- Windows 10
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- MinDig TV
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz hombre[EU] #53345 üzenetére
Épp meg akartam dicsérni a fotorealisztikus második képet, aztán leesett.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Wesder
félisten
Azért ilyen nagy az elvàràs, mert még az Insomniac is úgy adja elő magàt hogy 3 jàtékot hoztak össze 7 hónap alatt. (Igen, és az ezelötti 3 évet meg a szél fújta össze és làbat lógattak,) Szóval ha nekik ment, màsnak is kötelező ezt hozni.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Tegnap mutattak 30 játékot, amiből 3 nem lesz day 1 gamepass. Bf-re, Far Cry-ra emlékszem, de mi volt a harmadik?
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
addikt
válasz Wesder #53356 üzenetére
Kíváncsi leszek hogy fogy majd. Bár lehet pont arra jó, hogy altassák még egy kicsit az embereket...mivel Diablo 4 -et egyik kanyarban sem látom.
Ráadásul elég megosztó. Van akinek túl retro. Van akinek meg pont azért tetszik, mert csak a látvány lett felújítva.
Én tuti megveszem.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
Kicsit nem követem a fórumot és 20 millió hsz. Ja, hogy E3.
A Stalker 2 nekem is várós.Go Gunners!
-
krx21
nagyúr
Most hétvégén jelenik meg a metro exodus enhanced edition…
Én benevezek rá… Várja még valaki? -
krx21
nagyúr
válasz hombre[EU] #53363 üzenetére
Nekem kimaradt, tehát várós, remélem jó lesz.
Valahogy én szeretem a felújított játékokat, kevesebb a hiba, jobb az optimalizáció, kiforrottabb… -
.LnB
titán
Srácok arról a vagány FPS-ről nincs valami hír, aminek most nem jut eszembe a neve?! Scifi, csajszi a főhős, a képeken meg esik az eső. Na tudjátok, na..
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
3L1T3
addikt
válasz Wesder #53353 üzenetére
Insomniacon én is elvagyok alélva, DE!
2014 - Sunset Overdrive
2016 - Ratchet
2018 - Spider-Man
2020 - Miles Morales (DLC)
2021 - Ratchet Rift ApartCirka 350 emberrel dolgoznak. Akik a Sunseten dolgoztak utána pókembereztek cirka 4 évük volt rá. Akik Ratchetet fejlesztették 5 évig ültek a Rift Aparton.
Te is érted!
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
.LnB
titán
Nem. Na jó megkeresem, csak lusta akartam lenni.
Szerk.: Bright Memory
Közben az is megvan, hogy áttették a bemutatót 16-ra.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #53369 üzenetére
Megy egy Song of Deep-et (ami szerintem elég szar volt ), meg pár mobiljáték is belefért.
-
Bad Pritt
félisten
Igen amúgy, azt hajlamosak az emberek elfelejteni, hogy baromi nagy cég az Insomniac, főleg annak tekintetében, hogy a marketing feladatokat az exkluzív szerződéseik miatt mindig a kiadó (MS, Sony, Oculus) látta el.
Nem vagyok benne teljesen biztos, de szerintem a két konzolgyártó majd' 40 stúdiója közül talán csak a 343, a Bethesda Game Studios meg a Naughty Dog nagyobb náluk létszámra.Ettől függetlenül nem lehet elvitatni tőlük, hogy egy effektív csapat a hírek szerint remek morállal és a saját motorjuk is parádés lehet a játékaik alapján.
[ Szerkesztve ]
-
3L1T3
addikt
Forza Horizon 5 stream-be nem volt újabb gameplay csak beszélgetés, ha valaki lemaradt volna ne akarja pótolni!
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #53378 üzenetére
GP-től függetlenül én akkor is megveszem, nekem megér 60 dollárt a sorozat, hogy ha ezzel is támogathatom a fejlesztőket. (MP tudom, hogy F2P, én összességében mondom)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
Topikgazda
Jaja, ez volt a lényeg, hogy F2P a multi, de te day1 megveszed
Akartam kérdezni, hogy köztársasági kreditet elfogadsz vagy csak helyi váltó felel meg?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Game pass-szel kapcsolatban lenne kérdésem. Nemrég fizettem elő az akcióban, amiről jött egy megerősítő email is, hogy sikeres volt. Ami érdekes, hogy bejelentkezve PC-n úgy néz ki, mintha csak sima előfizetésem lenne, nem Ultimate pass.
PC-ről van szó, de nem tudtam melyik topikba írjak. Köszi a segítséget..
-
Bad Pritt
félisten
Conway Disappearance at Dahlia View Trailer
Ez is volt tegnap? Tökre nem rémlik, de érdekesnek tűnik.
-
craftsman01
senior tag
Battlefield,egér bill támogatásról lehet e tudni valamit.Remélem meglépik ha már a codba is van.
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz craftsman01 #53394 üzenetére
Vagy igen, vagy nem.
Nincs semmi infó, de valszeg lesz..Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Mirage
tag
Egyébként ez a Microsoft Flight Simulator ez mennyire lesz vajon játszható kontrollerrel? Ha már szimulátor gondolom a kezelése is bonyibb lehet...
Kipróbálnám, de csak a kontroller játszik mert egyéb cuccot nem nagyon tudok a konzolhoz dugni mert kanapéról játszok és nyílván nem a tv előtt ülök 10 centivel
-
l.skywalker
Topikgazda
Andy Robinson on Twitter: "Should have a big Xbox story within the hour" / Twitter - írta 50 perce...
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Bogyi007
veterán
Nem volt most semmi infó a CrossFire X-ről, az ugye még készül azért?
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest