- OpenWRT topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gmail
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Max
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
-
IT café
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
Nem bírtam magammal, megkíséreltem a frissítést. Gnoboot imaget kiírtam egy penre, boot, majd assistantal gyári .pat fájl.
Igazából működött is, legalábbis többnyire. A jogosultságok elvesztek, de ez várható volt, legalábbis olvastam róla, h újra kell állítani azokat. Ez önmagában még nem probléma, de a MySQL lecserélése már az.
Akár hogy görcsöltem, a MariaDB nem működött megfelelően.Telepítés után nem tudta elindítani a szolgáltatást a DSM, custom my.cnf-re hivatkozva. (5.5.33.a-0016 verzió települt)
Now MariaDB fails to start with error "failed to start mariadb with customized my.cnf, restart with default configuration"Egy logfájlból (/var/services/MySQL/diskstation.err) kiderült, hogy nem tudja létrehozni a mysql.sock fájlt (/var/mysql/mysql.sock). Nem pontosan ez volt a hibaüzenet, de a fájl ténylegesen nem jött létre.
Miutána a mysql mappára 0777 jogosultásgot állítottam be, a MariaDB elindult...telepíthettem a Phpmyadmint. Utóbbit viszont már nem sikerült elindítanom sehogy sem.
Az apache server elméletileg futott, de a gyakorlatilag nem sikerült életjelet kicsikarnom belőle. Sem a phpmyadmin, se egy saját honlap nem jött már be.
Restart után minden visszaállt a kiindulási állapotra.
Szerencsére, a downgraddel semmi probléma nem volt, így most megint a 4.3 van fent, de legalább működő sql-el.
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- OpenWRT topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Horgász topik
- Nintendo Switch 2
- Trollok komolyan
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest