Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
goku888
tag
Sziasztok
FIFA 22 lehet tudni ma mikor kerül be ? Mert én eddig nem látom hogy bent lenne -
goku888
tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni tudom hogy ez nem tv -s topic de hátha valaki tudd segíteni tv szeretnék venni Xbox Series X és 150-230 ezerig milyet lenne érdemes venni tudom hogy .
Ha nem maradhat a kérdés akkor törlöm . -
goku888
tag
Sziasztok
Lenne egy kérdésem igaz szerintem hülyeség de inkább megkérdezem mindig mikor el indítom az xboxot a képen amit bekarikáztam ikon el tűnek egy pár másodpercre aztán új feltűnnek mintha lassan töltenének be -
goku888
tag
Sziasztok
Én mindig joystical szoktam be kapcsolni a xboxot na most az lenne gondom hogy múlt hónapban is egyszer és mai nap is eljátszotta hogy nem indította el a Boxot hanem csak ha kikapcsoltam a joysticot és újra meg próbáltam bekapcsolni vele . Azt viszont nem próbáltam hogy ilyenkor Boxon lévő bekapcsoló gombbal el indul e . -
goku888
tag
Sziasztok
Két hete érkezett meg a Series X és egy olyan kérdésem lenne a gépel kapcsolatban hogy másnál is fagyott már le játék közben ? mert nekem a héten Fifa 21 közben kétszer is le fagyott el sötéted a kép és csak a zene szólt de kilépni ki tudtam a játékból .A másik kérdésem hogy Cod Black ops Cold War , AC valhalla , Jedi fallen order azt vettem észre mintha egy minimális akadna a játék nem minden percben de pályák egyes részein igen
Remélem nincsen baja a Boxnak mert nem szeretném szervizbe küldeni -
goku888
tag
Sziasztok
Xbox Series X szabad használtan venni vagy mindenképpen bolt érdemes venni .Csak mert tegnap láttam egypár hirdetés és el gondolkoztam rajta -
goku888
tag
Sziasztok
A régi Xbox One Fat gépem szeretném le cserélni és az lenne a kérdésem hogy érdemes e venni Series S vagy inkább X-et ? Azt hozzá teszem hogy nem minden napos használtra kell mert van hogy csak hétvégenként tudom használni -
goku888
tag
Sziasztok
Szeretnék Monitort venni Xbox Series X és tudnátok segíteni hogy milyet vegyek
Előre is Köszönöm a válaszotok
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest