Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Jelenleg is aktív Game Pass Ultimate időtartamát lehet még bővíteni "trükkös" felkonvertált előfizetéssel?
Ha igen, akkor melyik kombináció a legolcsóbb?2004. 10. hóig érvényes a jelenlegi előfizetésem. Az időtartamát még kitolnám a maximumra, mielőtt jön a GPU b*$zás!
-
válasz ANOka #132651 üzenetére
Igen, lehet, de az ár változó. A hivatalos út elég drága, hardveraprón találsz eladókat olcsóbban. Másik megoldás, hogy pl rewards programban megcsinálod a feladatokat és abból veszel 1-3 hónap gpu előfizetést.
Hardveraprós emberek, (pl Musztiii) segítenek a konvertálásban is. Most nem vagyok képben az arányokkal, de kérdezz rá náluk, biztos tudnak segíteni.
[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
consono
nagyúr
válasz ANOka #132656 üzenetére
Arra viszont figyelj, hogy élőre rátölteni nagyon rossz aránnyal tudsz csak. Ilyen 1:3, ha jól emlékszem, szóval nagyon jó áron kell venned, hogy megérje...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
pzstm
titán
válasz negyven2 #132649 üzenetére
jah láttam, nem tudom mi lehet az, talán a pletykált valamelyik COD (azt se tudom az milyen régi vagy új volt )
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Guitar14
senior tag
Hó végén bezár az Xbox 360 Store.
Búcsúzóul kaptunk egy dinamikus "Blades" háttérképet One/Series konzolokra.Eredetileg az Xbox 360 ilyen dashboarddal érkezett, sokak kedvelték, manapság olyan legendává vált, hogy az eredeti - sohasem frissített - blades dashboardos Xbox 360-ak néha egész sok pénzt érnek.
Tegyétek rá a gépetekre amikor eladjátok az Xbox-otokat, hogy legyen értéke és PS5-re cserélhessétek.[ Szerkesztve ]
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
YxVs
senior tag
Game pass core-t át lehet még váltani GPU-ra 2/3-ad arányban, amióta július 10-én variáltak a csomagokkal, árakkal?
-
gianni85
veterán
Elhagyó a konzol júl 31.
A Short Hike | PC, Xbox, Cloud
Train Sim World 4 | PC, Xbox, Cloud
Venba | PC, Xbox, CloudShort hike és Venba nagyon rövid, acsivadászoknak kötelező
-
peternac
tag
https://support.xbox.com/en-US/help/subscriptions-billing/manage-subscriptions/xbox-game-pass-ultimate-faq
minel nagyobb idotartamos kodot konvertalsz, annal rosszabb a rata
pl. 1 honap core/gold-bol lesz 20 nap ultimate
3 honaposbol nem 3x20=60 nap lesz, hanem csak 50
6 honapbol 120 nap helyett lesz 81 nap ultimate
stb.
az eppen aktualis kinalatbol meg kell talalni, hogy milyen kodot erdemes eppen venni
neztem eneba.com-ot nemreg, kb 2000,- HUF/ho-ra ki lehet hozni az ultimate-et jelenleg (ha van jelenleg is ultimate-ed es core/gold koddal hosszabbotod az idodet)
uj, jelenleg nem letezo ultimate elofizu eseten talan olcsobban is meg lehet uszni hwaprorol/egyeb kulcsos oldalakrol -
negyven2
veterán
-
-
Tasunkó
senior tag
Csak Core és Ultimate van? Mindig keresem a közepsőt, amiben van gamepass, de nincsenek különböző Ultimate funkciók, mint PC-n is játszhatok vele, meg mittomén, de akkor ne keressem tovább, mert csak ez a 2 van?köszi
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
negyven2
veterán
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
pzstm
titán
ohhh nagyonjó, alsó-közepes értékeléseket kapott a Flintlock, akkor pont nekem való lesz, mindenki várta a soulslike-ot
Így még kíváncsibb leszek rá
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
saeed8
tag
válasz saeed8 #132612 üzenetére
Sziasztok.
Megoldódott a Series X-em korábban említett problémája.
[link]
Ahogy dj79 javasolta, megcsináltam az OSU-t és hála a jó égnek lekopogom, úgy néz ki minden szépen működik ahogyan idáig.
Pendrive be, azonnal elkezdett frissíteni, 2-3 szor újraindult, majd visszatért a kezdőképernyőre.
Tegnap este ment kb.3 órát rendben volt minden, ma úgy indult ahogy kell, megszünt a konzol bekapcsoló gombjának a villogása is, szóval mégegyszer lekopogom, úgy néz ki helyre álltViszont eszembe jutott egy dolog, hogy miért történhetett ez.
Nem biztos, csak elgondolkodtam.
Közvetlen a jelenség előtt, az internet szolgáltatómnál, volt egy majd teljes napos leállás.
Tehát nem volt internet.
Nem-e az történt, hogy valami frissítésben volt éppen ami megszakadt a leállás miatt és utána már hiába jött helyre a hálózat, nem tudott belőle felállni.
De az is lehet semmi köze hozzá.Mindenesetre örülök, működik jelen pillanat is
Mégyegyszer köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
Norb79
őstag
-
EmThor
addikt
válasz Guitar14 #132661 üzenetére
Figyelj, én váltottam ide-oda ps és xbox között, most van mind2 gép, maradtam a boxnál + ps-en játszok azzal a pár exkluzív címmel amik kijöttek a gépre. Ezek valóban lenyűgözőek + jobban szeretem a dualsense-en az r1/r2 gombokat, hogy be lehet nyomni. De egyébként xboxon megvan minden játék ugyanúgy, futnak ugyanúgy, a series x mellett pedig a kuckóban ott a series s, ami 1080p monitort hajt meg, ezen is elfut minden teljesen okésan + tudom magammal vinni, aliról meg vetten hozzá terepszínű meg starfield-es takarót, szal még jól is néz ki. A store nekem könnyebben kezelhető boxon, a gamepass verhetetlen ajánlatokkal érkezik, ilyen szempontból a ps plus csalódás, illetve s-en kevés a belső tároló, talán még ennyi a nyűgöm.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
Oistrakh1
tag
Üdv!
Joystick javítkészletet honnan tudnék beszerezni,az lb gomb a baja ,egyszer már volt cserélve amúgy már..igaz azt nem saját kezüleg de most megpróbálnám..
-
YxVs
senior tag
válasz SafE84 #132687 üzenetére
Nem titok, gamivon vettem 3 db 6 hónapos indiai Game Pass Core-t, és 1 db 1 hónapos GPU-t, majd 3 betűssel beváltod, és az 1 hónapos GPU-val pedig átváltod a Core-t Ultimate-re. Ha esetleg neked feldobja a 300 Ft-os, 14 napos GPU-t a fiókod, azzal is át lehet váltani.
Nekem amikor belépek feldobja, de amikor fizetnék, már az 5 490-es havi díjat hozza sajnos...ezért voltam kénytelen venni 1 hónapos GPU-t a gamivon. Már 3000 ft a legolcsóbb ott is, decemberben még 900 Ft körül vettem a havikat. -
TBT
addikt
Elindult a 2024-es XBOX Summer Sale (PC-n is)!
Forza Horizon 4-re 80% kedvezmény van (igen, olcsóbb, mint a Steam-es verzió a Summer Sale alatt!)Forza Horizon 5 is féláron van, természetesen ez is olcsóbb, mint a Steam-en volt, de emellett nagyon sok játék van kedvezményes áron!
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
elder troll
őstag
3000 alatt jön ki Izlandról a standard.
Korábban emlékeim szerint pont izlandi vásárlás volt a fullos kieg, viszont az alapjátékhoz kódot még nem kaptam üzenetben, így erősen dilemmázok az izlandi verzión. -
negyven2
veterán
válasz elder troll #132694 üzenetére
4 932 Ft-ra jön ki az Ultimate Edition Izlandról...
Amúgy kódot akkor kaptál, ha volt aktív GP (PC/Console/Ultimate) előfizetésed akkor amikor be lett jelentve.“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
őstag
Úgy néz ki, hogy már a "három betűs" megoldás sem használható.
Legalábbis nekem nem jött össze, hogy indiai Xbox Game Pass Core (1 hónap) kódot aktiváljak a jelenleg is aktív Game Pass Ultimate-et tartalmazó fiókomra.Ezt (most) buktam.
-
őstag
válasz ridiculous #132698 üzenetére
Hol állítom át az "Ország vagy régiót"?
Hol van ezt a beállítás?
(A ProtonVPN-re elő vagyok fizetve. Az van a képen.) -
ridiculous
aktív tag
válasz ANOka #132699 üzenetére
Az adataidnál tudod változtatni.
[ [ [ Pain...Death...Nothing phases me ] ] ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 1 , Ps1 eredeti használt játékok
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- Pokémon Crystal játékot keresek 35-40 ezer között!
- Új, bontatlan dobozos 2 TB-os Seagate XBOX Series SSD bővítőkártya
- Playstation 5 Slim 1TB Digital Edition -2026.09.16-ig Media Markt garancia- konzol beszámítás ok!
- Prince of Persia The Lost Crown - PS5
- CASIO CG-360 SL BANKMAN (1986) kvarcjáték, kitűnő állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest