- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Riasztó topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taktoj
aktív tag
10 es frissitéssel másnál is lényegesen gyorsabb a teló vagy csak érzéki csalódásom van?
-
Taktoj
aktív tag
válasz
sicc_innen #27956 üzenetére
https://www.aliexpress.com/item/Hybrid-Double-Dual-SIM-Card-Micro-SD-Adapter-for-Android-Extender-2-Nano-Micro-SIM-Adapter/32800557467.html
-
Taktoj
aktív tag
válasz
sicc_innen #27952 üzenetére
Van erre pár ft os kütyü, nem kell lemondani semmiről.
-
Taktoj
aktív tag
Akkumulátor cserét ki hol csináltatott, a fixity t találtam legolcsóbban, kérdéses hogy 6 ezerért eredeti akksit kapok e bele? Valakinek van esetleg velük vagy mással tapasztalata?
-
Taktoj
aktív tag
Mi a baj a waze val navigació terén? Ingyenes percre pontos infókkal, igaz nem annyira latvanyos, mint a vasarolható navi progik.
-
Taktoj
aktív tag
Hát gyorsan megkövetem magam, Mrszatyi nak hála egyszerűen csak a saját kameraszoftvere xar a note 4 nek. Bár az api2 t nem sikerült aktiválni /root kell úgy gondolom/Ennek a cikknek a segítségével minimál igényeimet kielégítő képeket vagyok képes csinálni.
De azert a sokfüles böngészés még mindig probléma, itt viszont kénytelen vagyok chrome nál maradni mert a többi nem fordít.Illetve ami még gyenge a telóban az netvevője.
Több helyen is próbálva nálam csak max edge más telónak 4g megy. -
Taktoj
aktív tag
Nem tudtam mar szerkeszteni. Sry. Mrszitya, kösz a tippeket utánaolvasok.
-
Taktoj
aktív tag
Úgyérzem, hogy csökkentek az igényeink az évek folyamán a telótudás szintjén. Mki az ár ertek re hivatkozik, hm hát korábban vett teló sem mondható csúcshardvernek s mégis. Pl 30 40 füllel böngészek , néha sok a note 4 nek , viszonylag gyorsan helyrefrissít de azert a coolpad nek még ennyi sem kell. Igen o az a sokéves manapság már gyenge aksis amivel gyorsan lehet sorozatot lőni.
Gondolok arra hogy a root ezen is dobhatna, nade ezt már nem fogom megtudni.
Nem megyek 300 ezres használt canon al oviba, mert nem földöntúli elváras hogy a telefon már erre is jó, szvsz. Jahh s nincs, de kérhetnék de szerintem nem tudnám használni, mert csak kisfogyaszto vagyok
-
Taktoj
aktív tag
Kb fél eve van ilyen telóm, már az elején is voltak kifogásaim, de annyira hyppolja mki maradt. Ma a fiam ovijaba kellene fenykepeznem, de ez botranyosan minosegen aluli kepeket csinal, fokuszolni nem tud erzekenysege 0 , 6 eves teloval 150 kepet ellovok mig ezzel 1 t. Lehet van jo telefonja a markanak, de az nem ez. Uff ezt most kiadtam
-
Taktoj
aktív tag
újabb kérdés
youtube n nincs hang csak ha ujrainditom, illetve az elejen a videóknál a reklám nem szamol vissza ahol azt irja hogy 5 masodperc utan atugorhatom. Mivel lehetne ezeket a problémákat megoldani?
-
Taktoj
aktív tag
Még egy probléma. Hbo go gyorsitva hang nélkül megy rajta. Ez másnál is probléma vagy csak ennyi hibával együtt kell élni ?
Rengeteg kompromisszumot kellett kötnöm egy hét alatt, még jó hogy nem mertem eladni az f1 t.
-
Taktoj
aktív tag
Helló, egy kis segítség kellene. Eldobálja a teló a wifi jelet sűrűbben, ritkábban az adatjelet. Ez valami bug ami valamikor javítva lesz vagy valami beállitást elállítottam?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Jövedelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen routert?
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- S21(128/8) dobozával tokkal
- 1,5 hónapos Honor 200, 12/512gb, Fekete, közel 2 év garanciával, eladó!
- Google Pixel 9 Pro 128gb, 1év garancia, független, makulátlan, sok kiegészítővel.
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest