Új hozzászólás Aktív témák

  • FRIZ 22

    senior tag

    Megvan a Speed-Link Medusa 5.1 (18.000,-Ft)
    Eddig csak max. 5000 forintos füleseim voltak (Philips, Sony, Genius) tehát nálam ez nagy előrelépés.

    Első benyomások.
    A csomagolás az egyik legjobb, óriási fekete dobozban a füles középen, fekete selyembe besüllyesztve, és egy kis piros szalaggal átkötve.
    A füles kitűnően eldolgozott, rácsos külső rész, plüssszerű kényelmes felfekvő felület, rengeteg és főleg elég hosszú kábel, aminek a bekötése pofonegyszerű. Külön állítható csatornák (front, rear, center/bass, vibra(bass)) + egy általános hangerő szabályzó, amivel kilehet kapcsolni a mellékelt erősítőt. Nem gondoltam volna de a mikrofon is nagyságrendekkel tisztább, érthetőbb jelet ad le, mint pl. a Genius. A basszus brutálisan dübörög, a vibra tekerőt teljesen felcsavarva a füles szinte leesik a fejről. Fejhallgató tartó, amit kétoldali ragasztóval bármely sima felületre felrakható.

    Hátrányok (sajna ez is van):
    Gerjed az erősítője, de nagyon. Nálam csak a számítógép alatt a földre rakva van csendben. Vagy ha alufóliával körbetekerem??!?!?!?
    Hiányoznak a magas ciripelő hangok, de ez lehet csak beállítás kérdése.
    Ne várjuk el, hogy az 5.1 térhatás ugyan úgy átjöjjön, mint egy 5.1-es hangfal szettnél. Ezért nem is jön át :) A front és center azért szépen különválasztható, de a rear már beleolvad a frontba. De azért nem rossz, már csak azért is, mert a játékon belül most már nem kell átállítani a hangot, ha 5.1 hangfalkészlet után estefelé, hogy a család is aludni tudjon, átváltok fülesre.

    [Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák