Új hozzászólás Aktív témák

  • 3L1T3

    addikt

    válasz Moby #53465 üzenetére

    Én ezt gondolom igen. És örülök, hogy nem mutogattak belőle sokat. Azt gondolni, hogy szar lesz hatalmas baromság. Ennyi pénzből ekkora szakértelem mellett már rég eltolták vagy kukázták volna. MS sem hülye, Phil meg pláne nem, tudja hogy a Halo olyan közösséget szólít meg akik aztán igazi véresszájúak , ha csak egy árnyalattal is fakóbb Chief páncélja.

    Amit itt a magyar orgánum és a játékosok akár a fórumon tolnak tökéletes mintapéldája annak , hogy mi tudja hosszútávon a fejlesztőket, stúdiókat megölni és a motivációjukat elvenni.

    Csak párt kérdés ami alapján szeretném megérteni az ilyen fajta vélemyéyneeket, hogy a Halo tuti szar lesz.

    - Játszottál vele?
    - Volt lehetőséged részt venni a béta teszteken?
    - Adtál bármilyen feedbacket a játékról?

    Gondolom nem csak neked hanem mindenkinek ezekre NEM a válasza. Halo 1 és Halo 3 ODST direktora istápolja a játékot és olyan srácok dolgoznak rajta akik jót akarnak létrehozni. Az elején én is furcsálltam, hogy miért kellett saját Engine, miért nem ragaszkodtak mondjuk egy bejáratotthoz, de mindennek oka van. Ők jobban tudják, jobban beleláttak, belelátnak a fejlesztésbe és abba, hogy milyen irányba akarják elvinni a játékot és a szériát.

    Az a legjobb, hogy most is papolok.Tök feleslegesen, ebben az országban a HALO sosem volt sikeres. Valahogy az ingerküszöb és az games kultúra hiánya nem tette lehetővé az igazi bevonulását ebbe a régióba. Ettől függetlenül szerencsére ahol fontos ott a HALO működni fog és sikeres lesz.

    ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI ֎ Intel® Core™ i9-14900K ֎ G.SKILL Trident Z5 RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 ֎ Arctic Liquid Freezer III 420 A-RGB Black ֎ ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4090 OC Edition 24GB GDDR6X ֎ SAMSUNG 1TB 980 PRO M.2 PCIe ֎ Lian Li O11 Dynamic EVO XL

Új hozzászólás Aktív témák