- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
-
IT café
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
van valami oka, hogy pont ezeket a hardvereket szeretnéd használni? fogyasztás szempontjából lehetne jobbat is kihozni, illetve a 350-es tápon is nagyon sok lesz a veszteség valószínűleg, alacsony kihasználtságon durván vissza szokott esni a hatékonysága még a 85+-os tápoknak is, ez 24 órás üzemnél éves szinten már több ezer forintot is jelenthet. én többek között ezért szoktam a DC tápos lapokat ajánlani, hozzá egy 80-90Wattos notebook táppal. vagy ha sima alaplap paneltáp/pico PSU. vagy ott az ajánlóban is szereplő CFI ház, annak a beépített tápja elég egy ilyen laphoz, plusz 4 lemezhez és nincs túlméretezve.
(#3208) szegedilaci: na, ennek a listának a létezéséről nem is tudtam, megy is az összefoglalóba.
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest