-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
hotkar
aktív tag
Sok a nyűgöm ezzel a gépezettel. Nem mennek a médiamegosztások még a saját "Music", Video" és "Photo" alkalmazásában is üres a könyvtár ("No media"), pedig be vannak másolva fájlok. Megosztások engedélyezve.
Fájlszinten ("File browser) minden elérhető.
A mobilalkalmazás (Zyxel Cloud) régen (értsd: az utolsó FW frissítés előtt) még az otthoni tőgymeleg WiFi környezetben legalább látta ezeket, ma már teljesen üresek a médiakönyvtárak.
Szóval szeretném helyrerázni, mielőtt eladom a cuccost Ennyivel tartozom az új gazdájának.
Olvastam itt a fórumon, hogy az említett fájlban hiányos az egyik bejegyzés, gondoltam, megnézem, mielőtt kérdezek vagy pontosítok. Hát, ez sem jött össze.
-
hotkar
aktív tag
Sziasztok!
Gyakorlott SSH-s szakemberre van szükségem.
Módosítani szeretném a twonkyserver.ini fájlt. Odáig eljutottam, hogy az editorral megnyitottam, és ekkor ez fogadott:
Az látszik, hogy értelmes dolog van benne, de a minden karakter előtt levő "^@" miből származik?
Valami kódlapos beállítás lehet rossz? PuTTy - ot használok.
Ígérem, semmi másra nem fogom használni az SSH-t, de erre szükségem lenne
30 éve tanultam a DOS-t, az úgy kb. elég is volt
-
hotkar
aktív tag
Ellenőrizd le az összes szóbajöhető helyen a portkiosztást és az UPnP beállításokat. Érdekes dolgokat fogsz találni (random letiltott szervizek, találomra kiosztott portok).
Az összes szóbajöhető helyen a NAS-t (LAN és WAN portok), a routert (ott mondjuk biztosan nem változott meg semmi) és a DynDNS UPnP-t értem.
-
hotkar
aktív tag
Én ugyan nem kérdeztem, de nagyon köszönöm ezt a kis szösszenetet, amit leírtál a külső appok "becsempészéséről".
Ez egyébként mennyire általánosítható? Hol találok olyan helyet, ahol ehhez a NAS-hoz való progik vannak? Illetve azokat hogy kell megszagoltatni a NAS-sal, hogy a telepíthető appok között megjelenjen a webes felületen?
Ha Te, vagy valaki rászánna 5 percet, és leírná...
-
hotkar
aktív tag
Tudom már, mire gondol. A fájlkezelőben a jobb oldalon vannak a kezelőszervek (kb a kép közepén), amikkel lehet a lapok között lépkedni (csak akkor, ha egy képernyőnyit meghaladja a lista).
Valóban nem lehet az egy oldalon kilistázott fájloknál/mappáknál többet kijelölni még SHIFT+kattintással sem (csak egy oldalnyit max) mert ha átlépek a következő oldalra, érvényét veszti az előző oldalon megtett kijelölés.
De ez sztem a webes technika miatt van, merthogy ez nem windózos ablak, hanem két különböző weblap. Ezt nem hiszem, hogy át lehet hágni... De biztos van közöttünk egy webfejlesztő, aki el tudja magyarázni jobban.
Nem hinném, hogy erőforrás-spórolás lenne mögötte, inkább fejlesztői bénázás vagy igénytelenség.
[ Szerkesztve ]
-
hotkar
aktív tag
Nem olyan bonyás az...
Belevágod az összeset (illetve ha az eleje jó sorrendben van, akkor azokat nem) egy mappába.
FOR I=1 TO MAPPÁBAN_LEVŐ_IKONOK_SZÁMA
-Megnyitod a mappát (csak úgy parasztosan, bal kattintással)
-Kihúzod a képernyőre azt az ikont, amelyiket elsőnek szertenéd (csak úgy parasztosan, bal gombbal)
REM Ablak bezáródik
NEXT I(Az utolsó ikont is ki lehet rángatni a mappából, és akkor a varázsmappa köddé válik
[ Szerkesztve ]
-
hotkar
aktív tag
Én megtaláltam, hogy miként lehetne konfigurálni, de van egy apró szépséghiba: semmilyen általam ismert (sőt: megadott) felhasználó/jelszó párossal nem tudok belépni a beállítások közé. Egyedül a Guest-et engedi, mert annak nics jelszava.
Ja, helyi hálózaton, WebGUI-n próbálkoztam.
-
hotkar
aktív tag
Árulja már el valaki, hogy mi a szöcske az az NFS?
Esetleg egy link, amin okosodhatnék... Ha tudom, mi az, akkor biztos szükségem is lesz rá
A Gugli csak a Need for Speedet dobja...
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Silent Hill 2 Remake - Túl a 2 millión, napokon belül jön a rajongói szinkron
- Filmvilág
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Cuisineer teszt
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- AORUS Z370, i7-8700K, GTX 1660 GAMING 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD, MasterLiquid ML240L RGB
- ROG STRIX B450-F GAMING, Ryzen 7 2700X, GTX 1660 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD
- AORUS B550M, Ryzen 7 3700X, GTX 1080 TI 11GB, 32GB 3200Mhz, 512GB NVMe SSD, NZXT Kraken X62
- Ej-ha Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB /256GB FHD IPS
- Bontatlan Új Lenovo ThinkPad X13 G3 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 6650U Hexa-core 16GB 256GB WQXGA FHD+
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest