Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Synology NAS
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AliExpress tapasztalatok
- Mikrotik routerek
- Milyen routert?
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
válasz ANDROID??? #59969 üzenetére
Ha kicsit vissza olvasnál tudnád a választ. Erről is volt szó. Szerintem ezért nem válaszolt senki. Amúgy segítek 1700bt a befutó a leírtak alapján én ezt venném a kettő közül. Vagy egy adam audio.
[ Szerkesztve ]
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
ANDROID???
addikt
válasz ANDROID??? #59952 üzenetére
Senkinek sem véleménye, sem tapasztalata?
-
dudika10
veterán
válasz ANDROID??? #34947 üzenetére
Ez tök jó, de hova akarsz kilukadni?
Hogy egy pár éve 100k környékén vesztegetett minihifi használtan jobb lehet, mint egy 30k-s rendszer újonnan? Ez nem lep meg senkit valószínűleg, csak nem tudunk mit kezdeni vele.
Rengeteg ilyen létezik még, egy jelentős részük hulladék. Vagy van olyan a használt piacon, amit valaki ismer és tudja, hogy jó vagy nincs...Mintha a pénzügyi tanácsadóm azt mondaná, hogy töltsek napi 6-8 órát a tőzsdézéssel, mert nagyot lehet szakítani kis szerencsével. Idő, energia és szerencse kell hozzá, mert senki nem tudja előre, mi fog történni. Pont olyan, mint a használtpiac.
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
ANDROID???
addikt
válasz ANDROID??? #34944 üzenetére
Esetleg, ha valakinek lényeges lenne..
Igen a yamaha e410 simán kenterbe veri a 30 alatti fosokat. -
Francia91
veterán
válasz ANDROID??? #34870 üzenetére
Én azért nem adnék ki érte 280k-t...
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
mekker
őstag
válasz ANDROID??? #34835 üzenetére
Én nem szoktam ajánlani, és inkább csak olcsóbb 5.1-eket ismerek (pl. Logi Z 503, Genius 6000). Nekem ez volt a második lépés (tesco hangfal után), de már egy éven belül éreztem, hogy nem az igazi a hangzása.
Az egy utas szatelit nem képes lefedni basszustól 20kHz-ig a teljes tartományt. Tehát az a legfőbb baja, hogy lyukas lesz a hangképjük valahol.
A másik pedig az, hogy ilyen kicsi dobozokból csak alapos tervezéssel lehet jó hangot kihozni. Még egy 20 literes doboz is kompaktnak számít, nem hogy ezek a kb. él literes műanyagkancsók. Szerintem annyira nem hülyék a gyártók, hogy magukat szívassák a plusz anyagköltséggel.
Pl. Z 623 subja szerintem még önmagában nem lenne rossz egy kis csillapítással, és egy hozzá hangolt 2 utas szatelit párral. Csak hát valamiért ezeket az olcsó műanyag dobozkákat erőltetik (pedig az árba beférne).Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
flanki
aktív tag
válasz ANDROID??? #34844 üzenetére
"Egyébként ha valaki pl.: minimal-t hallgat és nem akar/tud (tök mindegy miért) drágább hangfalat beszerezni esélytelen egy Genius stereo-val, azokat a hangokat kicsikarni normálisan mint pl. 2.1-el. "
Ezen azért besírok...
Miért kell ugyanazt a témát feszegetni? Jópárszor fellett hozva már a 2.0 vs. 2.1, az összefoglaló nagyon is reális képet fest arról hogy mit érdemes megvenni egy átlag usernek. (ha ezt nem fogadjátok el akkor meg vegyetek olyan hangcuccot amilyet csak szeretnétek.)!
Vagy ti összebeszéltetek most vinczepeter2-vel?
Gyerekek nyugodjatok mostmár le, mert ez az értelmetlen vitázgatás nem vezet sehova!
Köszi mindenki nevében elöre is! -
.DLL
veterán
Úgy látom te is csak olvastál ezt-azt, meg nézegeted a képeket, és fikázod itt a tapasztalt tagokat, hogy ŐK nem hallottak még ezek közül semmit... Majd ha te is megtapasztalsz ennyi féle különböző hangdobozt, évek során, akkor nem rugózol ilyen teljesen felesleges témákon, mert már tudni és érteni fogod, nem kell magyarázat, hogy hádde hádde mér?. De sokakat nem érdekel ennyire a hang témája, ők megvesznek valamit, hogy szóljon, szól is, dübörög is azt jóvan, igazából nem érdekli őket a hangminőség. Persze a hangminőség is mást és mást jelent egyénenként, pl. az említett minimal zene felhasználók, és lehet (sőt adott áron belül biztos) hogy ami neki jobb, az obejktíven nézve rosszabb hangminőséget tud, mint ugyanannyiért egy sztereó, neki mégis ez utóbbi nem felelne meg a szubok miatt... van ilyen.
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
thornadoj
aktív tag
válasz ANDROID??? #34844 üzenetére
Az 1255-nek meglepően sok mélye van. viszont nem szórja úgy szét, mint egy 2.1, szóval alőtte ülve jön ki jobban, akár csak a többi hang. amikor a tesóm nálunk volt, és beült elé először (igaz feltekertem a bass potit, mert tudom hogy szereti a mély kiemelést), el kezdte keresni a mélynyomót. egyébként a z523-hoz képest sokkal pontosabb a basszusa (ugyan ott volt elhelyezve mindkét hangfal). a többi hangról ne is beszéljünk. am. játékhoz, filmhez jó lehet az is.
-
Bodz
nagyúr
Nem a szubjektív szépségről van szó. Te semmi gyanusat nem látsz a linkelt Bose 2.1-en?
Hidd el, a környezetnek semmi baja. Az emberek tobbsegenel csak rosszabb helyen lenne a Logitech.
[ Szerkesztve ]
-
dudika10
veterán
A 20 négyzetméteres, szellősen berendezett szoba hol nem jó környezet egy ilyennek?
Mit hallottál az ajánlottak közül?
Nem lehet kép alapján megítélni a hangfalakat?! Komolyan mondod?
De azért a Genius aggyibbnak tűnik, mi?!
A kérdések költőiek, kérlek, ne válaszolj rájuk!szerk.: azért felteszek még egy költői kérdést:
Mit szólnál mondjuk egy Volvo XC90-hez amibe egy 35 lóerős, 40nm-es motor került? Mert én teljesen nyugodt szívvel rá mondanám, hogy szar akár kipróbálás nélkül is. Tudod, a fizika az fizika, eddig is működött, ez után is fog.Fel akarsz bosszantani, de nem fog menni. Nagyon türelmes ember vagyok, egy egyszerű troll nem tud kihozni a sodromból.
Nem fogunk felülni a trollvonatra, de próbálkozz csak tovább nyugodtan. Biztos találunk olyan moderátort, aki szívesen elbeszélget veled a témáról.
[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
válasz ANDROID??? #34832 üzenetére
Saját akkor se kéne, ha ingyen adnák... Kb. 20 négyzetméteres, szellősen berendezett szoba, integrált hangkártyáról (ALC1150). Elsősorban filmezéshez lett vásárolva, de arra sem az igazi.
Elég gagyinak tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
válasz ANDROID??? #34828 üzenetére
Óóó, a csodás Z333... Ocsmányul is szól, meg ráadásul a tweeter is kamu.
-
dudika10
veterán
válasz ANDROID??? #34828 üzenetére
Mondanám, hogy keresd vissza, hogy mit szoktam írni az MM-ben történő hallgatásról, de leírom, így gyorsabb:
Nem jelent túl sokat (nem tudom, pontosan hogy szoktam megfogalmazni, de ez a lényeg).Nyilvánvalóan nem MM-ben szoktam tesztelni (bár kellő tapasztalattal egyébként le lehet szűrni ott is a lényeget pikk-pakk).
Azért, mert én mindig 20 évesnél öregebb whiskyt iszom (sajnos nem igaz, mert nincs rá pénzem, 12 éveseket szoktam inni leginkább), és elém raksz egy 12 éves Ballentines-t, nem fogom azt mondani rá, hogy szar, mert hát végül is folyik, tehát meg lehet inni (egyébként nem szeretem, a legfiatalabbal ki is lehet krgetni a világból, akárcsak a Johhny Walker red label-lel). Továbbmegyek, össze se fogom hasonlítani a kettőt.
De a Highland Park vagy a Dalmore 12 évese klasszisokkal jobb, azokkal már van értelme összehasonlítani, és simán szar lesz.Még egyszer leírom: a konstrukció halva született ötlet.
szerk.: Próbálom kitalálni, de nem tudom, hogy mit is vársz ettől az egésztől (illetve dehogynem tudom, vettél egyet, olvastad, hogy nem jó, és most a kognitív disszonanciát fel kell oldani, de ez itt biztosan nem fog megtörténni). Helyből tudok magamon kívül itt 3-4 embert - aki fene tudja mennyire aktív, mostanában én se vagyok túlságosan az -, aki komoly tapasztalattal rendelkezik az alsótól a felső kategóriáig. Hirtelen megváltozik a véleményük / véleményünk szerinted?
[ Szerkesztve ]
-
dudika10
veterán
válasz ANDROID??? #34824 üzenetére
Most komolyan vizsgáztatni akarsz?
A Z213-at, 313-at, 333-at, 526-ot és a 623-at biztosan. Mi van még piacon jelenleg? (Holnap megnézem, hogy itt a helyi -Németo. - MM-ben mi van kiállítva éppen.)
De hogy őszinte legyek, kár meghallgatni őket, én is a csodában reménykedve teszem minden egyes alkalommal. A konstrukció nem működik, és erre tök egyszerű fizikai magyarázatok vannak. Még 10x-es áron a Genelec se tud csodát művelni.
[ Szerkesztve ]
-
válasz ANDROID??? #34821 üzenetére
Hallottam a z-3, z-2300, z623 meg valamelyik X-est, 2-3 creative darabot meg pár noname bögreszettet. Mind vicc, bár tény, hogy a márkásak valamivel jobbak, de persze ez az árukon is látszik.
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
Francia91
veterán
válasz ANDROID??? #34821 üzenetére
Na, én is hallottam már jópár 2.1-es Logitech csodát, sajnos a család egy része jó ideig azt hitte, hogy azon szépen szól a zene, kell a mélynyomó.... Aztán meghallgatták a ModeCom 120U-mat, na azóta lemondtak a 2.1-ről... Keresztfaternak lett egy 1250B Genius, mert az is sokkal szebben ad vissza minden tartományt, mint a 2.1-es Logitech-ek nagy része, unokabátyám szintén lecserélte a 2.1-es Genius-át egy Solo 6C-re...
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
sheep
addikt
válasz ANDROID??? #34715 üzenetére
Ááá, erre nem is gondoltam
meg fogom nézni ha hazaérek@lezso6:
igen, olyasmi
kipróbálom majd a telefonnal, aztán meglátjuk, ha tényleg csak egy kondi akkor megjavíttatom vkivelKöszönöm a gyors válaszokat!
[ Szerkesztve ]
9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, HP Reverb G2
-
SunMount3r
nagyúr
válasz ANDROID??? #34386 üzenetére
Egyik se néz ki rosszul szerintem (sokkal inkább ezek, mint valami műjanyag' bögreszett), de a 1250-nek a fekete potijain alig lehet látni a kis bemélyedést, ami a hangerő állását jelzi, ezért szimpibb egy kicsit a krómos potis 1255. De ezt is meg lehet oldani, pl. én egy kis matricát raktam rá, hogy lássam merre áll éppen.
-
PpenoO
őstag
válasz ANDROID??? #34296 üzenetére
Bocs, hogy ismétlem önmagam de szerintem rendeld meg mindkettőt, szóljon napközben is hogy bejáratódjanak, főleg a Ratsel. Amelyik rosszabbul fog szólni küldd vissza 14 napon belül...
U.I.: feltételezem mindkettőhöz ratyi gyári jelkábel jár, érdemes valami normálisabbal tesztelni. Persze ne ujjnyi vastaggal.
[ Szerkesztve ]
-
válasz ANDROID??? #34296 üzenetére
Egyiket sem hallottam. De azt nem árt tudni, hogy a 2.1-ek hangminősége azonos áron mindig jóval gyengébb egy 2.0-nál.
-
válasz ANDROID??? #34294 üzenetére
Mármint egymással szemben lévő nagy felületek a szobában. Pl üres falak. De mindegy, ez majd kiderül, nem lehet ennyiből megmondani, hogy akkor most jó lesz-e vagy sem. Nagy problémák leginkább az üresebb szobákkal szoktak lenni.
-
válasz ANDROID??? #34292 üzenetére
Igazából nem a fal közelsége a probléma, hanem a szemben lévő nagy üres felületek.
-
válasz ANDROID??? #34290 üzenetére
Franc tudja. Hangminőségben a Solo 6C biztosan jobb. Valószínűleg mélyben is, mert térfogatra kb ugyanakkora és abban dupla 6.5" van. Ez volt az elmélet.
-
ANDROID???
addikt
válasz ANDROID??? #34283 üzenetére
Valakinek van esetleg tapasztalata mindkettővel?
-
erik365
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest