Új hozzászólás Aktív témák

• devil-k

nagyúr

válasz _Smooth #6163 üzenetére

Nah, igen, a passzív 3D technológia előnyei:

- olcsó hozzá a szemüveg
    - sok embert ki tud szolgálni (persze ez nem azt jelenti, hogy a 40" TV-t 10 ember nézze)
    - nem fárasztja az ember szemét (?!?!) - ezt nem tudom hivatalosan alátámasztani/megcáfolni, nem végeztem orvosi kutatást.

Mást nem tudok felhozni mellette. Eddig akárhány emberrel beszéltem erről, hogy miért szereti, akkor azt a választ kaptam, hogy azért mert 2.000 Ft-ba kerül 10 db szemüveg. Nyilván ha itt ráül a gyerek, megrágja a kutya, vagy eldugja a nagyi, akkor nem ér akkora anyagi veszteség. Kiveszel a dobozból egy másikat és kész.

DE

2 db 3D aktív szemüveg sem egy ökör ára már, mint pár évvel ezelőtt. Most kb. 5.000 HUF 2 db. Igen, tudom, a másik még mindig olcsóbb. Nem is beszélve arról, hogy az átlag ember azt sem tudja, hogy mi az az aktív vagy passzív 3D technológia. Mi a legfontosabb kérdés a MM-ban ilyenkor az "átlag" vevőnek? Mennyibe kerül hozzá a szemüveg, ha a gyerek eltöri.

Egyébként haver is addig passzív 3D párti volt, amíg meg nem látta az aktív 3D-t és azt, hogy nem a belső lejátszóról etetem a vasat, hanem külső médialejátszóról. Egyből más lett az arcán a vigyor. ;]

Nem tudom, hogy mennyire pletyka-e vagy sem, amikor majd kiteszik a polcokra az új TV-t akkor meglátjuk. Vagy ha szerencsénk van, akkor előtte. Annyira nem hoz lázba a 3D.

[ Szerkesztve ]

- mozi bolondéria -

Új hozzászólás Aktív témák