- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Netflix
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoMagix
addikt
Azt kell mondanom, hogy ezek balfaszok! (nekem is van sok képem, de én még soha sem raktam fel sehova egyik filmből sem, pedig nem két napja csinálom már ezt)
PL. a szárnyas fejvadász forgatásán ultra szigorú intézkedések voltak, ott nem lehetett a díszletben még a stábtagoknak sem elővenni a telefont, egyszer figyelmeztettek és 2. alkalommal repült az ember, a statisztáknál pedig az öltözőben bezacskózták a telefonjaikat és el kellett rakniuk a táskájukba, amit persze nem vihettek be a díszletbe!
Közülük is repült pár embert. -
Steve1207
veterán
válasz NoMagix #52804 üzenetére
De ezek a képek a trailerből vannak, biztos valami belső vetítésen felvették a bemutit telóval, mert bármilyen más esetben jobb videót lőni mára akármelyik telefonnal. Számomra amúgy ezek olyanok, hogy inkább csak érdeklődést generálnak, ha kikerül xy esemény előtt egy héttel akár, vagy új embereket húzhatnak be vele hamarabb. Ismét szóbeszéd lesz nem két napig, mire lejön egy esemény cikk mindenhol, hanem hetekig, több haszna is van mindenkinek. Az új BF-ről is annyi lett volna, hogy "lesz", helyette egy hete arról beszélnek mindenhol a leak képekről, ami hasonló videós felvételből lehetett
.
-
NoMagix
addikt
válasz Steve1207 #52805 üzenetére
Tudtommal hivatalos trailer ebből a sorozatból még nem érkezett!
Tavaly decemberben láthattunk kb. 6-8 perces összevágott anyagot ahol még helyenként látszódott az utómunka hiánya, de már akkor leesett az állunk olyan jó volt a látvány!
Amúgy egy hónap múlva vége az első évad forgatásának, a folytatása még kérdéses!
Bemutató novemberben lesz a Paramount + csatornán, gondolom összehangolva az új Halo Infinite-vel!wesder: köszi
[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
Ennek a Riders Republicnak aztán lesz ára: 25/34/40e a sima/gold/ultimate.
(Szerk.: drágultak amúgy az alapárak ubi-nál? Valhalla is ilyen drága volt listaáron vagy csak az új genes játkok ilyenek egy ideje?)
[ Szerkesztve ]
.
-
Wesder
félisten
Remélem a Bethesda megint ellővi a "16 times the details" és a "This all just works" mondatokat, mint a F76 bemutatójànàl.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz Mirage #52814 üzenetére
Ugye csak azért van ott a eve a Bethesda-nak, mert az MS megvette a Zenimaxot, így nem kell nekik külön eventet tartani.
Mintha azt mondtàk volna a kerekasztal beszélgetésen hogy tovàbbra is függetlenül dolgozik a Bethesda és csapatai, azzal a megkötéssel hogy tartalmat oda gyàrtanak, ahol van GamePass.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
Az a jó abban hogy most nem fogom làtni a streamet, hogy este màr 4K@60 lesz, meg a szàmomra felesleges részeket àtpörgethetem majd.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
30z.Samu
félisten
Ubi Foward-on volt valami érdekes?
Sic Parvis Magna
-
balazs025
senior tag
Ugye 19:00-kor már a show fog kezdődni, és nem a visszaszámlálás?
[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
válasz dreampage #52825 üzenetére
Szerintem is érdemes végigfutni élőben, utána előbb utóbb megnézzük normális minőségben, ami tényleg érdekes, az meg csak pár bemutató. Pl a Devolver mindig király showt csinál, élőben az igazi Azért a tegnapi Gearboxot kihagytam volna, az egy szégyen talk show volt kb...
.
-
Elderath
őstag
starfield 2022 november 11. Kb így állnak MS játékai is. Vásárolgatnak vásárolgatnak, de még évek mire beindul ez
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
3L1T3
addikt
válasz Elderath #52831 üzenetére
Nem csak MS-re igaz ez, egy NORMÁLIS nem UbiSoft játék elkészítése minimum 5 év főleg, ha a nulláról építkeznek. Elképesztő azért nem?
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
hombre[EU]
veterán
Felszállás!
ide a Starfield gameplayt, tüstént !
Life, Uh, Finds A Way
-
Elderath
őstag
válasz hombre[EU] #52836 üzenetére
Nem lesz gameplay csak CGI
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
homerhamm
addikt
Mért ugrott a számláló 12:33-ról 14:38-ra?
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Helmoras
őstag
Ugy olvastam valahol lesz magyar felirat a show hoz, melyik forrason lehet felirattal nezni?
-
Zoleee83
addikt
Kezdődik! Jó szórakozást mindenkinek!
@Helmoras - Az official xbox YT linken amit oriic linkelt alattam, ott a beállításokban lehet magyar feliratot választani.
[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
hombre[EU]
veterán
hát ez nem volt sok
Life, Uh, Finds A Way
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Milyen monitort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Gitáros topic
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest