Hirdetés
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
válasz Varázslóó #58893 üzenetére
Amíg nincs komoly valid orvosi tènyekkel alátámasztva ( ahogy a cukornál is tették ),hogy károsabb az édesítő a cukornál,addig csupán feltételezés konteó stb.
Most csak max sejteni lehet azt,hogy nem tesz jót szervezetnek az édesítő,de egy hiteles orvosi szaklap se mondta ki még.De én itt be is fejezem ezt a témát, mivel csak elbeszélünk egymás mellett és feltételezem semelyikönk sem élelmiszermérnök.
[ Szerkesztve ]
-
shiftac
aktív tag
válasz Varázslóó #58890 üzenetére
Nem kell ezt ennyire túlgondolni, az édesítőszer olcsóbb, mint a cukor. Mind előállítani, mind NETA szempontjából. Marketingnél is jól mutat a zéró cukor. Úgyis olyan világban élünk, ahol az a menő, ha az étel és ital mindenmentes és az nem számít, ha a szar az íze vagy nem természetes összetevőkből áll. Energiaitalnál úgyis vicc a cukormentesség, mert pont hogy az adja az energiát, a koffein csak élénkít.
Egy ideje már van cukros citromos Coca-Cola.
Samsung Galaxy S23, Galaxy Buds 2 Pro
-
Dendytv
senior tag
válasz Varázslóó #58859 üzenetére
Csak azt nem értem xD ezek mit keresnek fogyasztásra alkalmas termékekben
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
scope2007
addikt
válasz Varázslóó #58857 üzenetére
Na nekem van kimutatott aszpartám allergiam, szóval én eleve nem iszok zéró inniket, mert kB majdnemimdegyikben az van, kivéve talán monsterek...
Ragozni sem ragozhatok jaja, kb összesen rágó aszpartamos, kivéve a gyerek laprágóCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
ToBeY
nagyúr
válasz Varázslóó #58857 üzenetére
Ez minden egyes alkalommal feljön,de érdekesmódon még senki se állt elő egyértelmű bizonyítékkal. Olyan jó lenne egyszer valaki releváns infókkal támasztaná ezt alá.
(nem valami alusapkás-laposföldhívős összeesküvős oldalról).Ellenben rengeteg orvosi lapban írtak már a túl sok cukor és diaebetes,elhízás és annak szövődményeinek az összefüggésről!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Varázslóó #19983 üzenetére
Tedd már offba, ha offolsz...
Nincs ott, hogy Red Grape meg Alma, tényleg A sima Premium nem újdonság, és ráadásul a régebbi dobozos, nem az új.
takacsbotond
Nem ezt írt 2 hozzászólással feljebb ugye?[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Varázslóó #19980 üzenetére
Meg mindig az "izesitettekrol" beszelunk foleg.
Gabor, nyilvan nem erne meg nekik, tudom is en. Nagyon regen lattam hivatalosan itthoni fel literest. Kiveve azt amit tavasszal vagy mikor belegyintettek a piacra, de az se volt nagy adag.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
-
T-unit
őstag
válasz Varázslóó #18228 üzenetére
Mindenki igy kezdte anno te is énis. az egyszercsak azon kapjuk magunkat a BS-be vagyunk és 2500Ft-os italokért csengetünk, és még örül is az arcunk de milyen ritkaságot szereztünk valag pénzért cserébe.
Laraxior: Idén ittam, ukránoknál lehet kapni, elég jó ízre is.
[ Szerkesztve ]
üdv.
-
T-unit
őstag
válasz Varázslóó #17291 üzenetére
Írtam, ukrajnából hozta nekem jó ismerősöm.
&rew : Legnagyobb 591ml-es méretből, Ha ezt tudom és láttam is volna azonnal szereznem kéne, állati jól néz ki egy több mint fél literes doboz, nem sokat gyűjtök mára de alap meg is tartom emiatt.
Bulitt : 1200Ft-ra tartom ennyibe volt nekem is, mégiscsak francia ritkaság, nem is túl gyakori idehaza, kinti bolti ára is 5 euro körül, ezek a fél liter körüli RB-ok drágák mind boltból is.
És ma megyek épp a dub-okért, nagyon remélem lesz is belőlük rendesen.üdv.
-
wertigo1984
őstag
válasz Varázslóó #17284 üzenetére
En a Billa-ban vagy Merkur-ban szoktam venni altalaban 2-3 euro kozott van. Augusztusban is megyunk asszonnyal nyaralni es vasarolni odaat, ha gondolod szivesen hozok neked 1-2 dobozzal ha pesti vagy.
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
T-unit
őstag
válasz Varázslóó #16733 üzenetére
Az ára is amennyiért én vettem...vagy 600 legalább volt.
james001: Kapható volt egy időben, mára szerencsére lepucolódott ilyen árverseny mellett nem csoda.
Közbe odáig is eljutottam amit Bulitt írt, igy is van, közel 800-as árcetlivel is találkoztam már, ja és nem lettem tőle egészségesebb, egy 20Ft-os alma vagy répa többet ér 100x.
[ Szerkesztve ]
üdv.
-
T-unit
őstag
válasz Varázslóó #15279 üzenetére
Hogyne, lejtőn lefele biztos. Igaz, azt már senki nem láthatja milyen áron van ez nálam, max csak aki jobban ismer, ezután ugyis böjt következik, szószerint szárazkenyér + víz kombóval kövi fizuig.
Vki cigire költ, vagy piára, én meg erre, ennyit a pénz részéről, mindenkinek oda megy ahová forgatja.Kellemes ünnepeket!
[ Szerkesztve ]
üdv.
-
Yeffy
veterán
válasz Varázslóó #15207 üzenetére
de, hogyne... -.-"
&rew: pedig az volt. kib_szott szar ízű...
most iszom a kéket, a legszebb dobozút, számomra, és egész jó. fincsi.
bár a Monster Ripper jobban begyere. mondjuk nem ugyanaz az ízvilág a kettő, ez tény...de jó ez a lila R* itt felettem...
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
T-unit
őstag
válasz Varázslóó #15233 üzenetére
Najó van aza a pénz azért persze. Hülyéskedsz, ha meglibbentenének előttem legalább 1 milliót hidd el már erősen gondolkodóba esnék, max nyáron is bőrkesztyűt hordanék egyik kezemen, azt 1évvel később meg leszedetném, 100rongyból a leoperálása már csak kijön...
üdv.
-
T-unit
őstag
válasz Varázslóó #14798 üzenetére
Így van, mint ahogy én is teszem. Sokkal olcsóbb egy 1kg alatti csomag usából amibe fér 10db doboz is ha nem több, mintha ugyanannyiért max 1db-ot tudna venni...nos én részemről inkább a több dobozt választom 1db teli helyett, de nem tudom ezzel mások hogy vannak.
[ Szerkesztve ]
üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest