Aktív témák
-
Pitbullcsiga
csendes tag
Sziasztok!
A P-660HW-T3 jó kábelre is vagy csak ADSL-re? Chelloval nem akar működni, legalábbis nekem. -
Joci??
senior tag
Sziasztok! bocsi hogy ide írom de nincs ennek a routernek saját topicja no most konkrétan a P320W tipusról lenne egy ilyen kérdés!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy
ilyet tud-e a router:
Az energiatakarékos működés érdekében a vezeték nélküli interfész előzetes ütemezés szerint be- és kikapcsolható,?Válaszotokat előre is köszöntem!
-
neduddki
nagyúr
HI!
Tanatma:- ))) kar hogy 2005ig, de benne van minden
[link]
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Erteni ken ehhez a torrentes izehez:- )))
Szovla emennyiben van port fw akkor az ablak kozepen levo ize az zold pipa es aszonygya hallozat rendben, h anincs portfw akkor piros elkiltojel, ce mind a ket esetben totl: -)))
udv
neduddki
p.s. nmertek a torrentetes iekhez es kulomosebben nem is annyira izgat;- ))) /bocsanat/ -
csibor
addikt
Utorrent és PW334WT,nem tudom a kettőt összehozni,van valakinek valami ötlete?
-
neduddki
nagyúr
válasz
-=shitty=- #32 üzenetére
HI!
Start>Futtatas>cmd
karakretes ablak felgyun beirod:
ping bix.hu v. ping 152.66.115.1
Felteszel eyg tuzfalat: za v. kerio aszem ez a ketto a leheto legegyszerubb,
za:
semminke ne agy permit allow-t mindig kerdezzen ra, az osszes szervert ellneben kitiltod /csak teszteles alatt, ekkor csunya dolgok kepesek kisulni ;megosztonal, skype etc. majd hasznlat alalt kell, de ez kesobb/ es nem esz nelkul kliklve megnezni, hogy mi torpeneik
kerio:
a program accest visszallitani mindegyik kerdesre es figyelni hoy mi torpenik
Es hogy valsozlaj egykorabbi kerdesre: aze kell geptuzfal, hogy lassam mi torpeneik a gepen:- )
udv
neduddki -
-
neduddki
nagyúr
válasz
-=shitty=- #30 üzenetére
HI!
az elejtol kezdve pingeld a router-t, meg egy fix kulso ip /pl bix/.
Szuszfalad ettol fuggetlenullegyen a gepeden, hogy lasd hogy valojaban mi is tprpenik , ki mit kar kifel es befele is
udv
neduddki -
-=shitty=-
aktív tag
sziasztok! valakinek volt már hasonló problémája? az a gond hogy valamikor hébe-hoba a router elveszití a kapcsolatot a szolgáltatóval ez miért lehet?
Most ami újdonság az az hogy bebootól a gép utána feláll a redszer és az msn betud jelentkezni de az explorer kb 3másodpercig müxik (addig van net)majd utána várnom kell egy kicsit mig magáhoztér! (de az msn még közben is müxik rendesen) ezt úgy képzeljétek el mint ha hálozatra felcsatlakozik a gép egy pillanatra és utána 1-2 percig mint ha megint nem lenne hálózatom! na ez is miért van?
Remélem tök tutin eltudtam magyarázni Z-aktás sztorimat! -
neduddki
nagyúr
válasz
-=shitty=- #26 üzenetére
HI!
Ezt feltettd??? [link]
Utanna ennek nekiulsz es olvasod: [link] 87. oldal ha nem idos az adsl-ed akkor tokmind1
erdemes a telnetel bemenni es ott allitgani vannak erdekes dogok:- l)))
a nemet zyxel odalon van egy felrakott teszt ahol tucc nezxelodni /ha vki megtanajja mongya mar meg hol:- )))/
nincs vmi kereszttablazat ahol compare van???
udv
neduddki
mod: csibor: a mi kettonke miben kulombozik??? sip-et probaltal mar????
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
-=shitty=- #24 üzenetére
HI!
#17?
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
válasz
-=shitty=- #22 üzenetére
HI!
l2tp-s vpn-nel /kliensel/ a invitel adsl-nel az istennek nem tom ravenni, hogy mukogyon ugyan ezen beallitasokkla hdnnet kablerol megy????:- (((
Nem tudtam meg alaposabban tesztelni, de ugy tunik sip-el is gondok vannk mikor kozvetlen kapcsoaltra terne at. /progi: omisession/
udv
neduddki
mod: ha minden jol van beallitva akkor tok ures kintrol:- ))) /d geptzfal nelkul en neki nem allnek routert izet tesztelni:- )))/
[Szerkesztve] -
-=shitty=-
aktív tag
valaki tud nekem abban segiteni hogy vannak bizonyos alkalmazások amik nem mennek nem engedi ki a router ezt én hogy birom engedélyezni és hol pontosan? (P-320W tipusú)
-
neduddki
nagyúr
válasz
-=shitty=- #18 üzenetére
HI!
A Zyxel nagyon buszke arra, hogy ebben egy valodi szuzfal /spi/ van nem pedig csak nat.
Amugy viruskereso kell ra hiszem mi van akkro ha magad szeded ossze a virus vmijjen modon? /vannak ojjan gepeim a 335 mogott amin nics viruskergeto, DE azokon a gepeken tilos mindefel net!!! kizarolag csak apeh, magyarorszag es ezekrol jovo levelk vannak megengedve a juzereknek, amit be is tartanak/
Amugy tegyel fel gepekre tuzfalat es meglatod mi a hejzet...
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
válasz
-=shitty=- #16 üzenetére
HI!
VIruskeregetore termeszetesen szukseg van, de a 335wt mogotti gepek za logjai uresek ojjan uresek hogy vigyorgok:- )))
a tmms-t en nem hasznalom, amugy is tm viruskergeto kellen hozza nem???
udv
neduddki -
-=shitty=-
aktív tag
Sziasztok! egy kérdésem lenne, mennyire megbízható a router-nek a tűzfala és a virusok ellen is jó? kell e mellé felrakni tűzfalat vagy virusírot a gépre?
köszi a válaszotokat! -
kerox
csendes tag
-
Dzsozi7
csendes tag
válasz
kicsiPistike #1 üzenetére
Tudna nekem Valaki segíteni? Most lettem chellos és eddig a routerrel nem volt gond. Két géünk van és ezeket akarom összekötni. Hasonló problémám van, mint kicsiPistikének! Mindent megpróbáltam, rengeteg oldalt átnéztem, de nem működik. clonozás - vagy spoof - zyxel menüben - nem megy, mivel IP címet kell megadnom! nem a beregisztrált MAC Address-nek van helye! A saját IP-m, az statikus Chello esetében!? Ha tudna valaki segíteni, főleg, aki már járt ebben a cipőben...azt nagyon megköszönném!
Előre is köszönöM!
üdv
Dzsozi7 -
Gismo
addikt
fől
-
Gismo
addikt
Wan valakinek ilyen márkájú vezetéknélküli ruttere?
Ha van akkor tapasztalatokat kérnék... -
coolmpi
aktív tag
A restart gombot általában sokáig kell nyomva tartani. Az lehet hogy segít
Utána automatikus IP-re rakod a hálókártyát, és kérsz neki IP-t. Az alapján amit beállít átjárónak meg tudod nézni, hogy mi újság a routerrel. -
kicsiPistike
tag
Komolyan mondom ilyent nem értem.
A múltkor piszkálgattam a routert (vhol a LAN funkciót löttem ki), de ha jól emlékszem mindent hagytam az eredeti beállításaimon, amivel eddig jó is volt.
Erre fel most nem tudom elérni a routert.
A megadott 192.x.x.x címen nem érem el.
A restart gombja valakinek működik a hátulján? hogy a francba lehet restartoltatni kívülről?
Leállítottam hosszabb időre, de az sem használt.
Valami megoldást tud valaki? -
venny
csendes tag
Sziasztok!!
Tudna nekem valaki segíteni?
Nemrég vettem egy SMC márkájú (SMC7004vbr) routert, mert meg akartam osztani az internetkapcsolatomat 3 gép között.
Elvileg még az Axeleroval kötöttünk szerződést Hobbi díjcsomagra (ADSL), de valahogy nagyon nem tudom beállítani a megosztást.
Kaptam ugyan kezelési útmutatót, de az angol nylevű, ráadásul inkább Mac-re írták.
Igazából már ott kezdődik a probléma, hogy vagyok olyan hülye, és nem tudom melyiket kellene beállítanom:
- Cable
- DSL
- Static IP (Cabla/DSL)
- PPTP for WAN (europe)
Ha valaki segíteni tudna nagyon szépen megköszönném!
Üdv Mindenkinek! -
Maksifül
senior tag
Zyxel 334-gyel szeretnék megosztani ADSL-t két gép között...
Kérem, ha valaki tudja, hogyan, smit kell lépésről-lépésre csinálni, az írja le, mert teljesen kezdő vagyok... Különös tekintettel arra, hogy hol találom az IP címemet, ha kell ilyen hozzá, meg hasonlókat... Köszönöm előre is! -
Taltosparipa
tag
Cello and router
- Az a PC-t elindit amin eddig volt a netre kotve
- Futtatas - cmd - enter
- ipconfig /all
- MAC cim felir
- routerba belep
- megkeres a WAN konfigot
- DHCP konfiguraciot kell beallitani
- MAC cimet beirni a klonozashoz
Router kikapcs bekapcs es mukszik. Es orul. -
Dj Balu
csendes tag
Helo mindenki!!
Nekem is Zyxel prestige 324-es routerem van és nekem se megy a netem.
Nekem dinamikus az IP-m igy nem tudom megnézni mi az IP-címe annak a gépnek amelyik be van regisztrálva.
Mit tegyek?Hót hülye vagyok hozzá!! -
Soma01
veterán
A magyar leírásban a 9. oldalon van a lényeg. Annak a számítógépnek az IP-jét kell magadni ami(nek a háló karija) be van regisztrálva a Chello-hoz!
-
kicsiPistike
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék a következő problémámhoz.
Chellos netem van és 2 gép között szeretném megosztani ezért vettem 1 zyxel presige 324 routert hozzá.
Olvasgattam róla hogy a regisztrált hálókártyának a mac adressét kell klónozni a routerbe, hogy menjen a net.
Csakhogy a routert nem tudom beállítani, sőt azt sem nagyon tudom mit rontok el.
Próbálgattam a routernél fix ipvel, dinamikussal is, a clonozás sem müködik, nem lehet mac adresst beadni neki, csak ip-t, de az meg nem jó neki.
itt a link hozzá, ahol használati utasítás is van:
http://www.zyxel.hu/products.php?cid=6&id=11
Szóval ha valaki venné a fáradtságot és elmagyarázná mit csináljak az jó lenne.
Előre is köszi.
Üdv: kicsiPisti
Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
- Apple Watch Surf Blue Sport Loop - 38/40/41MM
- Bontatlan Lenovo Thinkpad x13 gen 2 Ryzen 5 pro 5650U 16GB RAM 256 SSD
- Új, bontatlan! Xiaomi Sound Outdoor (30 W) - 2 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen3 - i7-1270P I 32GB I 256SSD I 14" WUXGA I W11 I NBD Gar!
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest