- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Google Chrome
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Crypto Trade
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Microsoft Excel topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zizi123
senior tag
Nekem webesen csinalja, amikor telepitene a Disk Station szoftvert a merevlemezre.
Mindegy, hogy en toltom le, es tallozom be neki, a *.pat filet, vagy O tolti le, akkor is ez a hiba.Kivettem a HDD-t, es W10 alatt toroltem az osszes particiot, azt is probaltam mar...
Az elso inditasnal felugrik az ablak, hogy "Beállítás", megcsinalja a 2db particiot (1x2.4Gb es 1x2Gb).
Ezutan amikor telepitene a Disk Stationt, akkor all le.Azt sem tudom, hogy a particiokat hogy kellene letrehoznia. A 3. particio lenne a maradek a HDD-n?
Vagy mar a 2. rosszul jon letre, es nem 2Gb-nak kellene lennie, hanem az lenne a maradek a HDD-n?Probaltam mar SSD-re, probaltam HDD-re.
Probaltam AHCI-val. (mindjart megprobalom Legacy-ban)Sajna tobb otletem nincs
Az gondolom nem lehet gond, hogy nem a gyari proci van benne, hanem a Celeron Xeon-ra lett cserelve, es 16Gb RAM-ra is bovitve lett
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- FC25 PS5 játékszoftver
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest