-
IT café
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz Beni2360 #4299 üzenetére
Szétkaptam. Hát nem sok látszik. a LED-nél.
LCD+LED panel
Bevilágítottam a LED-hez de szemre nem látszik semmi hiba. Lehet szimplán kezdi megadni magát a LED?
Maga a box alaplapja amúgy így néz ki. A képen látható Realtek logós lapkáraelőször azt hittem, hogy az maga a proci de nem. Az a wifi+bluetooth vezérlő. Maga a proci az a fekete lepel alatt van csak az alaplap másik oldalán. Ha jól tudom ezen az oldalon a ram és a rom chipek vannak. A másik oldalon is ugyan ilyen fekete lepel van. Amúgy jól látható, hogy X9S van ráírva az alaplapra. Azaz az X8-hoz is X9S alaplapot használnak csak nem rakják rá a SATA csatlakozást és a táp főkapcsoló bekötést. Még a 2antennás wifi drót is be van kötve csak a 2. drót vége egy fémlapra van forrasztva. Ha kivezetné az ember a 2. drótot is egy antennára lehet, hogy működne a 2antennás kapcsolat? Amúgy minek a boxnak gomb"elem"? PC-nél értem mert ott van a bios vagy uefi vagy kinek mi. De itt minek kell a megszakítás nélküli áramellátás? Csak az óra miatt? Mert az mindig pontosan jár. Ha kihúzzuk az áramból a boxot és net nélkül bootol vissza akkor is pontos marad az óra.
Új hozzászólás Aktív témák
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest