Hirdetés
-
IT café
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsonkaImo
addikt
válasz vidaila #14000 üzenetére
Nem rossz a virtual 5.1 vagy 7.1, de nem lesz olyan jó mint egy valós térhangzású fejhallgató. Utóbbi pedig nem lesz olyan jó mint az 5.1 vagy 7.1-es hangfalrendszerek. Kb ez a sorrend, ettől függetlenül nyugodtan lehet virtual fejhallgatót venni, jól kivehető ki hol van.
-
VoidXs
nagyúr
válasz vidaila #14000 üzenetére
Nekem a hangkártya tud virtuális térhangzást, működik is, jól érezni az irányokat, de nagyon visszhangzik, és a dinamikatartomány is nagyot esik. Inkább vegyél igazi 5.1 fejest.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
bombibmw
veterán
Sziasztok!
Most vettem egy HyperX Cloud-ot itt a PH-n.
Azt kell mondjam,ez a fejes jó,sőt nagyon jó.
Az 53mm-es membránok brutál mélyet tolnak,szépen tisztán szólnak,még alaplapi hanggal is és hangerő,az van dögivel.
Minőségi hatást kelt és az is,ráadásul nagyon kényelmes is.
Aki ilyenben gondolkodik,annak mindenképpen ajánlott vétel.(#14004) Silent77:
Köszönöm szépen és a segítségedet is![ Szerkesztve ]
-
bombibmw
veterán
válasz torma1981 #14005 üzenetére
19k-ért sikerült megszereznem és megérte minden fillérét.
A fejes teljesen új,még a csomagoló zacsi is rajta volt a dobozon.
Még be sem járattam,de már most elégedett vagyok vele,a hangerő meg letépné a fejem,ha félnél tovább hangosítanám.
Azt majd egy hét múlva kb., mikor már meglágyultak kicsit a membránok.[ Szerkesztve ]
-
Zoley3
tag
válasz bombibmw #14006 üzenetére
Jó ár az érte,én is annyiért adtam tovább miután 15k-ért megvettem
Nem rossz kis füles az bizta,meglepően kicsi sztemd de ez nem baj, full hangerőre se mertem tekerni mert szétvitte volna a burám
Viszont nekem nem tetszett hogy a fejpánt már az elején könnyen elállítódott ,és a hangerő vezérlőn olyan nagy buci és ha rátoldom csak akkor van rajta :/[ Szerkesztve ]
Névváltozás: Zoey25 >>> Zoley3...Zoey25 felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
bombibmw
veterán
válasz Zoley3 #14007 üzenetére
Tudom,hogy 15k volt,de nekem így is megérte nagyon.
Nem érdekel,ha a kolléga keresett rajta,én is voltam már így nem egyszer.
Nekem jó így a szabályzó pont,amennyivel megtoldja a kábelt,annyi meg pont kell még nekem.
Először én is elcsodálkoztam,hogy milyen kicsi,de ez így jó és a fülem szépen belefér,ami nagyon jó.
A csomagolás is minőségi,igényes,ami nekem fontos.[ Szerkesztve ]
-
j.bravo
addikt
Steelseries 3H v2-vel van valakinek tapasztalata?
Hangzásra basshead kerestetik.
Whatever.
-
spanglee001
addikt
válasz j.bravo #14009 üzenetére
megjött a g35, van basszus ha felveszem EQ-n, de nagy hangerőn torzít, térhatás van egy kevéske, de a strix dsp sokkalta jobb volt kár volt a csere. elég törékenynek néz ki. asszem vagy vissza váltok a strix dsp-re vagy keresgélek még valamit ami megfelel. azt mondanám a kis genius cavimanus is hozta ennek a szintjét
nemhinném hogy selejtet fogtam volna ki, valszeg nagyok az elvárásaim.netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Zoley3
tag
válasz bombibmw #14008 üzenetére
Értem,nem azért mondtam mert hogy jól lehúztak
Nálam is tudta a srác hogy honnan és mennyiért volt,így mindenki jól járt!Jah meglepően jól takarja a fület méretéhez képest.Csak hát kinek mi a jó ,annyi biztos hogy így 20 körül megéri
Én most valszeg megpróbálok egy SS Siberiat v2-t vagy egy Elite-t,de az Elitre sajnálok 56-ot adni
[ Szerkesztve ]
Névváltozás: Zoey25 >>> Zoley3...Zoey25 felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
torma1981
veterán
válasz spanglee001 #14010 üzenetére
Ott nálad valami nagyon nem okés. Nekem minden szuper. Jó a térhatás. A basszus letépi a fejed.
-
spanglee001
addikt
válasz torma1981 #14012 üzenetére
lehetséges, számomra is furcsa hogy mindenki írja így jó úgy jó, nálam meg gáz.
amúgy sem valami kényelmes fajta, próbáltam régi drivert új drivert, ugyanaz volt.
Van térhatás, de az előzőmhöz képest ez 0, annál csukott szemmel teszteltem bf4, mindíg tudtam pontosan merről jön a hang, ennél pedig nem
már mindegy pénz a zsebbe keresek másfajtát.esetleg valaki tudna ajánlani valamit? a tiamat 7.1 ről van tapasztalat? a tritton pro 5.1 esetleg?
[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
torma1981
veterán
válasz spanglee001 #14014 üzenetére
Akkor lehet neked nem jött csak be. Mennyid van rá a keret?
Sharkoon X-Tatic Pro én egy ilyet tuti kipróbálnék. Jókat olvastam róla. Valós 5.1
Vagy netán CM Sirus az is 5.1[ Szerkesztve ]
-
bombibmw
veterán
válasz spanglee001 #14016 üzenetére
A Razer fizetett a legtöbbet,ennyi.
Nem éri meg az árát és virtuális 5.1/7.1 kb ugyanaz,mint a sok hangszóró.
Ajánlom a HyperX Cloud-ot,szól úgy,mint a Siberia Elite szólt,de még sokkal hangosabb annál és brutál basszusa van.
Így megspórolsz 30k-t.[ Szerkesztve ]
-
spanglee001
addikt
válasz bombibmw #14017 üzenetére
az lehetséges. viszont a térhatás lenne a legfontosabb, bf4 alá kell.
a strix dsp nagyonjó volt, viszont nemvolt mély benne. ezen gondolkodom.
vagy akár lehet még ez is.
amit most betudnék szerezni gyorsba. sajna meghallgatni nem tudom őket csak ha megvettem.netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
bombibmw
veterán
válasz spanglee001 #14018 üzenetére
Amióta megvan a HyperX,csak BF4-eztem.
Hidd el,nagyon jó!
Mondom ezt egy Siberia Elite után.
A robbanások brutálisak és hallani az irányokat is.
Aprón még van egy 20k körül.
Vedd meg és,ha nem tetszik,simán eladod 1-2k bukóval(vagy árában)![ Szerkesztve ]
-
d1abLo
senior tag
válasz spanglee001 #14018 üzenetére
Steelseries 9h. USB hankártyájával nagyon jó a térhatás go-ba simán kihallottam mindent. Viszont hangerő kicsit kevés, de a füles nagyon jól szigetel és birja is a strapát.
Astro A40-et térhatásban simán megalázza.Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
CsonkaImo
addikt
válasz spanglee001 #14021 üzenetére
Jó választás!
-
torma1981
veterán
válasz spanglee001 #14021 üzenetére
Na mondtam én. Jókat mondanak róla.
-
spanglee001
addikt
válasz torma1981 #14023 üzenetére
okés a g35 re is ezt mondtátok az iponos tesz meggyőzött
ez tuti valós 5.1 nem virtuális, van külső karim is arról is mehet, saját hangkarija is van, ha ez sem jó, akkor a házimozi hangfaljait fogom egy sisakra erősíteni, az asszony meg kap egy pár füldugót[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
d1abLo
senior tag
válasz spanglee001 #14024 üzenetére
Embere válogatja, nekem nem tetszett. Szerintem ez a "valós" technológia eléggé parasztvakítás. Sok fejest próbáltam már vagy volt olcsóbbtól a drágábbakig (most Astro A40-et űzök, nem a legolcsóbb mint közismert), de nekem eddig a steelseries 9h jött be a legjobban térhangzásra. Az már más hogy hangminőségre, meg hangerőre sokkal jobb az Astro. Van sok más pozitív / negativ tulajdonsága is de azt most nem részletezném.
Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
#hpq
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a "Creative Tactic3D Alpha" oldalán lévő kék díszcsíknak világítani kellene vagy pedig megtévesztő és amiket találok képeket az egy hasonló fajta csak? Mert nálam nem világít.
Előre is köszönöm!// -
-
Baelshar
újonc
Sziasztok !
Az lenne a kerdesem hogy a Siberia v3 prism jobb mint az elite prism vagy a 2 egy szint korul mozog ? Hangzasba pedig a v3 prism jobb mint az elite prism ?[ Szerkesztve ]
-
spanglee001
addikt
cm storm sirus, sokkal jobb mint az eddig próbáltak
(cavimanus, strix dsp, g35, )
ez már megfelelő onnan jön hang ahonnan kell, és annyi amennyi kell
elég masszívnak tűnik, kényelmes is.netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
torma1981
veterán
válasz spanglee001 #14033 üzenetére
Mennyi volt? Amúgy tényleg egy masszív cucc.
-
CsonkaImo
addikt
Battlefield 4-ben nagyot szól az biztos, én is elégedett voltam vele. Beállításokkal még többet ki lehet belőle hozni, főleg ha bejárattad.
-
bombibmw
veterán
Grat hozzá!
Csak megtaláltad,amire vágytál. -
CsonkaImo
addikt
válasz spanglee001 #14037 üzenetére
28-ért vettem fél éve. Jól felment az ára.
-
d1abLo
senior tag
válasz spanglee001 #14037 üzenetére
iponból amúgy se érdemes venni semmit, nekem 4 hónapig volt bent a cuccom garancián.
[ Szerkesztve ]
Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
Tomeee1989
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani a Roccat kave 5.1es fülesem helyet egy jobbat vagy egy ugyan olyan tudású fülest 20k-ig?
Köszönöm előre is a választ.
-
zsoika
addikt
Sziasztok! Karácsonyra ha minden igaz összeál egy Zalman ZM-MIC1 csiptethető mikrofon+ Takstar/ Invotone HD2000 füles+ ASUS XONAR DGX hangkártya kombó. Mindegyik ajánlások alapján lett összeválogatva BF3 hoz. Kicsit belemerülve a történetbe már látom hogy ez a szett a minimum, ennél nem szabad lejjebb adni. Összeadva kicsivel 20eFt alatt vagyok.....az jutott eszembe nem jártam volna jobban ennyiből egy USB-s fülessel Plreative Tactic3D Alpha kb fele enyiből kijön?! Kíváncsi vagyok lesz e változás a mostani valós 5.1 es OZONE Strato-hoz képest.
-
#hpq
aktív tag
Még egy kis segítséget szeretnék még kérni azoktól akik Creative alphát használnak. Amikor használom az USB-s csatlakozót, videónál, zenénél időnként ilyen apró halk kattanásokat hallani. (Nem tudom szakszóval mi lehet ez) Feltelepítettem az gyári programját, próbáltam úgy is, hogy kikapcsolok benne mindent plusz próbáltam másik USB-be csatlakoztatni. Létezik, hogy csak valami zavarná? Emlékszem egy nagyon régi creative hangkártyámnál volt hasonló. (Windows 8.1)
// -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen