-
IT café
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bernardo20
senior tag
no,most már biztos,hogy eladó!!! tessék vinni,mert nagyon jó cucc!!
-
Sianis
addikt
válasz Bernardo20 #901 üzenetére
Kép a fülesről? Mibe kerül? Posta?
-
Bernardo20
senior tag
Bővebben: link ez a füles.
hangkariról meg később küldök linket mert rohannom kell. -
Sianis
addikt
válasz Bernardo20 #904 üzenetére
Nincs rajta mikrofon...így sajna nem kell...
-
Bernardo20
senior tag
rajta nincs de van hozzá külön mikrofon amit adok hozzá.
ilyen:Bővebben: link -
cromex
tag
válasz Bernardo20 #906 üzenetére
hiszen ennek le van törve a két vége
hangkari? -
Bernardo20
senior tag
nincs neki semmije se letörve.
hangkari:
Bővebben: link
csak a kártya 18-19 rongy körül van. -
deedee
őstag
válasz Bernardo20 #908 üzenetére
nem akarom rontani az üzletedet,de jól utánanéztél a hangkari árának?a későbbi esetleges viták elkerülése érdekében.... kicsit sok az a 18-19 k
-
deedee
őstag
válasz Bernardo20 #910 üzenetére
ugye no harag?
-
Bernardo20
senior tag
új ára 20k
-
Sumi1
csendes tag
Hello! A Zalman 5.1-es fejhallgatón van külön hangerőszabályozó, mert ezt sehol nem olvasom, meg a fotókon sem látom! Számítógépen ok, ott lehet állítani, de mi van akkor, ha egy 5.1 egyes kimenettel ellátott dvd-re akarom rákötni!? Segítségeteket előre is köszi!!!
-
Bernardo20
senior tag
Szia!
Nincs rajta külön hangerőszabályzó, nem véletlen,hogy nem látod a képeken sem.
A dvd lejátszók menüjébe lehet állitani a hangszórók hangerejét(ekvalézer).
De szerintem ezt igy nem nagyon lehet rákötni egy dvd játékosra,mert ennek jack csatija van mig a dvd-be rca megy. esetleg akkor lehet, hogy van egy külső hangkártyád és azt tudod opticai kimenettel összekötni a dvdvel.
szerintem... -
cskamacska
addikt
Zalman ZM-RSA-t drágapénzért megveszed, s rá tudod kötni a fülest a DVD játékosra.
RSA:Bővebben: link
Teljes termékcsalád:Bővebben: link
Egyébként szerintem jól néz ki a dobozka, de legalább jó drága.
[Szerkesztve]"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Stalker-2572
addikt
Játékhoz melyik fülest ajánlanátok? (keret 25e) ja és még valami, ehhez milyen hangkártya kell? Most SB live 5.1-em van de írtó szar a driver támogatottsága
All Black...
-
Stalker-2572
addikt
-
Bernardo20
senior tag
válasz Stalker-2572 #919 üzenetére
kicsit olvass vissza...ha lusta vagy akkor a zalman és a medusa között gondolkodj,meg egy audigy2be!
-
jungleboy
csendes tag
Sziasztok,
Nem tudja valaki, hogy jol lehet kapni MEDUSA fejhallgatót Budapesten? Egy helyen láttam, de ott valami 18 körül adták volna, az meg egy kicsit sok. Esetelg valami online webáruház? -
Lacza
senior tag
A Zalmannál a végén az M betű a mikrofont jelöli?
Béláim!!! Gyúrunk vazze?
-
Lacza
senior tag
-
Lacza
senior tag
válasz Bernardo20 #926 üzenetére
Jó ár az Én is most ruházok be: 9,5k Schenker-nél
Béláim!!! Gyúrunk vazze?
-
DummyBoy
senior tag
Halihó!
Sharkoon 5.1-es fejeseket próbálta már valaki?
Nem az USB-set ... hanem a Cosmic-ot?Life is shor...
-
Bernardo20
senior tag
nagyon haldoklik a totyik! Már mindenki tud mindent ezerkről a fülesekről?
-
deedee
őstag
válasz Bernardo20 #930 üzenetére
aki vett,az már értekezett róla itt a topikban és most ''már csak használja'' a fülesét...mint én is...
-
Mankó
veterán
Nekem csak most jön össze a lehetőség, hogy ilyen fülhallgatót szerezzek és hát TEAC 5.1 HP-10-et vennék. Esetleg van valakinek ilyen kütyüje?
Már mindent összeolvastam az Ozalkiról meg a Zalmanról, de írtak jót is , rosszat is.
Kezdetekben pedig a TEAC-ről jókat olvastam. Érdekelne, hogy ez az idők folyamán hogyan változott a TEAC-kel kapcsolatban, illetve, hogy az itteni felhasználók, mit nem és mit ajánlanak.
A válaszokat előre is köszi. -
Mankó
veterán
Engem is éredekelne ez a Sharkoon 5.1-es fülhallgató.
Milyen 5.1-es fülhallgatót érdemes mostanában venni?
Mennyire éri meg olyan fülest venni, amihez jár külön erősítő is?
Sokan istenítik a Zalman fülesét, de ahhoz pl. nem jár a külön erősítő. Nekem egyre jobban tetszik ez, de hátha van akinek ettől jobban bejött egy másik fajta. A hangkártyám Audigy 2 ZS, ehhez ajánljatok egyet. Felhasználási terület: a szuokásos, zene , film, (AVI, DVD) játék.
Ja igen, és jó lenne hozzá mikrofon is.
[Szerkesztve] -
zidane_
csendes tag
Üdv 5.1-es füles fanok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek, hátha nem kellene tovább keresgélnem eme totyikban, hogy a következő problémára megoldást találjak...
A ami napon sikerült egy Zalmi 5.1-est beszereznem és az üzembehelyezése után azt kellett tapasztalnom, hogy a bal első hangszóró nem szól...!
NF7-es alaplapom van amire integrálva van az 5.1-es hangkari, audio driver fenn, winben az 5.1 audiónál bekapcsolva és semmi hang bal elölről... Csak hátulról szól hallkan vmi. A többi sávval semmi gond. Vajon mit nem csinálok jól?
Köszönöm segítségetek!
üdv:zidane_Az élet egy irtó szar játék. De a grafikája kurva jó!
-
FerQleS
csendes tag
Nah, emberek!
Elszántam magam, és rendeltem egy Shark 5.1-et. Idáig nem sokmindent lehetett róla megtudni, úgyhogy vállalom a tesztet!
[link]
Holnapután megjön, aztán majd látjuk...
Da ha gagyi szar lesz akkor földhöz vágom, megtaposom, felgyújtom... [L]
[Szerkesztve] -
Zomb€€
őstag
Sziasztok.Nekem csak annyi kérdésem lenne hogy ha a zalman fülesnek 3 bemeneti csatija van akkor hova lehet dugni a mikit?
Mert nekem a hangkarimon 3 hely van csak."Egyszer fent...egyszer fent!"
-
-
FerQleS
csendes tag
Igazából nem tudom, hogy pénzkidobás-e, mert nincs összehasonlítási alapom az ilyen ozakikkal meg zalmanokkal szemben. Folyamatosan az járt az eszemben, hogy csak nem véletlen kerülhet egy x összeggel drágábba, és talán tényleg megéri a pénzét.
Átnyálaztam ezt az egész fórumot, és amikor valami kezdett megtetszeni, akkor jöttek a következő sárbatipró érvek mellette, és ez nagyon lezúzta a kedvem! Erről a Saharkról még senki nem írt rosszat (igaz nagyon még jót sem), tehát elhatároztam, hogy csinálok egy zsákbamacskát...
(most melóm van, később folytatom...) -
FerQleS
csendes tag
*****SHARK*****SHARK*****SHARK*****SHARK*****SHARK*****SHARK
Nah...szóval.
Mikor megérkezett úgy bontottam ki, mint kisgyerekkoromban a szaloncukrot. Meg is lepődtem...egy papír dobozba volt beledobva, némi zacskós lefedettséggel. Nem erre számítottam, mert a mediaban amivel találkoztam( asszem a medusa, de nem 100), az nagyon igényesen volt kivitelezve, bársony belsővel, nehogy sérüljön a cucc.
A második meglepetés a picike erősítő volt, képen jóval nagyobbnak képzeltem, de valójában nem sokkal nagyobb mint egy cigisdoboz, sőt még laposabb is.
A harmadik furcsaság az volt, mikor ebbe a kis erőlködőbe bedugtam a füles csatlakozóját. Na hát még egy ekkora gagyi szart, mint ami a kábel végén fityeg!! Egy műanyag csati, ami nagyon szarul van kivitelezve, olyan mintha nem is ehez a bementehez lenne gyártva! Bedugtam, semmi kis kattanás vagy valami ami igazolta volna, hogy ez így jó. Na mind, gondoltam másképp csak nem lehet, rápróbálok.
USB-be be, azonnal felismerte, winampot már indítottam is és startolt egy jó kis dübörgős netrádió (justmusic fm). Egy pillanatra nem tudtam, hogy melyik füles melyik fülemre való, de valahogy rájöttem, hogy amelyiken a mikrofon figyelget, az a balos. Azért megejthettek volna sharkék egy kis L vagy R betűt kirakni. Na mind1.
A fejemre raktam, feltekertem a hangot, és csak néztem!
Néztem mert hang nem jött belőle. A vezérlőpultban át kellett állítani a hangoknál USB divájszra a dolgokat. De csalós volt, mert ezt megtettem és még mindíg nem szólt...ekkor már csak a winamp restartolása kellett neki éééés...vártam azt a borzasztó műanyag recsegős hangot, amitől nagyon tartottam, de ahogy beindult a zene, csak hátradőltem a székemben egy széles mosollyal, és nyugtáztam, hogy joooooo.
Nagyon szépen kivehető minden hang és elkülöníthető egymástól. A mély szépen, testesen morog, a hangok pedig nagyon cool ahogy szaladgálnak jobbra-balra. Meg voltam elégedve, bár itt még csak a stereonál tartottam.
Hozzáteszem, hogy ez előtt nekem soha nem volt rendes fülesem, és ezért ez az élmény nálam lehet hogy fel volt nagyítva egy kissé. Habár arra nagyon kényes vagyok, hogy hogy szól a zene korülöttem, és ez tényleg kielégítő!
Eztán feltettem a hozzá járó progit, ami szintén nem az a túlcsicsázott állapotban található meg ( a maga kis papírtokjában). A lehető legegyszerűbb programot írták hozzá. Van egy hangerőszabályozó, egy teszt lehetőség, ahol ki lehet próbálni a hangszórókat külön-külön és egy zaktoló hang kürbefuttatásával(mindenki látott/hallott már ilyet), és egy equalizer rész. Itt két kategória van: Game és Movie. Ezeken belül meg sok-sok lehetőség. Azért azt kicsit bánom, hogy egy Music részt nem iktattak bele, de ez volt a legkevesebb, mert bármilyen saját presetet be lehet állítani és el lehet menteni, tehát 3 percen belül már meg is volt a saját zenestílusom beállítása.
---Most el kell zúznom ebédelni ---
[Szerkesztve] -
Zsadi
őstag
Majd ha lesz lehetőséged, COD1 EAX-ot próbáld már ki pls!
Nekem is, más ismerősnek is, Audigy2 + COD1 EAX valahogy nem jó 5.1-es fülessel.
Az effektek recsegnek, csattognak, és nem jövünk rá hogy miért. COD2 EAX-al semmi baj nincs.
Más 5.1 füles tulajt is kérnék (már akinek módja van COD1 EAX-t kipróbálni), hogyha lesz ideje, nézze már meg hogy Nála működik-e.
Thx előre is!
[Szerkesztve] -
FerQleS
csendes tag
Már túl vagyok rajta, sőt az egész hétvégét úgy nyomtam végig, csak ezt még nem írtam meg a leírásban .
Szóval semmi recsegés meg ropogás nincsen...tökéletesen szól!
Viszont elég birka vagyok, és nem tudom hogy a cod menüben nem tudom mi a külonbség eax és eax között, mert ha jól emléxem számokkal vannak jelölve. Én asszem az Eax1-re állítottam! -
FerQleS
csendes tag
Folytatásként már nincs sok kedvem még egy regényt írni...lusta vagyok...
Mint az előzőben látszik, a Cod le lett tesztelve, és tény hogy még azt is hallom ha az atyaúristen közlekedik egy fal túloldalán.
Filmtesztelésre A Gyűrűk Ura 1-et forgattatam meg, garantált jó minőségben (eredeti gyári DVD)
Jelenet: Mória, támadnak az orkok és az ő nagytesű barátjuk.
Aszittem oda hu**ozok magam alá, annyira jó volt! Semmi külső behatás, csak a film és a hangok! Olyan effekteket is hallottam amit előtte még sosem, és nem azért mert nem láttam még 30x a filmet és szar házimozink van!
Na tehát a saját véleményem: mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom ezt a bizgentyűt, aki nem sajnálja érte a 20 forintot!!! Nem fogja senki megbánni!
Aki viszont mégis fikázodásra adja a fejét, mert nem elég jó neki, az vegyen magának Pioneer SE-DIR800C fülest 98Ft-ért, és kapja be!!! ([link] -
Zomb€€
őstag
Igazán leköteleztél a tesztel,meg is jött a kedvem hozzá"Egyszer fent...egyszer fent!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Elterelik a sofőrök figyelmét a vezetéstámogató rendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itt az új LOGOUT!
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hálózati / IP kamera
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- További aktív témák...
- ELADÓ : EVGA RTX 3070 Ti FTW3 Ultra (08G-P5-3797-KL) videókártya
- HP 250 15.6 inch G9 Notebook PC, 15.6", Windows 11 968Z0ET 2 év garancia számla névre
- Kifogástalan IPhone 13 Pro Max 1 TB, Sierra Blue, 100%-os gyári akkumulátorral, függetlenül Eladó!
- Apple 20w adapter bontatlan gyári!!!
- Thinkpad T15 Gen2i 15.6" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe gar
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen