2013. május 20., hétfő

(#751) Hydra SR válasza Jinxx (#749) üzenetére

Hydra SR
(PH! addikt)

hali01-nek voltak ilyen képei, neki van ilyen obija. Én is kipróbáltam csak ott és akkor épp nem találtam hozzá passzoló témát, egy rém unalmas képet csináltam Szentendrén a Templom dombon, meg egy csoportképet a fotóstaliról amin a szélső emberek 20-30 kilóval könnyebbnek tűnnek, meg egy portrét werttzuiról akinek olyan hidroglóbusz feje lett amilyet még nem láttam :) Makrózni is egész jó, egyetlen baja, hogy az élességet nagyon rosszul látod rajta, ezért gáz az MF, ezért nem ér meg nekem 45000-et.
De a szentendrei fotóstalis képeim fönt vannak a Nagy PH!otóstalálkozós topicban, ha esetleg érdekel.

A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.

(#752) Jinxx válasza Hydra SR (#751) üzenetére

Jinxx
(senior tag)

Naná, hogy igen. Egyébként láttam már ezeket, csak nem tudtam, hogy ilyennel lőtted. Werttzui nagyon komoly lett! :DDD Na, megyek úgy tenni mint aki dolgozik. :)

(#753) Hydra SR válasza Jinxx (#750) üzenetére

Hydra SR
(PH! addikt)

Apróneten meg az EF-S 10-22-t hirdeti, pedig nemrég vette és akkor nagyon tetszett neki.

A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.

(#754) Jinxx válasza Hydra SR (#753) üzenetére

Jinxx
(senior tag)

Nekem pedig az 50/1.8-a kellett volna, azt is eladja, de nem sok a keret mostanában, 15-öt a hülyének is megér. Na, ne offoljunk szét a topikot. Ez már majdnem chat, vagy msn. :D

(#755) j.bravo válasza Jinxx (#747) üzenetére

j.bravo
(PH! addikt)

Jó képek ezek mit akarsz :) Kicsit nekem talán túlszaturált az első kettő, de nem vagyok benne biztos, vagy mégis? :F:B Szépen megtaláltad a tulipánágyás mögött azt a házikót, olyan ''gyere Hollandiába merazjó'' fíling, tetszetős. Az utsó pedig szép kompozíció.

Hydra SR: hmm, nem is rossz. Általában nem szokott ilyen jól kinézni az egy db raw-ból gyárott hdr, ügyesen csinálhattad. A többit nem mondom, úgyis tudod :D

"Kreatívkodjunk!" PH!otóstopik: http://bit.ly/N1Tlv4 Csevely: http://bit.ly/L1DLFL Kapcsolja ki! Hasznosítsa újra! Cserélje takarékosabbra! Sétáljon, kerékpározzon!

(#756) Jinxx válasza j.bravo (#755) üzenetére

Jinxx
(senior tag)

Köszi szépen! Akkor elértem amit akartam (naggyából). Mindegyik kép a temető ravatalozójáról készült, az első kettőnél azt próbáltam elérni, hogy valami nagyon vidám képet csinálni róla, szaturációhoz nem nyúltam, csak a színegyensúlyhoz, talán attól lett kicsit színesebb, bár élőben is eléggé kontrasztos és színes volt minden. Az utcsón pedig minél drámaibb hatást akartam, de az nem lett olyan jó. Nem tudom hogy kell Sin City hangulatú képeket gyártani. :DDD

(#757) ThufirHawat

ThufirHawat
(senior tag)

Na akkor....
Kosbor fotózás a Vértesben 2007. május 12-13. vagy május 19-20. hétvégén. Kérlek titeket, hogy akit érdekel, az a privát e-mail címemre (admin@miklosrabi.com) dobjon egy levelet, esetleg azzal az infóval, hogy szombat vagy vasárnap lenne-e neki a megfelelőbb.
Részleteket e-mail-ben megbeszéljük.

Képeim, írásaim: http://www.miklosrabi.com

(#758) _Gudella

_Gudella
(őstag)

Rég jártam erre, linkelgetek kicsit:

[link] Basszusgitárom

[link] játszottam az időzítővel

[link] találtam egy ilyet a mezőn

[link] Testament koncert

[link] Pók ami itt mászkált egy ideig a szobámban

[link] Lágymányosi híd

[link] Plitvice

[link] Mező itt nem messze

[Szerkesztve]

(#759) Fejo válasza _Gudella (#758) üzenetére

Fejo
(őstag)

Most fotóztam a kertünkben, feketerigó fióka és az egyik szülője, amint élelmet hoz neki. Kieshetett a fészekből, de a szülei nem hagyták magára (most már újra a fészekben pihen). Sajnos álvány nem volt nálam... :O

[link]

www.facebook.com/JozsefFerenczPhotography

(#760) D4rkm4n válasza Fejo (#759) üzenetére

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

Hogy került vissza a fióka a fészekbe?

Szerintem így is jó kép lett. PS-ben egy kicsit homogenizálhattad volna a hátteret, akkor nem is lenne olyan szembeötlő, hogy állvány nélkül lett csinálva. :U

(#761) Hydra SR válasza _Gudella (#758) üzenetére

Hydra SR
(PH! addikt)

A többsége jó, az utolsó 3 tetszik a legjobban bár a Lágymányosi hídról szerintem még hiányzik valami. A 2. és 4. nem annyira tetszik.

Fejo: aranyos, de nem látom be, mi hasznát vetted volna az állványnak. Maga a rigó mozdult be, azon csak az alacsony záridő segít.

(#762) Fejo válasza biggamer (#733) üzenetére

Fejo
(őstag)

Túl nagy lett az elmozdítás a két képpár között. ;)

www.facebook.com/JozsefFerenczPhotography

(#763) D4rkm4n

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

Egy kis archeikus nyelvlecke a nagyérdeműnek!

[kép]
[link]

(#764) Hydra SR válasza D4rkm4n (#763) üzenetére

Hydra SR
(PH! addikt)

Tetszik a nyelvezete :)
Egy kis kontrasztot dobhatnál még rá. Ez ff-re szinte mindig igaz, hogy magasabb kontraszt áll jól neki.

(#765) D4rkm4n válasza Hydra SR (#764) üzenetére

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

Engem is a nyelvezete fogott meg.
Azért elég sokmindent megtanulhat az ember a régi magyar nyelvről, ha megnéz néhány síremléket. Pl.: karátsony hava... Ilyenről sem hallottam még! :U

(#766) drkbl válasza D4rkm4n (#765) üzenetére

drkbl
(őstag)

azt még csak-csak kitalálom... de kis/nagyboldogasszony hava :F

(#767) drkbl

drkbl
(őstag)

Shrek elbújt [link]

[kép]

(#768) BEE

BEE
(PH! kedvence)

Falanx [link]
Egy elcsépelt téma [link]

BEE

Fradi volt, Fradi lesz, amíg a földön ember lesz !

(#769) werttzui válasza drkbl (#767) üzenetére

werttzui
(PH! addikt)

:DD :DD király találó cím :)

PENTAX

(#770) werttzui válasza BEE (#768) üzenetére

werttzui
(PH! addikt)

Az első textúra jellegű egész jó a második picit életlen de érdekes szemszög.

PENTAX

(#771) Terapeuta

Terapeuta
(őstag)

[kép][link]

Egyszerűen gondolkodni nagyon nehéz...

(#772) Hydra SR

Hydra SR
(PH! addikt)

drkbl: LOL :D

Terapeuta: ez hol készült? Nagyon látványos :C

(#773) D4rkm4n válasza Terapeuta (#771) üzenetére

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

Nagyon szép és részletgazdag! ;)

(#774) Hydra SR

Hydra SR
(PH! addikt)

Tegnap esti bűvészkedésem. Erre már készültem, hogy újhold legyen, szeles idő amitől vöröses az ég alja és eljussak a Lágymányosi híd pesti hídfőjéhez a kék órában. Kíváncsi vagyok, melyik lett szerintetek a legjobb.
[kép][link] [kép][link]
[kép][link] [kép][link]
[kép][link]

(#775) grabber

grabber
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Végre lett egy digitális gépem(Fuji A400).Igaz komolyabbat szerettem volna(S9600,Fz30),de az sose lett volna meg és még kezdő is vagyok,így örülök ennek a kis gépnek :)
Nem rég csináltam pár képet,igaz nem valami kreatív téma,de csak a gépet próbálom megismerni és fejleszteni a kreativításom.Eddig erre jutottam:

[link]
[link]
[link]
[link]
[link]

Próbálok majd minél több képet csinálni,ha az időm engedi.Addig is szívesen várok megjegyzéseket,észrevételeket és ötleteket :R
Az imageshack-nél,hogy lehet megoldani,hogy kis előnézeti képet beszúrjatok a forumba?Át kell méretezni a képet vagy az egyik linket kell bemásolni?

A világon minden szép, csak nem mindenki tudja értékelni a szépséget!      Samsung Galaxy Note 2 Titanium Grey

(#776) Hydra SR válasza grabber (#775) üzenetére

Hydra SR
(PH! addikt)

Asszem van ott ilyen link ami egy az egyben a thumbnailre mutat, de a direkt linkből is el lehet érni. Csak be kell szúrni a kiterjesztést elé még egy ''.th''-t.
Így: http://img231.imageshack.us/img231/4348/dscf0222dd1.th.jpg
Ebből ez lesz:
[kép]

Ja és légyszi méretezd le a képeket máskor, nem is fér ki és a file is nagy :)

[Szerkesztve]

(#777) Viszlát válasza Hydra SR (#774) üzenetére

Viszlát
(KORREKTOR)
LOGOUT blog

Nekem a harmadik (második sor első) jön be a legjobban a színvilága és az autók fényei miatt :)

Happiness isn't happiness without a violin-playing goat.

(#778) priusz válasza Hydra SR (#774) üzenetére

priusz
(fanatikus tag)

Szerintem jó mind. De, és ezért biztos megköveztek, nekem az FF jön be a legjobban.

Könnyu dolog bölcsnek lenni. Csak gondolj valami butaságra, aztán ne mondd ki!

(#779) Iscariah válasza Hydra SR (#774) üzenetére

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Professzionális mind, nekem az első és a 3. tetszik, de a 3. jobban! :C
Pont akartam kérdezni hogy hol vannak Lágymányosi hídról fotók, de kösz már nem kell :D
Egyik nap majd én is kihuppanok a hídhoz mert sztem az egyik legjobb látványosság, főleg nyugtakor színes ég alatt...

"Every passing minute is another chance to turn it all around" – Vanilla Sky

(#780) Hydra SR válasza grabber (#775) üzenetére

Hydra SR
(PH! addikt)

Szerintem az első lett a legjobb ezek közül. Viszont mindegyikre lehetne még tenni kontrasztot és színeket. Asszem minden Fujin van Chrome mód, azt nyomd be, jót tesz a növényes képeknek (is). Nem baj, hogy nem kreatív, a festészetet se a Mona Lisánál kell kezdeni, majd elválik, hogy eljutsz-e odáig és mikor. A gépet meg tényleg meg kell ismerni, és a fotózás alapjait is érdemes, mielőtt nekilátsz egyénit alkotni. Szerintem. Addig meg gyakorlás van, mi meg majd segítünk (amíg tudunk) :)
Az utolsó kettő még mindig nem töltődött be nálam (20-25% körül járnak), ez a kepfeltoltes.hu lassan egészen használhatatlan lesz. Izé, most látom, hogy az utolsó két linked tök ugyanaz.

Iscariah, priusz, Viszlát: köszi mindenkinek a véleményeket :)
priusz: én biztos nem foglak megkövezni, eleve nem is csináltam volna ff-et, ha nem látok benne fantáziát :)

[Szerkesztve]

(#781) grabber válasza Hydra SR (#776) üzenetére

grabber
(őstag)
LOGOUT blog

Rendben,köszi.
Nekem az utolsó kivételével az összes tetszik.Az utolsón eléggé látszik a híd állapota :( Meg kicsit világos lett,szerintem.De a többi gyönyörű :R
Az utolsó linket elrontottam,amúgy is homályos volt a kép a rossz idő miatt(a képfeltöltés nálam is lassú)
A Chrome módot nem találom.A gépben nem találtam ilyet,én csak a kontrasztot és a színmélységet tudom állítani.Amúgy ezek a képek csak első kiránduláson készültek,még a kijelzőt sem láttam annyira sütöt a nap.

[Szerkesztve]

A világon minden szép, csak nem mindenki tudja értékelni a szépséget!      Samsung Galaxy Note 2 Titanium Grey

(#782) drkbl válasza Hydra SR (#774) üzenetére

drkbl
(őstag)

Első inkább, negyedik a lámpa miatt nem annyira. Esetleg egy HDR az első lámpáival...

(#783) Terapeuta válasza Hydra SR (#774) üzenetére

Terapeuta
(őstag)

Nekem az tetszik ami Neked: az első. Tetszik ez a színes flincflanc.
Köszi én is :) és Grenoble (Fro) a kérdésedre a válasz ...

(#784) BEE válasza Terapeuta (#771) üzenetére

BEE
(PH! kedvence)

Jó lett ez a kép !
Ilyenkor sajnálom, hogy a kép csak kétdimenziós,
nem jön át rajta az a hatalmas mélység amit onnan fentről láthattál.

BEE

(#785) Oracle válasza Hydra SR (#774) üzenetére

Oracle
(senior tag)

a második sor 2. képe tetszik a legjobban :C aztán az utolsó :)

[Szerkesztve]

(#786) BEE válasza Hydra SR (#774) üzenetére

BEE
(PH! kedvence)

Minden képen van ami jó és van ami rossz.
Ami mindenütt rossz az a Hold, mert aprócska légypiszok lett,
leginkább képhihának tűnik.

BEE

(#787) marsu

marsu
(PH! kedvence)

Ma éjszaka csillaghullás várható!

Óránként 12-15 is előfordulhat ...

Akit érdekel a téma és szereti az eget fotózni, az ne hagyja ki!

:) ;)

[ Nyolc éve a PH!-n ] Press any key to continue ...

(#788) Hydra SR válasza marsu (#787) üzenetére

Hydra SR
(PH! addikt)

Hogy én ezt mióta várom, és azt hittem, augusztusig kell várni :) megyek fel a dombtetőre vagy anyámékhoz :) Köszi az infót :)

BEE: neked is köszi a véleményt, és a Holddal kapcsolatban igazad lehet, nem egészen olyan lett mint szerettem volna (csak hát nehéz beleszólni halandó emberként a Hold méretébe :DDD ) Nyáron, ha később megy le a Nap, akkor már lejjebb lesz a Hold a kék órában és a horizont környékén nagyobbnak szokott látszani a légköri torzítás miatt. Majd akkor megpróbálom újra.

(#789) marsu válasza Hydra SR (#788) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Hydra SR, főleg rád gondoltam ...

:C

Remélem jó kis képek lesznek!

Sok sikert hozzá!

(#790) Hydra SR válasza marsu (#789) üzenetére

Hydra SR
(PH! addikt)

Te figy, a neten sehol nem találok infót erről. Hol találtad?

(#791) marsu válasza Hydra SR (#790) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

RTL Klub hiradó ...

(#792) marsu válasza Hydra SR (#790) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Hmm... Érdekes, én sem találok róla semmi konkrét infót a neten.

Pedig ez volt az RTL Klub 18:30-as hiradójában, a hírek végén mondták ...

(#793) Hydra SR válasza marsu (#792) üzenetére

Hydra SR
(PH! addikt)

Na mindegy, hát lemegyek ide közeli építési területre állványostul-távkioldóstul amint véget ért a snooker VB közvetítés aztán lesem a hullást :) kicsit felhős az ég, ez gáz de talán nem takar mindent. Belekomponálom a kivilágított templomot :) (bár...kivilágított épületet nem lehet túl hosszú ideig exponálni...)

(#794) marsu válasza Hydra SR (#793) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Remélem igaz a hír ...

Az időjárás nem túl kedvező, picit felhős, de még változhat ....

(#795) _Gudella válasza Hydra SR (#774) üzenetére

_Gudella
(őstag)

nekem a második sorból a baloldali tetszik a legjobban

(#796) Hydra SR válasza marsu (#794) üzenetére

Hydra SR
(PH! addikt)

Nézegetem egy ideje, nem akar hullani :(
Gudella: köszi :)

(#797) Hydra SR

Hydra SR
(PH! addikt)

Na MOST láttam egyet ami egyértelműen az volt :)

(#798) Boxiné

Boxiné
(fanatikus tag)

Jó reggelt mindenkinek!
A múlt héten voltunk a Tropicariumban, csináltunk egy-két klassz képet.
[link]

Tudom, hogy a minőség nem a legjobb, de mentségemre szóljon, hogy eléggé párás volt a levegő, ez az aprócska majom pedig terráriumban volt. Nekem inkább ez a pillanat tetszik, ahogy sikerült őt lekapni.

"A mosoly a legrövidebb út az emberek között!"

(#799) Terapeuta válasza Boxiné (#798) üzenetére

Terapeuta
(őstag)

Jó ez a kép kéremszépen.. :C

(#800) Boxiné válasza Terapeuta (#799) üzenetére

Boxiné
(fanatikus tag)

Hú, hatalmas kő esett le a szívemről. Örülök, hogy tetszik. :DD

"A mosoly a legrövidebb út az emberek között!"

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.