Hirdetés
-
IT café
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mateFLASH
csendes tag
heló.
18 ezerért valaki tudna nekem ajánlani egy gamer headsetet? fontos hogy a mikrofon rajta jó hangot adjon.
-
neutron22
tag
válasz mateFLASH #7007 üzenetére
Szia
Az integrált hangkártyán keresztül eddig hallottál bármi zajt a fülesekben. Gondolok itt súgás, búgás hasonló?
Ha nem szerintem nézz egy Sennheiser, AKG fülest. Kristálytiszta hangzás, de ha tényleg ennyire számít a térhangzás akkor Creative bármelyik vagy Real 5.1 et nézz (bár ennyi pénzért nem nagyon találsz). -
Otrodon
csendes tag
Én is egy 5.1-es fejhallgatót keresek egy ideje és én egy Trust GXT26 5.1 Gaming Headset-et találtam elég jó áron, elég jó kinézettel és, ám nem tudom, hogy milyen hangzást ad, mind a hangszóró, mind a mikrofon.
Ha valaki ismeri jó lenne ha mesélne róla .
-
marec1122
senior tag
sziasztok!
erről szeretnék valamit megtudni esetleg tapasztalatot meghallgatni. Logitech G230
cod4 hez kéne az átlagnál erősebb(profibb) játékhoz.
mekkora előrelépés egy creative fatality gaming-hez képest?üdv Marec
[ Szerkesztve ]
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
drzozo
senior tag
-
marec1122
senior tag
értem. köszönöm a válaszokat bár sejtettem hogy nem lesz sokkal jobb
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
nepszter1
addikt
Megjött a Tactical3D Alpha és a driver-t nem tudom feltelepíteni a telepítés végén ez fogad : error i-001
Google nézegettem nekem nem segített egyetlen megoldás sem
-
d1abLo
senior tag
válasz marec1122 #7016 üzenetére
Siberia V2 a jóbarátod otthon (ezzel a fülessel anno 1800 pontba alkottunk cb-n és tökéletes volt), de mivel láttalak téged párszor ICL-en ezért a Steelseries 7h-t javaslom a zajcsökkentés miatt
nekem USB-s volt alaplapi kártya miatt, szóval ha nincs jó hangkártyád az USB verziót javaslom[ Szerkesztve ]
Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
hoolla
aktív tag
Sziasztok!
Melyik a legjobb gamer headset napjainkban? Neztem a sennheiser pc360-363d-t. Ezeket imadjak. Szerintetek? Van jobb ezeknel?
Koszi!"It was the best of times, it was the worst of times, it was the age of wisdom, it was the age of foolishness..."
-
nagyúr
-
rinsz
tag
Sziasztok!
Erről a fülesről Corsair HS1A tudna valaki véleményt mondani hogy milyen? Esetleg ha valaki használt ilyet leírná a véleményét a fülesről?
Köszönöm!
Üdv.
Ha privátot írsz, akkor azt is írd oda mi után érdeklődsz!
-
drzozo
senior tag
Azon kívül, hogy lényegében már csak külföldről tudod megvásárolni, semmi. Vannak ennyiért itthon is hasonlóak.
hoolla: Milyen hangkártyád van? 363D javasolt, de botrány drága, annyit nem ér meg, plusz egy normális hangkártya sem ártana már ahhoz. 75k + 10-15k alsó hangon.
[ Szerkesztve ]
-
hoolla
aktív tag
Koszonom a valaszotokat! (telorol irok nem took egyenkent valaszolni) Ez a link volt eddig a leghasznosabb amit lattam. Most egy razer carchariasom van es nagyon jo, de gyakorlatilag csak fulessel jatszom, igy szeretnem a legjobbat. Asus xonar essence stx hangkarim van, ami kifogastalan, tehat emiatt nem kell aggodnom. Kozben en is olvasgattam es a 363d tenyleg nem eri meg a felarat. Valoszinuleg a 360 lesz a befuto. Mindenhol aradoznak rola, meg ugye nem kis multu gyartorol van szo. Talaltam egyebkent meg a plantronics gamecom 780-at de ebben a basszus nem megfelelo. Szoval holnap rendelem a pc360-at asszem. Koszonom a valaszokat megegyszer!!!
"It was the best of times, it was the worst of times, it was the age of wisdom, it was the age of foolishness..."
-
d1abLo
senior tag
Esetleg aki Corsair fülest tervez [link] bár nem tudom mennyire éri meg (csak júli 7-ig)
[ Szerkesztve ]
Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
hoolla
aktív tag
Semmi. Nagyon szeretem, de a Sennheiser volt eredetileg is a tervem kb 2 eve, csak akkor nem volt ra keret. Eddig tokeletesen kiszolgalt a razer, most elindult a vezerhangya es szeretnem az elerheto legjobbat. Az csupan veletlen, hogy a PC360 meg mindig a tronon csucsul.
"It was the best of times, it was the worst of times, it was the age of wisdom, it was the age of foolishness..."
-
-
nepszter1
addikt
válasz aProPeti87 #7047 üzenetére
Az a baj mikor letörlöm a hang driver-t , biosba letiltom a hangot aztán bekapcsolom a gépet és magától felimseri a hangot lehet ez itt a probléma .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Láncfűrész topik
- DELL poweredge T20 Mini Szerver
- Le Mans Ultimate
- Házimozi belépő szinten
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft