Aktív témák

  • Hydra SR

    addikt

    HDR próbálkozások, még csak gyakorlás, igyekszem megtalálni az egyensúlyt a látványosan HDR de még nem durván természetellenes között. Polár volt fönt (de lehet, hogy nem kellett volna). A képek tartalmát nem kell véleményezni, semmi más célom nem volt csak az, hogy víz legyen rajta, felhős éggel és erős ellenfényben, amúgy a kompozíció marhára tökmindegy volt. Viszont olyan sokat nézegettem őket, hogy már nem tudom, melyik néz ki az emberi agy számára még félig-meddig természetesként elfogadhatónak:
    [kép][link] [kép][link]
    [kép][link]

    Oracle: csináltam egy nagyon durva dinamikaátfogást igénylőt is, 1db RAW-ból és egészen meglepően hatalmas a RAW átfogása, és ISO100-on még a képzaj sem lett durva, viszont irtózatosan befogadhatatlanul természetellenesek a fények ha minden részt láthatóvá teszek, akárhogy állítgatom. A HDR-t nem mutogatnám mert nagyon gagyi, de a két végét megmutatom amit a RAW-ból ki lehetett hozni +2 és -2 között:
    [kép][link] [kép][link]

    A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.

Aktív témák