- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Starlink
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Mikrotik routerek
- Sweet.tv - internetes TV
- Microsoft Edge
- Mozilla Firefox
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Windows 11
-
IT café
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterhappy
őstag
válasz
tothmaxy182 #2705 üzenetére
Ühüm...
Megvallom őszintén azt hittem, öt hét alatt ideér a fólia - hamarabb megrendeltem, mint a telefont.
De teljesen igazad van, a tok végülis elég kell, hogy legyen, míg meg nem jön a fólia.Farzsebben hordom a telefont (tudom hogy gyarló vagyok), ezért tartok attól, hogy könnyen és gyorsan karcolódhat.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Mennyire karcos?
Bocsi, csak kutatást végzek, hogy kinek milyen fólia nélkül
-
Flashget
félisten
válasz
Mvel en sem irodaban dolvozom tiszta korulmenyek kozott, igy kivartam amig a tok es uveg megerkezett majd 1 hnap elteltevel. Addig a regi xiaomit hasznaltam a RN4-el itthon "jatszadoztam"
En sem tudok hetente kivenni a zsebembol 60K-t azzal az indokkal, hogy na bumm megkarcolodott vagy eltort a kijelzoje veszek masikat. Semmi kivetni valot nem.latok ebben, hogy vagyunk paran akik vigyaznak a telefonjaikra.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest