- Netflix
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- YouTube
- Zyxel NAS326
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Videó stream letöltése
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Világméretű botrány, leállás: minden megakadt, bocsánatot kért a CrowdStrike
- Hálózati / IP kamera
-
IT café
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
sziasztok
feliratok készítésével kapcsolatosan volna kérdésem, pontosabban a mögöttes technikáról. elég sok feliratot készítettem már sorozatokhoz, filmekhez, tehát biztosan nem a fordításom hibás, ez szinte tuti. jelenleg közel 75 beküldött feliratom van egy rakás témában. ennek közel a harmada ment eddig csak ki, teljesen random módon. hogyan működik ez pontosan? javítottam is feliratot, ezért arra gondoltam, ha valaki beküldi, valaki pedig jóváhagyja, akkor onnantól megjelenik. de nem. olyan felirat is csücsül bent, amit átnéztem, okéztam és még mindig csak beküldött a státusza. szóval igazából semmiben sem vagyok biztos, hogy működik, de érdekelne, hogy egyáltalán vegyem-e a jövőben a fáradtságot.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest