-
IT café
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz papirkutyahu #18999 üzenetére
Én 5 hónapja használom a G633-at, szerintem brutál jól szól a basszus is rendben van. Kényelmes több órás használat után is és nem izzad bele a fülem.
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
sting2
addikt
válasz XFishboneHUN #19001 üzenetére
Baromira kipróbálnám a zsinóros tesót...
Nem vagy Bp-i esetleg?...Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
d1abLo
senior tag
válasz papirkutyahu #18996 üzenetére
A strix jól szól? megérett a világ a pusztulásra (no offense)
Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
Gyick
őstag
Üdv!
Ezt a fejest néztem ki [link] Olyat szeretnék amihez van usb-s hangkártya és van saját szoftvere amivel be lehet állitani virtuális térhangzást.Csak az usb-s játszik sajnos mert a laptomom hangkártyája elég ratyi.Teamspeakre ill filmnézésre használnám.Ebben az árfekvésben van esetleg jobb a fent linkeltnél?Az még 1 pozitivum ha van jack is ha esetleg telefonhoz használnám.
[ Szerkesztve ]
-
XFishboneHUN
senior tag
Már a végén itt mindenki azt hiszi, hogy a Logitechnél dolgozom annyiszor ajánlgatom itt ezt a fejest!
-
CanibelZ
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék jovv hangzást kisajtolni a gépemből és ehhez kellene a tanácsotok. Most alaplapi hangkártyát próbálgatom. Szerintetek melyik érné meg jobban: HyperX Cloud 2 (égy akkor az USB-s hangkártyájával használnám), vagy egy Asus Xonar DGX/valamilyen külső hangkártya + egy mikrofonos fejhallgató, együtt olyan árban, mint a Cloud 2.
Meg egy olyan kérdésem volna, hogy ez az asus xonar mennyire bírja a meleget? Az alaplapom egy MSI B150M morta (mATX) és ugye két PCI-E goflalat van benne. Ha ez a hangkari lenne, akkor ugye az RX480 és a procihűtő közé kerülne. Emiatt lehet később baja, vagy ha jó a ház szellőzése, akkor tartani fogja magát?
Válaszotok előre is köszi! -
Gyick
őstag
válasz XFishboneHUN #19009 üzenetére
Közben már megvettem a G430-at.A G633 biztos jobb de másfélszer vagy kétszer annyiba kerül,Ár/értékbe sztem ez jobb választás volt.
[ Szerkesztve ]
-
edari
őstag
Sziasztok
Segítsetek légyszi, nem tudok választani.Nincsenek nagy igényeim, tökéletesen illik rám a mezei user jelző.
1
Zenehallgatás, filmezés, játék, tv, skype
2
15000, max 20000
3
Vezetékes
4
Circumaural, de az se baj ha nem az.
5
Mikrofonos
6
Stereo, de az se baj ha jobb.
7
Lehet jack is, és usb is.
8
Integrált hangkártya (ALC 1150)
9
NincsOlvasgattam kicsit, de mindenhol mást ajánlanak. Ezeket találtam pl.
Plantronics Gamecom 788
Cooler Master Storm - Sonuz
Superlux HD681 EVO
SteelSeries Siberia RAWJöhetnek új ötletek is. Előre is köszi.
-
IntelKiller7
veterán
Volt már valakinek Cloud 2-ven oylan gondja, hogy recsegett a mikrofon kb minden 2. mondatnál? Gariban cserélik az ilyet?
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
CsonkaImo
addikt
válasz IntelKiller7 #19017 üzenetére
Alapvetően. Cloud-nak jó minőségű a mikrofonja. USB aljzatból vehet fel zajt a mikrofon, vagy gyári hibás.
-
spanglee001
addikt
a tiamat is búgott az usb csati miatt, mobiltöltő adapterrel bedugtam a konnektorba és elmúlt
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Irodai célra, skype-hoz tudnátok jó minőségű, jó ár/érték arányú headset-et ajánlani?
10-15k körül lenne gyaníthatóan a plafon, de ha nincs ennyiért normális akkor szóljatok és muszáj lesz bővíteni a keretet.Jabra-kat néztem, de azok elég húzósak.
Lehet bluetooth-os is, ha netán van ilyen árban jó.
[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Gregpowi
tag
Sziasztok !
Vásároltam egy Hama Urage headset-et és az a problémám, hogy a mikrofonom rendetlenkedik.
Akikkel beszélek, azt mondják, hogy borzasztó a hangja. Néztem, hogy szabványos USB PnP eszközként használja. Külön drivert amit találtam, az azt mondja, hogy nincs csatlakoztatva....Valaki találkozott hasonló problémával ?
-
h1mpi
félisten
Nekem tökéletes, ráadásul simán előlapira dugtam még nem is a hátsó dedikált aranyozott portra
Fully electric lifestyle!
-
andrisbandi
őstag
ASRock H110TM-ITX
1 x PCI Express 3.0 x4 SlotHelló srácok!
A fenti lapba lehet venni/tenni hangkártyát?
Filmnézéshez szeretnék 5.1-es fejhallgatót, max 30 ropiig. Egyenlőre ismerkedem az ajánlottakkal, és olvasgatom a topikot.
Dell 5580 - i7 -akku 5ó _ https://hardverapro.hu/apro/dell_latitude_5580_15_6_fhd_i7_8gb_ddr4_512gb_ssd/friss.html
-
CsonkaImo
addikt
válasz andrisbandi #19027 üzenetére
Igen, lehet. PCI-E x1 csatlakozású hangkártya kell bele.
-
CanibelZ
aktív tag
válasz d1abLo #19012 üzenetére
Köszi, akkor először megveszem a kártyát, a fejhallgató majd kicsit később lesz.
A riser sajnos a ház mérete miatt sajnos nem megoldható. Mekkora hőmérsékletig bírják ezek ki hosszú távon? A VGA max 70 fokos szokott lenni, de még két ventillátort szerelek be a házba, az még valamit segít rajta. -
vader108
tag
Sziasztok!
Az alábbi fülesekről érdekelne vélemény. Főleg olyanoktól akik már próbálták/használják.
Asus Strix 7.1
Asus Rog Orion Pro vir 7.1
Asus Strix Pro vir 7.1
Hyperx Cloud II vir 7.1Játékokhoz, illetve filmezéshez venném. Melyiket javasolnátok? ( Rog Orionnal szemezgetek különösen)
Természetesen egy Asus Xonar-t is fogok beszerezni hozzá. -
d1abLo
senior tag
válasz vader108 #19032 üzenetére
szia!
Pont az orion az egyik legrosszabb sajnos az és a strix 7.1 se nem éri meg az árát, nagy rossz teljesitményt adnak azért a pénzért.
A strix pro TALÁN de én a hyperxet javasolnám, mikor nekem volt nagyon tetszett.Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
Franky2Ster
senior tag
Sziasztok!
Kisfiamnak keresek Gamer fejhallgatót 35k-val bezárólag a 7.1 sem lenne hátrány. Ebben kérnék segítséget. Köszönöm! -
XFishboneHUN
senior tag
válasz Franky2Ster #19034 üzenetére
Vezetékes, vagy nélküli?
-
Franky2Ster
senior tag
válasz XFishboneHUN #19035 üzenetére
Vezetékes!
-
pulutodurumo
őstag
válasz Franky2Ster #19036 üzenetére
Akkor a változatosság kedvéért legyen mondjuk Hyperx Cloud. Jó anyaghasználatú cucc, a hangja is rendben van.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
Franky2Ster
senior tag
válasz pulutodurumo #19037 üzenetére
Hyperx Cloud 2-re gondoltunk mi is...vagy valami Razer ami 35 k-ba belefér.
-
d1abLo
senior tag
válasz Franky2Ster #19038 üzenetére
A razer krakent semmiképpen se! Nagyon fel van hájpolva, magas ár, 0 teljesítmény. Cloud nyugodtan mehet, akár cloud 1 + hangkari.
Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
sting2
addikt
A Hyper X Cloud II a hozzáadott kártyát kihagyva is használható USB bemeneten?
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
Sugar Snekov
csendes tag
Sziasztok!
Vásárláson gondolkozom és szeretném kérni a segítségeteket, mert nem nagyon értek a fejhallgatókhoz.
(1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Játék, film, zene (nem vagyok White fülű)
(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
20e forint környéke
(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
vezetékes
(4) Circumaural vagy supraaural?
Circumaural
(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
mindegy mert van web kamerám és jelenleg is annak a mikronját használom és ez valszeg így is marad.
(6) Milyen hangzást vársz?
Lehet stereo de akár valós térhangzásos is pl 5.1, már ha egyáltalán ennyiért van olyan
(7) Milyen csatlakozású legyen?
integrált alaplapi kártyáról hajtanám (gigybyte h67ma-d2hb3) illetve itt lép be az a tény, hogy egy későbbi xbox one vagy ps4 vásárlása esetén esetlegesen azokkal is használható legyen.
(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
gigybyte h67ma-d2hb3 integrált (xbox one vagy ps4) multi
(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
Nem baj ha nem ronda, de nem kell a csicsa egyáltalán
Ha esetleg olcsóbb, vagy kicsit drágább ötleteitek is vannak, azokat is szívesen veszem és köszönöm!
Előre is köszönöm, hogy segítetek! -
spanglee001
addikt
válasz Sugar Snekov #19044 üzenetére
ma a mediamarktba 37ért van a g633 azzal nem lősz mellé, mert az alaplapi hangkeltőd nem sokat ér, gondolom plusz hangkarit nem vennél. hasonló hangja van mint a reál 7.1 én meg vagyok elégedve vele. lehet csatlakoztatni xboxhozhoz is mert analóg jack kábellel is össze lehet dugni mindennel, de akkor csak sztereóként funkcionál, ezt a részét ki sem próbáltam még
[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
CsonkaImo
addikt
válasz spanglee001 #19045 üzenetére
Még így is majdnem duplája, mint amit rászánna. Ott a g430 is, olcsóbb és hangban sincs nagyon lemaradva.
-
Sugar Snekov
csendes tag
válasz spanglee001 #19045 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Azt már látom, hogy multiplatform, de valós 5.1 vagy csak generált? Nem akarnék külön hangkártyát ez igaz. Jól néz ki viszont az ára is ütős.
-
-
dandrid
újonc
Sziasztok!
Creative Sound Blaster Tactic3D füleseket nézegettem. Tetszik a Sigma csak itthon kicsit megszaladt vele a ló, most kb 25k újonnan. amazon.de-n nézegettem az Alpha kb 12k-ra jönne ki (sajnos itthon már nem kapható, pedig ebben az árban volt.) a Sigma pedig 18k-ra jönne ki. Láttam hogy az Alpha nincs benne az ajánlóban, kérdésem, hogy mekkora különbség van a kettő között, megéri e azt a 6k különbözetet? Esetleg ha tudtok valami hasonlót, de jobbat mondani game/skype/zene hallgatásra 10-15k körül.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Újabb Redmi 14 érkezett
- Milyen notebookot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- PlayStation 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen