktosok, igaz, keveset tekergetem. Amikor tesztelgetem a ''hangszórókat'' a fülesben, akkor aránylag jól szólnak, és a mély is rendessen dübörög fullosra feltekerve, tehát még vissza is kell venni. Játék közben is (multiplayer) rendszeressen használom, de ott valahogyan nincsen időm az irányokat figyelgetni.:)) Majd teszek egy próbát, kifelyezetten ilyen céllal.
  Szvsz, annak éri ilyet venni, aki társas kapcsolatban él, és nem akar konfliktust a hangzavar miatt, illetve, hogy a szomszédok ne jöjjenek át, és ne hívják a rendőrséget csendháboritásért. Minőséget meg kell fizetni, pl. egy Technics 130 körül van, de egy AKG már barátibb áron, 70-80 körül kapható.:)) Az árak persze nem biztossak, lehet, lentebb mentek!:))

  Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |

 • Allien

  veterán

  válasz Bazsy #201 üzenetére

  Mindenkinek kicsit más a hallása. Úgy állítsad be, hogy NEKED jó legyen!:))

  Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |

 • Allien

  veterán

  Külömben, visszavittem a fejhalgatómat, mert megint kontaktos lett.:((( Asszem, lesz egy csatám, mert márciusban lejár a gari idő, addig megint rossznak kell lennie, hogy megpróbálhassam kicseréltetni. Hátha.:B

  Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |

 • Allien

  veterán

  válasz Wolverine #204 üzenetére

  MÉG! :)) Az én Ozakimmal is az volt a baj, hogy az utcsó darabot vettem meg, amit szvsz a nagykerben használtak!:(((

  Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |

 • Allien

  veterán

  válasz Dawee #212 üzenetére

  Ja igen! EZ egy valós probléma, ugyanis, az erősitőt jól kell elhelyezni, és külömben nem a mobil jeleit szedi össze akkora távolságból tutira nem, mivel leteszteltem. Érdekes módon, a billentyűzet zsinórjáról is össze szedi a jeleket, de a kábelein keresztül. Tanulság, megfelelően kell vezetni ezen kábeleket, és nem fog bezavarni semmi sem.:))

  Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |

 • Allien

  veterán

  válasz Dawee #231 üzenetére

  Némelyik játékban is előjön, nagyobb robbanásoknál, de az tény, hogy filmeken erőteljesebb. Lehet, mert filmet hangosabban hallgatunk?:B Ugyanis, ha feljebb nyomom a gépen a hangerőt, akkor sokkal jobban kihozza ezt a rezgő funkciót.:DDD

  Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |

 • Allien

  veterán

  válasz roberd #237 üzenetére

  Mi ez a türelmettlenség?:B Én egyik álltalad belinkelt cuccost sem ismerem, akkor mi a ráknak írjak róluk? Ami azt illeti, a második linknél egy vezeték nélküli 5.1-s fülest ''csodálhatunk'' meg, ami azért elég érdekes, ilyen áron, de kérdés a minősége. Ha pedig kishazánkba nem kapni, akkor meg pláne nem éri meg, mert ugye a garanciát nehéz érvényesíteni, vagy egyáltalán nem is lehet.:DDD Válassz másik márkát, már nálunk is kapható vagy 4-5 termék 20E HUF alatt. De, ha nagyon jót akarsz, akkor vegyél Sennheiser, vagy Pioneer 5.1-s fülest, és hozzá egy microfont!

  Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |

 • Allien

  veterán

  válasz Mankó #240 üzenetére

  Honnan tudjam?:B Illetve, az ősz végén kérdeztem meg egy kiskerben, akkor valami 130E körülre mondták.:)) Persze, ez Hifi, tehát nem pc-re fejlesztették, de engem nem zavarna, mert vennék hozzá egy mikit, és csá. Csakhát, annyi pénzem nincsen fejhalgatóra, sajnos.:B

  Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |

 • Allien

  veterán

  válasz Mankó #242 üzenetére

  Boltból!:B Az, hogy melyikből, nem tudom. Én a Vision Computers-nél vettem, de nem tudok most árlistákat keresgélni.:B

  Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |

 • Allien

  veterán

  válasz DonElvis #258 üzenetére

  Ami a térhangzást illeti, valszeg a hangkártya sem mellékes neki. De, lehet segíteni a problémán, ha a hátsó hangokat erősebbre rakod. Csodát nem szabad várni, full 360 fok kizárt (szvsz) hogy bejöjjön, mivel pont hátsó sugárzó (centerrel ellentétessen) nincsen, mint a 6.1-s rendszerekben! Nekem, ez úgy nézett ki, hogy amikor próbáltam egy játékban (Wolf), elöttem volt a rádió, ahonnan jött a hang, és elkezdtem fordulni. Jelentős részen tudtam követni a hang irányát, de amikor kezdett nagyon hátra kerülni, úgy éreztem, mintha felfele, tehát a fejem fölé akarna menni, aztán ''átesett a másik oldalon.:B Azóta valahogyan megváltozott a dolog, már nem hallani a térhangzást rendessen. Igaz, már volt szarvízben is a drágassszágom, meg nem is az a driver van a kártyán. Lehet, visszarakom, és újra tesztelem (KX Project drivere).:))

  Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |

 • Allien

  veterán

  válasz Gambit #270 üzenetére

  Ami a csatlakozókat illeti, ezeknél 3+1 van! A plussz egy a mikié! Tehát, ha a notin csak egy kimenet van, plussz a mic, akkor ebből az következik, hogy abban csak sterejjó kártya van!:))

  Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |

 • Allien

  veterán

  válasz Gambit #280 üzenetére

  Azt nem tudom, pontossan miről is beszélünk.:B Ha S/PDIF kimenet van, ami nem optikai, hanem egy kör alaku több érintkezős csatlakozó, akkor elvileg rámegy, mert a füleseknek is ilyen van, az erősitő után! csak az a kérdés, hogy ebben az esetben a gépedben van-e az erősitő, mert anélkül nem nagyon fog szólni, szerintem!:))

  Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |

 • Allien

  veterán

  válasz X@b3e #284 üzenetére

  Szerintem, az a jobb, amelyiket éppen kapni! Én azért vettem az Ozaki PH007-t, mert olcsóbb volt, mint a Zalman, és ránézésre nem lenne roszabb, szvsz. Ha nem az utolsót kaptam volna.:B

  Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |

 • Allien

  veterán

  válasz DaR #296 üzenetére

  Hát, ez csak természetes! Már az, hogy a kiszemelt cucc NEM kapható éppen. Ezért KELL mindig elötte telefonálni, mennyiségre rákérdezni, és az eladó nevét megjegyezni, aztán ha nincsen, lehet a panaszkönyvbe írkálni!:))

  Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |

 • Allien

  veterán

  válasz X@b3e #298 üzenetére

  Hát, szerezd be mind kettőt, próbáld ki, és az egyiket olcsóbban add el.:))

  Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |

 • Allien

  veterán

  válasz X@b3e #302 üzenetére

  Én a Zalman-t NEM tekintem márkának! A mérnökei kb. Bulgária szinten vannak!:)) Jó, lehet, enyhe tulzás, de nézzük meg reálissan. Ott vannak a sokak által ismert, és dicsőitett CPU hűtői (pedig nem is a legjobbak), de sokan hajlamossak szemet hunyni afelett, hogy igazából alig pár alaplapba szerelhető be átalakítás nélkül!:B Ezért, én elvből nem veszek semmit, amire rá van karistolva, hogy zalman.

  Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |

 • Allien

  veterán

  válasz DummyBoy #307 üzenetére

  ''Az hogy nem fér fel...'' ---- Pedig tiszta röhely, mégis a nyomi mérnökök rontották el, vagy a marketingesek, nekem mindegy. Elvileg azt írják a honlapukon, hogy az Abit AN7-re sehogyan sem, tehát fabrikálással sem megy fel. Erre van itt egy totyik, és egy srác tök röhelyessen felrakta!:)) LOL! Annyi a lényeg, hogy van egy univerzális rögzitője, és ebből kell egy kicsit levágni. Persze, én elvből nem teszek ilyet.

  Ami a thermalRight-t illeti, a Zalman hol hivatalossan 6-7E huf? SEHOL! Zalman CNPS7000-Cu 9990 huf a depo.hu-n, Zalman CNPS7700-Cu 12400 huf. Az én Amd-mre pedig 10800+ venti, a legdrágább hűtő, és persze simán odaveri a zalmant, még hangal is, ha olyat veszek rá (de az egyel kisebb már 9E alatt van, + venti.
  Azt nem tudom, hogy a zalman kezdte volna a heatpipe-t. Még nem láttam eddig, csak két terméküknél, az egyik még meg sem jelent kereskedelmi forgalomba, a másik pedig a full passzív hűtésü háza. Ennyi. Akkor hol kezdte Ő?:B.

  Ami a fülesét illeti, szvsz nem lehet roszabb, mint az Ozaki terméke ebben a kategóriában, de nincsen lehetősségem összehasonlítani.:DDD

  Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |

 • Allien

  veterán

  válasz Zoty4 #312 üzenetére

  Én az MM-ben láttam, az Örs Vezér téri Árkád-ban, de lehet, azt már megvették, és ismerve az MM rendszerét, nincsen nekik több, ott jelenleg.:B

  Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |

 • Allien

  veterán

  válasz Trak #315 üzenetére

  Nem merész vagyok, hanem elkeseredet!! Anno, kb másfél éve megláttam a Zalman 6000-s sorozatát. Mondom Nekem ilyen KELL! ECS alaplapom volt, de persze nem kompatibilis. No, mondom, így jártam. Azt hittem, low end alaplappal minek foglallkozzanak. Aztán elérkezett az idő a váltásra, vettem egy Abit AN7-t. Ez azért nem low end, bár nem is a csúcs. Folyamatossan figyelem a Zalman-t is, persze, elvileg vannak jó dolgai, mint a chipsethűtő. De, engedtessék meg, ha én cpu hűtőt akarok, és van egy ilyen gyártó, hát igenis, Legyen jó az alaplapok jelentős részére! Ha figyelmesebben olavstad volna a hozzászólásomat, akkor ki lehet belőle következtettni, hogy a mgeoldás csak annyi, hogy egy plussz rögzitőt kellene belerakni, mely rövidebb. Ennyi. Ez nem biztos, hogy a mérnökök hibája, lehet, hogy a marketingesek spórolták ki.
  Persze, a TR hűtőinek is vannak gondjai, ez tény.
  Ami pedig az árakat illeti, hát NE bosszants már! Ki a rákot érdekel, hogy pl. USA-ban mennyiért adják 1000-s tételben, vagy itt, kishazánkban mennyi a nagyker ára?:B Az emberek nagyrésze NEM jut nagyker árlistához sem, nemhogy onnan vásárolhattna, tehát ne ezzel gyere. Én megnéztem a Depo-n, viszonyítási alapnak jó, ENNYI a kisker ára, és CSÁ! A fülese nem lehet rossz, ezt is írtam. De, én berágtam rá, meg arra, hogy sokan hanyatt esnek tőle. De, akkor maradjunk az újitásnál. Heatpipe-s cpu hűtő, ha jol tudom, csak most jelent meg. EZ hol ujdonság, amikor már az utolsó cipész is ilyet gyárt?:B

  Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |

 • Allien

  veterán

  válasz Trak #322 üzenetére

  Természetessen, egyetértek veled sokmindenben!:)) Az más kérdés, ki tehet róla, mert ha majd több lesz a fizetőképes kereslet, tutira lentebb mennek az árak.:B csak győzzük kivárni, vagy esettleg irány Ausztria.:DDD

  Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |

 • Allien

  veterán

  válasz Zoty4 #328 üzenetére

  Hát, ha CSAK ezen múlna, én bizti felajánlanám közgazdasági hasznosításra a saját Ozaki 007-t fülesemet, habár, az enyém szvsz nem mérvadó, mert már eléggé megviselt külsőleg.:B Azért, ami azt illeti, NEM elég csak a füleseket tesztelni, arra is kíváncsi lennék, hogy milyen külömbség van pl. egy SB Live! 5.1, és mondjuk egy jelenleg nagyon jó árban kapható SB Audigy 2 ZS OEM (~14E huf) hangkártya között, fülesekkel tesztelve (önző módon, én pl. pont ilyen cserét tervezgetek)! :)) Elvileg, már gondoltam, hogy lassan új 5.1-s fülest kellene beszereznem (nem az Ozaki hibája miatt!). Elvileg, merészen gondolkodtam, hogy esettleg Sennheiser 5.1-s fülest kellene beszerezni, mert igaz, hogy nincsen rajta miki, de azt meg külön lehet venni, maximum. Viszont, hangminőségben tutira más lenne!:DDD Csak, még az árával nem vagyok tisztában!:Y

  Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |

 • Allien

  veterán

  válasz MaUser #341 üzenetére

  Hát, nem tudom, de akkor a felsorolásod hiányos, mert a Hama 5.1-s fülese is nagyon gyanussan Ozakis:B Ami a hangkártyát illeti, el is várható, hogy jobban szóljon!:)) Azért az ára is dupla annyi, mint egy Live! ára.

  Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |

 • Allien

  veterán

  Külömben, itt egy 5.1-s füles, csak NEM játékra való:
  Bővebben: link
  A Basys-t fogom kérdezni, mennyi is, mert azt elfelejtették elküldeni, viszont aki úgy gondolja, ezen termék a Westend MM-ben meghalgatható!:DDD

  Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |

 • Allien

  veterán

  válasz pinnacle #345 üzenetére

  Azért NE felejtsed el, hogy EZ NEM game füles, hanem hifi!:B Dolby Digital-t (DTS, Dolby Surround I-II), kevés füles tud kiadni, főleg ha NEM virtuális! Szvsz, ami tényleg gáz, hogy CSAK 8 méter a hatóköre!:))

  Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |

 • Allien

  veterán

  válasz Zoty4 #349 üzenetére

  Kezdetnek megteszi az alaplapi is! Aztán, ha lesz lé, esettleg használtan is, megéri venni egy SB LIve!-t, vagy erősebb kártyát.:))

  Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |

 • Allien

  veterán

  válasz Zoty4 #352 üzenetére

  Remélem, NEM csalódsz (nagyon) benne. Ha nem azt várod, hogy most full 3D hangorkán vesz körül, akkor nincsen gond! :))

  Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |

 • Allien

  veterán

  Gyorsan, egy pár hozzászólás. Először is, az árnyékolás. EZ sajna, nekem sincsen, de NEM a mobil a zavaró! Nekem pl. a klaviatura zsinórja melett megy a hangkábele, és biony, BEZAVAR!:))
  A hangokat BE lehet állítani, de nem tudom, kinek mit hol. AZT tudom, hogy a Live!-nál erre van külön egy progi, ''Creative surround mixer'' néven, ahol állítható, hogy a ''központ'' merre legyen térben is, de külön-külön lehet a center, sub, és egyébb hangerők állítgatására.
  Tv kártyámmal nem tapasztaltam problémát! De, próbáld meg a tv kártya progijában állitgatni, pl. stereo-ra, vagy mono-ra, hátha.:B

  Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |

Új hozzászólás Aktív témák