Új hozzászólás Aktív témák

 • válasz Beni2360 #79 üzenetére

  Igen tudom hogy van neked is S905.öd, de olyat ne mondj ami NEM igaz! Te is tudod hogy HÜLYESÉGET mondtál!

  Mitől lenne jobb a képe, nincs olyan hogy jobb! ha nem babrálsz bele a kép megjelenítésekben a szín és az egyéb beállításokban akkor 1:1.be megy ki a HDMI -n az eredeti kép pont úgy ahogy pl: az S905.nél is!

  Max akkor lesz más a kimenő kép ha bele babrálsz a színekbe,kép élességbe stb... De annak mi értelme úgy a jó ha érintetlenül megy ki a kép a TV-re!

  Nem tudom mivel Próbáltad az s905.öt ami ott akadt mert én minden létező formátummal teszteltem a X9s -et is és ugye S905 és S912. boxomat is nem volt olyan ami az S905.ön ne ment volna ellenben a zodoo -n volt jópár ami akadt vagy épp hang nem volt vagy szét esett a kép vele!

  igen tudom hogy lehet a ZDMC nek belőni külső lejátszóként a gyári playert, de attól még ugyan olyan lomha csiga lassú marad! látszik hogy KEVÉS neki a hardver(SOC) azért dadog!

  Egyetlen előnye van a X9S -nek a s905 el szembe hogy tudja rendesen a Frame Packed 3D -t akinek ez nem kell(vagy a NAS funkció része) annak tök felesleges 3-4X annyit kiadni érte mint egy 2/16.os S905 BOX

Új hozzászólás Aktív témák