Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
sziasztok
feliratok készítésével kapcsolatosan volna kérdésem, pontosabban a mögöttes technikáról. elég sok feliratot készítettem már sorozatokhoz, filmekhez, tehát biztosan nem a fordításom hibás, ez szinte tuti. jelenleg közel 75 beküldött feliratom van egy rakás témában. ennek közel a harmada ment eddig csak ki, teljesen random módon. hogyan működik ez pontosan? javítottam is feliratot, ezért arra gondoltam, ha valaki beküldi, valaki pedig jóváhagyja, akkor onnantól megjelenik. de nem. olyan felirat is csücsül bent, amit átnéztem, okéztam és még mindig csak beküldött a státusza. szóval igazából semmiben sem vagyok biztos, hogy működik, de érdekelne, hogy egyáltalán vegyem-e a jövőben a fáradtságot.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest