Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz elder troll #133450 üzenetére
Amennyit én játszok xboxon, én fél évente töltöm az Elite 2-t.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Tasunkó
senior tag
válasz icemad #133451 üzenetére
Van valami szabvány , nem csak akadályt raknak bele? PC-n megy sima Bluetooth donglevel, pont mint a PS4 kontrollere. Gondolom utaztatnak rajta valami hitelesítést, amit nem akarnak a kínaiak lehamisítani, hogy megmaradjon a jó hangulat, hiszen keresnek azon is hogy eredeti kontrollert gyártanak az MS-nek.
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
Wesder
félisten
-
creedszl
aktív tag
válasz icemad #133451 üzenetére
XP-ULTRA Wireless Controller for Xbox Series X|S | Xbox Series X|S Wireless Controllers | PowerA
Elvileg ez licenszelt, cloud gamingre kihegyezve, de működik a konzollal is. Az ára se vészes csak hát kérdés hogy milyen a minőség. Valaki esetleg próbálta már?Hulligaaan
-
-
persil
nagyúr
válasz elder troll #133434 üzenetére
Nem 3, hanem rengeteg profil mentheto el, a harmas "korlatozas" csak annyi, hogy menet kozben gombnyomasra ennyi kozott tudsz valtani.
(Egyebkent 4, mert a "nem custom" alapbeallitas is elerheto, ha hosszan nyomod)Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
elder troll
őstag
válasz persil #133459 üzenetére
Jogos, csak már rég láttam a kezelőfelületet. A "4"-ről nem tudtam, de hasznos infó.
Nekem elég volt kettő. Diablo 4-nél nem kell használni az analóg kattintást, így A, B, X, Y gombok vannak alulra állítva. A játékon belül is lehet variálni a skillsort, így nekem bőven jó volt. Elite 1-gyel már amúgy sem ugrálhatok ilyen téren, ott fizikai kapcsoló van 2 pont között.[ Szerkesztve ]
-
-
-
válasz creedszl #133457 üzenetére
Nem használtam még ezt, de specifikációk alapján nem tud annyit, mint egy Elite 2. Kicsivel olcsóbb, de akkor már ennyiből inkább veszek 2 sima series kontrollert. Azokhoz van 2 év garancia, futár, stb. Ezzel nem tudom mit lehet csinálni, ha 3 hónap után beszarik az A gomb... Postázod vissza saját költségen?
-
AMD Power
titán
Megnéztem ezt a Valorant. Valóban nehéz és nem az én játékom.
Utána jött ezt a Flintlock... Sajnos ez is kiesik. Se a kezelhetőség, se maga az egész játék nem tetszik nekem. Cserébe végig vittem a Lego 2K-t. Baromi jó kis játék volt.
-
-
-
senior tag
-
Wesder
félisten
válasz Ghostman78 #133475 üzenetére
"Létezik, hogy a venom féle dokkoló, nem működik az elite 2-vel ?"
Létezik.
A Venom töltőpad ùgy működik hogy az elem helyére kell betenni a Venom akkut, amit majd tölteni fog.
Miután az Elite 2 egy olyan controller, aminek beépített akkuja van, nem tud kompatibilis lenni a Venom töltőpaddal.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
válasz Ghostman78 #133475 üzenetére
De az Elite 2-höz adnak alapból. Benne van a hordtáskában.
-
homerhamm
addikt
Free Play Days
Bassmaster Fishing
Make Way
TesóIhn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
negyven2
veterán
-
Employee
lelkes újonc
Szerintetek series x-hez ez a tv mennyire jó? vagy nem jó?
-
Wesder
félisten
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
Gondoltam ha már bekerült az N.Sane Trilogy, akkor folytatom az első rész ezrezését.
Egy órát szoptam vele, de sikerült időre befutni.
Crash Bandicoot™ N. Sane Trilogy | Road to Nowhere | Platinum Relic
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na indul QuakeCon, lesz valami meglepetés vajon?
Live-Die-Respawn
-
Moby
addikt
válasz Norb79 #133498 üzenetére
VRR nincs benne, ahhoz HDMI2.1 kell. Freesync van benne. A kettő technikailag nem ugyanaz, de a kimenete igen. Ha csak xbox van otthon, ez a kérdés mindegy, hiszen az mindkettőt támogatja. Ha PS5--is akkor már nem, mert az csak VRR-t támogat, csak ez meg az xbox topikban nem érdekes.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz negyven2 #133497 üzenetére
Ugye ez lesz a mai meglepetés...
DOOM + DOOM II on Steam
Értelemszerűen konzolra is jön!“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
Új hozzászólás Aktív témák
- Pokémon Crystal játékot keresek 35-40 ezer között!
- Új, bontatlan dobozos 2 TB-os Seagate XBOX Series SSD bővítőkártya
- Playstation 5 Slim 1TB Digital Edition -2026.09.16-ig Media Markt garancia- konzol beszámítás ok!
- Prince of Persia The Lost Crown - PS5
- CASIO CG-360 SL BANKMAN (1986) kvarcjáték, kitűnő állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest