Új hozzászólás Aktív témák

 • djpundro

  aktív tag

  Hogy most megvettem a Samsung UBD-K8500 lejatszot ,bebizonyosodott sajnos a minöseg különbseg a Kinai meg a markas termekek között .Mivel nagyot csalodtam a Zidoo x9s ben is plane a 905 ösökben ezrt kelett egy mas iranyt valasztanom .

  Na szoval WLAN ,azt hiszem volt valahol a forumon szo ,hogy miert nem megy jol es szaggatnak a filmek ?!
  Hat most megmondhatom egy markas cucc peldaul Samsung UBD-K8500 nem hogy a 1080P es filmeket viszi folyekonyan ,hanem meg UHD ba is Streamelni birja az Amazon Video filmeket es nem 5ghz Wlan on hanem az egyszerübb 2,4 GHZ ön! .Nagyon meglepödtem .
  Hiaba volt 2 nagy antenna a Zidoon is nem birt semmit sem akadasmentessen vinni WLAN on!
  Kinai az csak kinai marad ,meg a MINIX U1 hiaba egyes nagyokosok amit annyira dicsösitenek ,az ilyenek csak szivassak az embereket ! :C Samsungon nincsen semmi antenna es megis folyekonyan megy minden wlan on keresztül .

  A lenyeg hogy ha valamit veszek ne csak mondjak hazudjonak ,hanem müködjön is tökeletesen.

  Termeszetessen azert a Zidoot sajnalom ,mert szep kepminösege volt es hogy ne szavamon fogjatok a Samung meg nem biztos hogy vegleges mivel egy HTPC ben nagyon gondolkodom meg .

  [ Szerkesztve ]

  Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118

Új hozzászólás Aktív témák