- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toth_Jani
őstag
Én is OTP-s vagyok és ezen már alapból a Google pay van beállítva, hiszen az OTP is engedélyezte már és látszik is a Simple alkalmazáson, ahol a sajátügyfelek csak a régivel (classic) tudnak fizetni mert nehogy már fejlesszék.
De eddig még soha nem hagyott cserben, pusztán annyi történik hogy az OTP Bank alkalmazás és a Wallet is küldi az értesítést vásárláskor.
Xiaomi 12-es mobilon a Simple is tökéletesen müködött. (müködik) -
user01
aktív tag
Akkor jobb felül nincs három pontos menüd??
Nálam ott ki lehet választani a hívásra használt SIM-kártyát is, és amint rányomok a parancsikonra, már egyből kérdés nélkül tárcsáz is a telefon. Szerintem ez már közvetlen tárcsázás!Esetleg a kinyitott névjegynél nyomj hosszan a telefonszámra! Nálam akkor is előjön egy menü.
-
user01
aktív tag
Amúgy, ha jól emlékszem, én már a HyperOS 1-en is raktam ki tárcsázó parancsikont ezzel a módszerrel, ezért nem értem, hogy nálad miért más a három pontos menü.
Nálam az általad említett három pontra "Az összes kijelölése" választható csak.
Ezt sem értem! Ha kiválasztottad az adott névjegyet, akkor az megnyílik és a névjegy adatai, illetve a kezeléséhez szükséges parancsok (hívás, sms, videó) látszanak. Itt nincs értelme összes kijelölésének!
OK. Azt hiszem, rájöttem... Ne hosszan nyomd a névjegyet, nem kijelölni kell! Röviden érintsd meg, hogy megnyíljon és utána a három pont...
Vagy próbáld a tárcsázóban, ott ki sem lehet jelölni, csak megnyitni! -
user01
aktív tag
-
pasztoha
tag
Nem tudom, hogy az újabb készüléken miként működik, de én úgy tudom megoldani: rámész a névjegyeken belül arra, amit ki szeretnél tenni és a listában van egy olyan lehetőség, hogy kitűzes kezdőképernyőre. A legutolsó ikonnak teszi be, de át lehet mozgatni oda, ahova akarod.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Leteszteltük a Xiaomi megengedhető kameratelefonját. Nem rossz.
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
- Huawei Nova 10 /// 8+128 GB // 27%-os Áfás számla
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest